הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

@Cohen_Aviram
אפשר, אבל אתה רק בתחילת החיטוב. חכה רגע, ודא שאתה יורד במשקל ואז תתחיל לערב ממתקים.
ואגב, לקצץ כל כך מהר וכל כך דרסטי בפחמימה (ולכן גם בקלוריות) יכול לתת שוק לגוף. לאן אתה ממהר?
אתה חושב שזה יגרום לשריפת שריר למרות שאני עדיין שומר על חלבון גבוהה 180 גרם (חזה עוף טונה במים חלבוני ביצה אבקות חלבון סינטה קוטג 1 וכו) שומן נשאר על 60 משקדים שמן זית וטחינה ..ואני עושה אירובי 20 דק ביום דופק 130 (מדוד עם רצועה) .. בנוסף עוד שאלה מדדתי לחץ דם יצא לי 140/80 שזה גבוה אסור להתחיל קלן עם כאלה מדדים?

אתה חושב שזה יגרום לשריפה של שריר למרות שאני עדיין על 180 גרם חלבון נקי (קוטג 1 חזה עוף סינטה אבקה חלבוני ביצה טונה במים וכו) ושומן השארתי על 60 רק משקדים טחינה ושמן זית?

לקלן תכונות אנטי קטבוליות ככה שאין לך מה לפחד מלאבד מסת שריר, תאכל יותר חלבון ואתה תהיה בסדר.

לקלן תכונות אנטי קטבוליות ככה שאין לך מה לפחד מלאבד מסת שריר, תאכל יותר חלבון ואתה תהיה בסדר.
הוא התכוון שרק התחלתי את החיטוב ולא להתחיל כרגע עם הקלן לחכות קצת והוא אמר שהורדתי יותר מידי בבת אחת לפחמימה אז שאלתי אם אני לא אשתמש בקלן זה יגרור לשריפת שומן

הוא התכוון שרק התחלתי את החיטוב ולא להתחיל כרגע עם הקלן לחכות קצת והוא אמר שהורדתי יותר מידי בבת אחת לפחמימה אז שאלתי אם אני לא אשתמש בקלן זה יגרור לשריפת שומן
פשוט קח הכל יותר לאט. קיצוץ עדין יותר בפחמימה ותתחיל לרדת במשקל ורק אז שלב קלן.

פשוט קח הכל יותר לאט. קיצוץ עדין יותר בפחמימה ותתחיל לרדת במשקל ורק אז שלב קלן.

אני מסכים, זה שלב מוקדם מדי להתחיל עם קלן, תחתוך לאט לאט בפחמימות כל שבוע תוריד קצת אל תחתוך ישר בחצי.
כשתהיה תקוע בשלבים יותר מתקדמים בחיטוב תוסיף קלן והוא כבר יעיף אותך.. אין לך מה למהר.

לגבי חברות הקלן שיש בשוק, ראיתי בהרבה אתרים שחיפשתי על קלן, ראיתי קלן של חברת sopharma. מישהו מכיר את החברה הזאת?

אני לא רוצה ליפול על חברה בעלת קלן "מסריח" מוכן להשקיע יותר כסף ולקנות משהו איכותי יותר.

לגבי חברות הקלן שיש בשוק, ראיתי בהרבה אתרים שחיפשתי על קלן, ראיתי הרבה פעמים קלן של חברת sopharma. מישהו מכיר את החברה הזאת?

אני לא רוצה ליפול על חברה בעלת קלן "מסריח" מוכן להשקיע יותר כסף ולקנות משהו איכותי יותר.
חברה רפואית, אי אפשר לטעות בזה אם המוצר מקורי.
הבעיה היחידה היא שהוא מגיע ב-20 מק"ג ולא 40 מק"ג, ולכן המחיר הרבה יותר גבוה (כי עדיין מתמחרים אותו במחיר דומה לכדורים של 40 מק"ג, אבל צריך פי 2 כדורים).

תודה,
ולגבי חברות שאתה מכיר או ששמעת? יש לך לתת לי מידע עליהם?

לא למכור, הכוונה שמות של החברות וביקורת.

תודה,
ולגבי חברות שאתה מכיר או ששמעת? יש לך לתת לי מידע עליהם?
בלקן מעולה, בלאק אנדרדוז וגם לא ממש קיים יותר, LA קצת אנדרדוז, סיירוקס אוברדוז.
זה ממה שניסיתי, מה ששמעתי לא אגיד סתם.

תודה רבה, היית מרוצה מכל אחת מהן? היה אפשר לסבול את התופעות לוואי?

ואת החברה שציינתי אני לא השתמשת אני מבין.

תודה רבה, היית מרוצה מכל אחת מהן? היה אפשר לסבול את התופעות לוואי?

ואת החברה שציינתי אני לא השתמשת אני מבין.
בלקן: תופעות לוואי סבבה לגמרי והייתי ממש מרוצה.
בלאק: לא היו כמעט תופעות לוואי ולא הייתי מרוצה. הרגיש כאילו זה חצי מינון. ממש לא הייתי מרוצה.
LA: לא היו כמעט תופעות לוואי, הרגיש בסדר.
סיירוקס: תופעות לוואי מטורפות, אבל הקלן הרגיש חזק.
סופארמה לא נגעתי.

אהלן
היום אני מתחיל להשתמש בקלו 40מג
ורציתי לדעת כמה דברים:
1.אם אני רוצה לעשות שעה הליכת בוקר ואז אחרי כמה שעות אימון ואחרי עוד 20 דקות ריצה איך אני לוקח את הקלן?
2.בבוקר זה משנה אם אני לוקח לפני או אחרי ארוחה?
3.כמה שעות לפחות אני צריך לישון?
4.באמת צריל לקחת 5-6 שעות לפני אימון?

אהלן
היום אני מתחיל להשתמש בקלו 40מג
ורציתי לדעת כמה דברים:
1.אם אני רוצה לעשות שעה הליכת בוקר ואז אחרי כמה שעות אימון ואחרי עוד 20 דקות ריצה איך אני לוקח את הקלן?
2.בבוקר זה משנה אם אני לוקח לפני או אחרי ארוחה?
3.כמה שעות לפחות אני צריך לישון?
4.באמת צריל לקחת 5-6 שעות לפני אימון?
1. סדר את הלו"ז הזה ממש לפי שעות ואז אוכל לענות לך.
2. לא משנה. מה שנוח לך.
3. בכללי? 7-9 שעות.
4. צריך להרחיק את זה כמה שעות מתחילת האימון כדי לאפשר לחומר להתעכל קצת לפני שאתה מתחיל בפעילות מאומצת. 3-4 שעות לפני גם אפשרי.

1. סדר את הלו"ז הזה ממש לפי שעות ואז אוכל לענות לך.
2. לא משנה. מה שנוח לך.
3. בכללי? 7-9 שעות.
4. צריך להרחיק את זה כמה שעות מתחילת האימון כדי לאפשר לחומר להתעכל קצת לפני שאתה מתחיל בפעילות מאומצת. 3-4 שעות לפני גם אפשרי.

אני רוצה נגיד לקום ב8 ללכת לחדכ חעשוץ שעה אירובי לחזור הביתה..ואז ככה בסביבות 5 לעשות אימון ואחריו 20 דקות ריצה

אחרי שאתה חוזר מחדר הכושר, בהנחה שזה יהיה בסביבות 11-12, קח קלן. ב-5 תעשה את האימון.
לא בטוח אגב שאתה זקוק לכל כך הרבה אירובי ואימונים, אלא אם כן אתה כבר בשלב מתקדם של החיטוב או משלים את כל הקלוריות האלו.

אהלן חברים.
סוף סוף הגעתי לשלב שאני מתעניין קצת בקלן איזה כייייף.
שבוע 6 מתוך 12 500 מ'ג אנטט בשבוע.
לקראת שבוע 8 רוצה לרוץ על חודש קלן בשילוב עם טסט וקוטיפן.
אשמח לדעת כמה דברים.
1.לאחר הזריקה האחרונה של הטסט (בשבוע 12) יש לי 14 יום הכנה ל pct ו 30 יום pct
כלומר חודש ושבועיים ללא טסט, האם כדי לקחת את הקלן בשילוב עם טסט או אולי בתזמון אחר.?
2.איך אמור להראות המינון שלי בשילוב עם טסט.?
3.האם אני צריך להדריג את התפריט לאט לאט לאזור דל פחממה או בגלל הסייקל אפשר לתת ירידה בבום.?
4. כרגע הערכים שלי הם כאלו על משקל 88 (מאמין שעד נטילת הקלן אגיע לאזור 92) 3600 ק 360 פ 270 ח 125 ש מה התאמות התפריט שצריך לעשות לחודש האחרון.?
5. האם מותר לקחת פרי וורקאווט בשימוש עם קלן.?
6. אשמח קצת לקבל טיפים למתחיל בקלן כמו שעות נטילה מועדפות וכו.
7. כיצד אמורה להראות תוכנית אימון של חיטוב עם קלן וטסט יחד

נערך לאחרונה:
האם עם קלן אני צריך לשלב דל פחמימה? או שאני יכול להישאר עם התפריט חיטוב הרגיל שלי?

יש עוד שיטות בלקיחת קלן??או רק לפי סדר פרמידה כמו שרשום בפרוטוקול של הקלן

אז אני נמצא בשבוע השני שלי עם קלן על מינון 160 תוצאות אחלה ממש עובד רק רוצה להיות בטוח

170 גרם פחמימה יספיק כדי להמשיך את הירידה באחוז שומן?הייתי על 200 גרם

וסתם לידע של תזונה מוצרי חלב כמו גבינה צהובה או גבינה להתרחק או זה לא משנה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית