הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

אם כבר נפתח פוסט בנושא אז אני אצטרף עם שאלה משלי,
כרגע בסייקל טסט ווינסטרול, עליתי הרבה נוזלים בעיקר בבטן תחתונה, וזה מאוד קשה לי כי אני 10 אחוז שומן ונראה כאילו 20.
הוספת קלן יכול לעזור להפטר מהנוזלים והשומן העיקש אם אני במסה עדינה?
כמובן מקפיד לאכול נקי דל נתרן והרבה אירובי.

וואו קצת נקודות קצת פסיקים רווחים משהו, הרגשתי שאתה לא עוצר לשניה חח.
הי אני שוקל 110 קילו עד עכשיו עשיתי מאסה הייתי שמח לדעת מה אופן לקיחת כדור הקלן בקטע של הפירמידה אני רוצה לעשות סייקל של בין חודש לחודש וחצי יש ברשותי כדורים של 40 מ"ג מסוג בלקן+קטטופין אשמח לדעת את הכמויות שיש לקחת של הקטוטפין ושל הקלן למשקל של 110 קילו,האם במהלך החיטוב אני צריך לשנות את אופן החזרות מ6 ל12 והאם עישון גראס(מריחואנה כל יום) יכול לפגוע בי בעת לקיחת הקלן והאם אני יכול לצרוך לאחר זמן מסויים שלושה כדורים בו זמנית שזה אומר 120 מ"ג בכדי שאוכל להתאים את צריכת הכדורים של 120 מג ועדיין להישאר 4 שעות לפני אימון בלי צריכת כדורים ,תודה רבה לעוזרים אשמח לקבל תשובות תודה רבה לעוזרים.

לנושא: בדכ סייקל קלן נראה ככה: 1 1 2 2 2 3 3 3 +..
עם תחילת קטוטיפן מיום 10-14

אין צורך לשנות את כמות החזרות ואני לא בטוח לגבי הירוק אבל אני לא חושב שתהיה בעיה, בדכ בסייקל ראשון אין תופעות לוואי.
ולמרות שהסתלבטתי קצת על hello2you הוא די צודק..

האם ניתן לקחת קלן ב9 בבוקר של 40 מיליגרם וב12 לקחת עוד 40 מיליגרם שזה כבר 80 ואז להתאמן בשעה 18:00 שזה אומר 6 שעות אחרי נטילת הכדור ולאחר מכן לקחת כדור אחרון בשעה 8 וללכת לישון בסביבות השעה ה23:00-00:30 שזה אומר כדור 3-4 שעות לפני השינה?האם לקחת מהיום העשירי כדור קטוטפין 1?או יש לקחת 2?ליחס של משקל 110 קילו ו120 מיליגרם קלן תודה רבה

אם אני מתאמן בשעה 7 וחצי בבוקר (אימון כוח ובסופו אירובי) אני יכול לקחת את הכדור הראשון של הקלן(40מג) על הבוקר כשאני קם בסביבות 6 וחצי? הבנתי שלא מומלץ לצרוך לפני אימון אבל מצד שני צריך אחד על הבוקר, או שלקחת אותו כבר אחרי האימון?
תודה

אם אני מתאמן בשעה 7 וחצי בבוקר (אימון כוח ובסופו אירובי) אני יכול לקחת את הכדור הראשון של הקלן(40מג) על הבוקר כשאני קם בסביבות 6 וחצי? הבנתי שלא מומלץ לצרוך לפני אימון אבל מצד שני צריך אחד על הבוקר, או שלקחת אותו כבר אחרי האימון?
תודה
עדיף שתקח אחרי האימון.
מתאמנים רק 4 שעות אחרי נטילת כדור אחרון!
אלא אם כן אתם רוצים לחץ דם שישפריץ לכם מהאוזניים.

יש לי שאלה אני עובד בערבים עד מאוחר והולך לישון בסביבות שעה 4 בבוקר
ואני חייב לישון ת7-8 שעות ככה שאת הכדור הראשון של הקלן אני לוקח ב12 בצהריים בערך רציתי לדעת אם אפשר לקום למשל ב8 בבוקר לקחת כדור ולחזור לישון או שזה מסוכן??
ותכף אני מעלה תמינון ל3 ביום איך
אני אפצל את
זה?

ואני חייב לישון ת7-8 שעות ככה שאת הכדור הראשון של הקלן אני לוקח ב12 בצהריים בערך רציתי לדעת אם אפשר לקום למשל ב8 בבוקר לקחת כדור ולחזור לישון או שזה מסוכן??
אני אפצל את
זה?
אני שם לי שעון מעורר ל6-8-10
וקם בשעות האלה, לוקח כדור וחוזר לישון, אני מצליח לישון, יש כאלה שלא.

אני אפצל את
זה?
מסוכן לא נראה לי.. אבל אם תצליח להירדם.. לא רואה למה לא.
אם כי זה נשמע לי די קשה להירדם לאחר קלן.. אבל אולי זה רק אני 😃

האם ניתן לקחת קלן ב9 בבוקר של 40 מיליגרם וב12 לקחת עוד 40 מיליגרם שזה כבר 80 ואז להתאמן בשעה 18:00 שזה אומר 6 שעות אחרי נטילת הכדור ולאחר מכן לקחת כדור אחרון בשעה 8 וללכת לישון בסביבות השעה ה23:00-00:30 שזה אומר כדור 3-4 שעות לפני השינה?האם לקחת מהיום העשירי כדור קטוטפין 1?או יש לקחת 2?ליחס של משקל 110 קילו ו120 מיליגרם קלן תודה רבה
9, 12, 14. אימון ב18.
קטוטיפן אחד או שניים להחלטתך.

אני מרגיש בכפות ידיים כמו זרמים כאלה לפעמים כאילו הם נרדמות זה חלק מהתופעות לוואי?? או שזה לא קשור לקלן?

אני עובר לחיטוב עכשיו אחרי מאסה של חצי שנה בעיקרון רציתי להמשיך את המאסה אבל העלייה כבר מתחילה להיות גבוהה ב״ש ואני אוכל מאוד נקי (כנראה שהגעתי לגבול) בכל מקרה חתכתי בפחמימות מ510 ל240 ואני רוצה להוסיף קלן אפשר עם 240 לצרוך או שזה עדיין הרבה פחמימה?

@Cohen_Aviram
אפשר, אבל אתה רק בתחילת החיטוב. חכה רגע, ודא שאתה יורד במשקל ואז תתחיל לערב ממתקים.
ואגב, לקצץ כל כך מהר וכל כך דרסטי בפחמימה (ולכן גם בקלוריות) יכול לתת שוק לגוף. לאן אתה ממהר?

@sagivco
אם הדופק והלחץ דם תקינים, יהיה בסדר. ובלקן מקורי זה אחלה אז אין סיבה לדאגה לרוב.
לא יודע בדיוק למה זה קורה ולא מצאתי על זה מידע, אבל רק רציתי לשתף שגם לי זה קרה (רק עם סיירוקס, אגב) ואני עדיין חי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית