הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אני 1.90 מטר
אני משחק פוטבול 3 פעמים בשבוע תוכנית כוח לנארית ופעמיים בשבוע אימוני פוטבול..
אווווו הייתי במצב שלך לפני כ2-3 שנים, תכלס גבר תנצל את האירובי ו האימונים שאתה עושה, הבעיה שלך האוכל, עצה מבן אדם שסבל שנים ממשקל כזה, רק אוכל תשכח מכל דבר אחר, אפילו אירובי אתה לא חייב עכשיו.
תגיע לשלב בסוף שתתקע אז תשתמש בקלן ותרביץ אירובי.
בהצלחה.

אווווו הייתי במצב שלך לפני כ2-3 שנים, תכלס גבר תנצל את האירובי ו האימונים שאתה עושה, הבעיה שלך האוכל, עצה מבן אדם שסבל שנים ממשקל כזה, רק אוכל תשכח מכל דבר אחר, אפילו אירובי אתה לא חייב עכשיו.
תגיע לשלב בסוף שתתקע אז תשתמש בקלן ותרביץ אירובי.
בהצלחה.
אני אשמח אם תענה על השאלות שלי בכל זאת

אני אשמח אם תענה על השאלות שלי בכל זאת
עדיף קלן, אפדרין נשמע חלש במשקל ו% שומן כזה.
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג
קפאין כדור כ 40-60 דק' לפני אימון, יש כאלה שלוקחים במקביל לכל כדור קלן כדור קפאין כמו עם אפדרין, אישית לא ממליץ. אגב כדאי לך לקרוא ולדפדף קצת ענו על זה בעבר.

עדיף קלן, אפדרין נשמע חלש במשקל ו% שומן כזה.
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג
קפאין כדור כ 40-60 דק' לפני אימון, יש כאלה שלוקחים במקביל לכל כדור קלן כדור קפאין כמו עם אפדרין, אישית לא ממליץ. אגב כדאי לך לקרוא ולדפדף קצת ענו על זה בעבר.
קודם כל תודה רבה
קראתי את כל המאמרים שיש באתר פה

אין מניעה מקפאין אם כי במידה נכונה.
אני הייתי שותה קפה שחור כשעה או חצי שעה לאחר לקיחת הקלן בבוקר.

אני הייתי שותה קפה שחור כשעה או חצי שעה לאחר לקיחת הקלן בבוקר.
גם אני, היום למשל, במקס' התופעות לוואי כשעה לאחר כדור קלן הייתי עם נס ביד (גדול), גם קפה לפני שיצאתי מהבית, כולנו יודעים את ההרגשה "דרסה אותך משאית" אישית לא מצליח להתעורר, אבל זלא כמו כדור קפאין.
צריכים להיזהר.
אגב מנשמע גבר חח? 🍻

גם אני, היום למשל, במקס' התופעות לוואי כשעה לאחר כדור קלן הייתי עם נס ביד (גדול), גם קפה לפני שיצאתי מהבית, כולנו יודעים את ההרגשה "דרסה אותך משאית" אישית לא מצליח להתעורר, אבל זלא כמו כדור קפאין.
צריכים להיזהר.
אגב מנשמע גבר חח? 🍻
הכל טוב. 🤘
החיטוב נגמר, הקלן גם.. והפחמימות החזירו לי את הצבע ללחיים.🍽️🥹
בהחלט 🍻

שטויות, לא חיפשתי פיטנס כך או כך
הייתי במצב דומה שנה שעברה, אפשר להרס מזה לתקופה כזאת, אבל אתה על הגבול לקוביות 🤘, שווה לך, אולי נטרלי ואח"כ תרביץ עוד חודש + קלן?
תחשוב על זה.
כל הכבוד:IZAVno6Ssw:.

הייתי במצב דומה שנה שעברה, אפשר להרס מזה לתקופה כזאת, אבל אתה על הגבול לקוביות 🤘, שווה לך, אולי נטרלי ואח"כ תרביץ עוד חודש + קלן?
תחשוב על זה.
כל הכבוד:IZAVno6Ssw:.
הנזק המנטלי כבר נעשה 😁
חשבתי על זה כבר, ובגלל שבדצמבר אני מתכנן להתחרות פשוט אמשיך מכאן על ניטראלי ופלוס קטן כמה שצריך רק כדי להתקדם משקלי העבודה עד לתחרות.

בקיץ הבא, אולי אלך לכיוון שהצעת 😇
ותודה רבה! ✌️

שלום לכולם,

אני 1.87 שוקל 88 קילו עם 12.5% שומן.

אני עכשיו בתכנית לעלייה במסה שאני עתיד לסיים בעוד 4 שבועות. (השאיפה היא עד סיום התכנית לנסות להגיע ל-90 קילו ולשמור על אחוז השומן- העניין הוא שאני אחרי העמסה של קריאטין מתחילת התכנית (לפני 6 שבועות) כך שאני מניח שיש לי איזה קילו וחצי של נוזלים שירדו כשאפסיק לצרוך אותו).

בסיום התכנית אני מעוניין להתחיל חיטוב ושוקל לקחת קלן לראשונה.

כיום אני צורך:
לפני אימון: קפאין, 2 ג' קריאטין וגרם HMB עם 2 כפיות סוכר ענבים.
אחרי אימון: 4 ג' קריאטין, 2 ג' HMB ושלוש כפיות של סוכר ענבים יחד עם 30 ג' חלבון.

עם הקלן אני כמובן אפסיק עם הסוכר ענבים, אבל השאלה היא האם עם הקריאטין וה-HMB כדאי להמשיך גם בשלבי החיטוב? (אינטואטיבית נראה לי שכן)

השאיפה הדמיונית שלי היא לסיים חודש וחצי חיטוב עם קלן (2 סייקלים) על 10.5% שומן אבל לא לרדת מ-85 קילו (מה שאומר שאני צריך לשמר כמעט על גרם ממסת השריר).

האם השאיפה הגיונית? האם יש יחס מינימלי של מסת שריר שאני אאבד יחד עם מסת השומן? ההגיון אומר שכן אבל אולי מפני שאני צורך גם קריאטין וHMB אז אני אצליח לשרוף שומנים גרידא ולא לשרוף שריר כלל.

זה די חשוב לי כי אם אני חושש שאם ארד מ-85 קילו אראה ממש שחיף. אם הורדת 2% שומן כרוך באיבוד של קילו או שניים של שריר אז אני אעדיף להמשיך עם תכנית העלייה במסה לעוד חודש.

תודה מראש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית