הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אל תקח 600 מילגרם קפאין לפני אימון!
קח 400 מקסימום ואת השאר תחלק לשאר היום אם אתה רוצה

1.90 מטר 150 קילו 25%+ שומן(נתקע עם התזונה לכן לוקח קלן)
ימים4-1: 50 מק"ג
ימים8-4: 100 מק"ג
ימים14-8: 150 מק"ג
קפאין כדור 625 מ''ג כ 40-60 דק' לפני אימון
3 שאלות:
1-הסייקל בסדר?מתכנן על שתיים כאלה ואם אני ארצה לרדת עוד אני יעשה עוד סייקל
2-המנוחה בין סייקל לסייקל הוא שבועיים נכון?
3-ממליצים על לקחת קפאין גם ביום בלי אימון?
תודה לעוזרים
הכדורים שלך ב-50 מק"ג ודאי? איזו חברה?
יותר מידי קפאין תוריד ל-200.
1. יותר מידי קלן. לא לעבור 120.
2. כן.
3. לא. אתה תתרגל לאפקט הממריץ וסתם תיקח בלי להרגיש השפעה.

אגב, לא חושב שקלן יעזור לך אם אתה תקוע. קלן לא מסדר מחדש את המטבוליזם שלך ולא מפצה על תזונה לא מתאימה. ודא שאתה עושה העמסות אם אתה על דל פחמימה (שאתה בכלל לא צריך עדיין), ודא שאתה בגירעון קלורי ושקול מעבר למאזן קלורי נייטרלי לשבועיים שלושה. מניסיון, קלן לא יוריד אותך במשקל אם אתה תקוע. זה עזר, לא אמצעי בפני עצמו.
בלי לפגוע בהשקעה שלך, אתה על אחוז שומן שקל לרדת בו.

הכדורים שלך ב-50 מק"ג ודאי? איזו חברה?
יותר מידי קפאין תוריד ל-200.
1. יותר מידי קלן. לא לעבור 120.
2. כן.
3. לא. אתה תתרגל לאפקט הממריץ וסתם תיקח בלי להרגיש השפעה.

אגב, לא חושב שקלן יעזור לך אם אתה תקוע. קלן לא מסדר מחדש את המטבוליזם שלך ולא מפצה על תזונה לא מתאימה. ודא שאתה עושה העמסות אם אתה על דל פחמימה (שאתה בכלל לא צריך עדיין), ודא שאתה בגירעון קלורי ושקול מעבר למאזן קלורי נייטרלי לשבועיים שלושה. מניסיון, קלן לא יוריד אותך במשקל אם אתה תקוע. זה עזר, לא אמצעי בפני עצמו.
בלי לפגוע בהשקעה שלך, אתה על אחוז שומן שקל לרדת בו.
הכדורים הם של 25מ''ג וקפאין 400מ''ג לא משפיע אליי אז אני רוצה לנסות 625מ''ג

הכדורים הם של 25מ''ג וקפאין 400מ''ג לא משפיע אליי אז אני רוצה לנסות 625מ''ג
גם עלי ה400 מל כבר לא משפיע, אז אני עושה הפסקה שבוע מכל טיפת קפאין וחוזר כמו גדול,
אל תהיה דביל.

אפשר לקחת 3 כדורי קלן (של 40) בפעם אחת בלילה? לא הספקתי לקחת היום..
מתי צריך לקחת ביחס לארוחות? אני ודע שאפשר חצי שעה לפני, אבל זה משנה אם אקח ישר אחרי?
@Tom
זה די דחוף...

אפשר לקחת 3 כדורי קלן (של 40) בפעם אחת בלילה? לא הספקתי לקחת היום..
מתי צריך לקחת ביחס לארוחות? אני ודע שאפשר חצי שעה לפני, אבל זה משנה אם אקח ישר אחרי?
@Tom
זה די דחוף...

יכול להיות שיהיה לך ממש קשה להירדם אחרי זה..

ניסיתי כבר פעם אחת והיה סבבה, אני יותר שואל מהכוונה של העמסה על הרצפטורים
מהבחינה הזאת אין בעיה, זמן מחצית החיים של קלן הוא גם ככה 30 ומשהו שעות אז זה לא ככ משנה אם אתה לוקח בבת אחת או מחלק ל3 מנות לאורך היום

לאחר סייקל קלן וקטוטיפן שנמשך 30יום,כמה עלי לחכות עד לסייקל הבא?
והאם יש הגבלה בכמות הסייקלים שאפשר לעשות בהינתן שאני נח בינם?

כלל אצבע הוא לנוח בין סייקלים כמשך הסייקל, אם עשית סייקל של 6 שבועות אתה תנוח 6 שבועות, אם 4 אז 4 ואם 2 אז 2.
לא חושב שיש הגבלה אבל תחכה למישהו יותר מבין שיענה..

אורך הסייקל = אורך המנוחה.
לא חושב שלמישהו יש תשובה לשאלה זאת, הרבה חומר גורם לבעיות בלב לפי המעט מחקרים שעשו, הדבר השני כמה אפשר לעשות סייקלים בחיטוב, מקס׳ 2 לדעתי, או שזה לא חיטוב נורמלי.

הי אני שוקל 110 קילו עד עכשיו עשיתי מאסה הייתי שמח לדעת מה אופן לקיחת כדור הקלן בקטע של הפירמידה אני רוצה לעשות סייקל של בין חודש לחודש וחצי יש ברשותי כדורים של 40 מ"ג מסוג בלקן+קטטופין אשמח לדעת את הכמויות שיש לקחת של הקטוטפין ושל הקלן למשקל של 110 קילו,האם במהלך החיטוב אני צריך לשנות את אופן החזרות מ6 ל12 והאם עישון גראס(מריחואנה כל יום) יכול לפגוע בי בעת לקיחת הקלן והאם אני יכול לצרוך לאחר זמן מסויים שלושה כדורים בו זמנית שזה אומר 120 מ"ג בכדי שאוכל להתאים את צריכת הכדורים של 120 מג ועדיין להישאר 4 שעות לפני אימון בלי צריכת כדורים ,תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל תשובות תודה רבה לעוזרים.

הי אני שוקל 110 קילו עד עכשיו עשיתי מאסה הייתי שמח לדעת מה אופן לקיחת כדור הקלן בקטע של הפירמידה אני רוצה לעשות סייקל של בין חודש לחודש וחצי יש ברשותי כדורים של 40 מ"ג מסוג בלקן+קטטופין אשמח לדעת את הכמויות שיש לקחת של הקטוטפין ושל הקלן למשקל של 110 קילו,האם במהלך החיטוב אני צריך לשנות את אופן החזרות מ6 ל12 והאם עישון גראס(מריחואנה כל יום) יכול לפגוע בי בעת לקיחת הקלן והאם אני יכול לצרוך לאחר זמן מסויים שלושה כדורים בו זמנית שזה אומר 120 מ"ג בכדי שאוכל להתאים את צריכת הכדורים של 120 מג ועדיין להישאר 4 שעות לפני אימון בלי צריכת כדורים ,תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל תשובות

הי אני שוקל 110 קילו עד עכשיו עשיתי מאסה הייתי שמח לדעת מה אופן לקיחת כדור הקלן בקטע של הפירמידה אני רוצה לעשות סייקל של בין חודש לחודש וחצי יש ברשותי כדורים של 40 מ"ג מסוג בלקן+קטטופין אשמח לדעת את הכמויות שיש לקחת של הקטוטפין ושל הקלן למשקל של 110 קילו,האם במהלך החיטוב אני צריך לשנות את אופן החזרות מ6 ל12 והאם עישון גראס(מריחואנה כל יום) יכול לפגוע בי בעת לקיחת הקלן והאם אני יכול לצרוך לאחר זמן מסויים שלושה כדורים בו זמנית שזה אומר 120 מ"ג בכדי שאוכל להתאים את צריכת הכדורים של 120 מג ועדיין להישאר 4 שעות לפני אימון בלי צריכת כדורים ,תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל תשובות
קטוטיפן 2 מג לפני השינה מהיום הראשון/ יום 14(עדיף מהראשון אם זה לא עושה לך עייפות)
אתה יכול לקחת 3 כדורים המכה מהיום ה9
בחיטוב 5-12 זה אחלה
קלן:
1-4=40 מקג
5-8 = 80 מקג
9+ = 120 מקג
מומלץ לא לעבור את ה40-45 יום עם קלן וקטוטיפן
לגבי המריחואנה אני לא יודע לענות לך במדויק 😃
בהצלחה!

הי אני שוקל 110 קילו עד עכשיו עשיתי מאסה הייתי שמח לדעת מה אופן לקיחת כדור הקלן בקטע של הפירמידה אני רוצה לעשות סייקל של בין חודש לחודש וחצי
1 עד 3 יום - כדור
1 עד 3 יום - 2 כדור
עד הסוף 3 כדור
הרחק מהשינה ומהאימון

תן 2 כדור קטו
אם משפיע עליך התופעות לוואי בצורה ניכרת תוריד ל1 יהיה גם בסדר
האם במהלך החיטוב אני צריך לשנות את אופן החזרות מ6 ל12
לא, זה מיתוס מטומטם..
אם כבר אז בחיטוב עובדים עצים יותר

האם עישון גראס(מריחואנה כל יום) יכול לפגוע בי בעת לקיחת הקלן
בסדר
והאם אני יכול לצרוך לאחר זמן מסויים שלושה כדורים בו זמנית שזה אומר 120 מ"ג בכדי שאוכל להתאים את צריכת הכדורים של 120 מג ועדיין להישאר 4 שעות לפני אימון בלי צריכת כדורים
שאני לקחתי (בטעות) 3 ביחד חשבתי שאני עומד למות.. אני לא הייתי ממליץ על זה

הייתי לוקח בבוקר 2 ביחד או הפסקה של שעה (לא קריטי)
ועוד אחד אחרי אימון (אחר הצהריים)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית