הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול שורפי השומן הגדול (קלן/אפדרין/יוהימבין/DNP)

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן,

לקראת הקיץ הרבה קציצות מתעוררות ורוצות לחטב עצמם, שזה בסדר! אך מרבית מהאשכולות בעיניין הקלן חוזרות על עצמן.

כאן, אתם תפרסמו כל שאלה שיש לכם בנוגע לקלן. ובכך נגיע למצב שאם תיהינה לכם עוד שאלה בנושא הקלן, כבר תיהיה לה תשובה באחד מהתשובות שקיבל חבריכם.

שימו לב שכל אשכול חדש שיפתח בנוגע לקלן
ינעל.

בהצלחה למחטבים.

התחלתי קלן שלושה ימים ראש, 40,40,60,80 ועקב לייזר בעיניים יש לי שבוע החלמה האם אני יכול להפסיק שבוע שלם לקחת את הקלן ועוד שבוע לחזור לתחילת סייקל של 40?

אני כבר שבוע וחצי עם הקלן רציתי לדעת אם אני יכול לשחק כדורגל ?? או שזה מסוכן
תודה

שאלה
פעם הייתי משתמש בריטלין על בסיס יומי, היום אני כבר לא משתמש בתרופה שנה, או יותר, בערך.
לא אמורה להיות בעיה עם זה נכון?

שלום לכולם,
שוקל להתחיל סייקל של קלן,
אני בן 30, שוקל 106 ק"ג. גובה: 186 ס"מ.
חזרתי להתאמן אחרי היעדרות ממושכת של 4 שנים, (אחוז שומן מוערך 28-30 ).
מתחתן בעוד חודש וחצי, מתאמן 5 ימים בשבוע, 3-4 אימוני כוח ובנוסף 3-4 אימוני אירובי,
(פעמיים בשבוע אימון אישי)
מקפיד על תזונה נכונה לפי תפריט שבנה לי המאמן, עד עתה לא חלה ירידה משמעותית במשקל והחתונה בפתח ...
האם כדאי לקחת סייקל של שבועיים או מיותר מראש ? חושש מפרק זמן ממושך יותר...
תודה מראש
מישהו ??? עזרה... 😃

שלום לכולם,
שוקל להתחיל סייקל של קלן,
אני בן 30, שוקל 106 ק"ג. גובה: 186 ס"מ.
חזרתי להתאמן אחרי היעדרות ממושכת של 4 שנים, (אחוז שומן מוערך 28-30 ).
מתחתן בעוד חודש וחצי, מתאמן 5 ימים בשבוע, 3-4 אימוני כוח ובנוסף 3-4 אימוני אירובי,
(פעמיים בשבוע אימון אישי)
מקפיד על תזונה נכונה לפי תפריט שבנה לי המאמן, עד עתה לא חלה ירידה משמעותית במשקל והחתונה בפתח ...
האם כדאי לקחת סייקל של שבועיים או מיותר מראש ? חושש מפרק זמן ממושך יותר...
תודה מראש
מישהו ??? עזרה... 😃
כדאי ראשית שתהדוק שוב את התפריט. כנס למחשבון קלוריות ובדוק כמה אתה באמת צורך. השווה עם ה-RMR שלך. כל עוד הגירעון הקלורי זניח בממוצע החיטוב יהיה כושל והתרומה מתוספת של קלן לשבועיים לא תהיה משמעותית.

כדאי ראשית שתהדוק שוב את התפריט. כנס למחשבון קלוריות ובדוק כמה אתה באמת צורך. השווה עם ה-RMR שלך. כל עוד הגירעון הקלורי זניח בממוצע החיטוב יהיה כושל והתרומה מתוספת של קלן לשבועיים לא תהיה משמעותית.

קודם כל תודה רבה,
בדקתי בכל מיני אתרים לגבי הrmr חלק נתנו 1800 וקצת חלק 2000 וקצת והיו אף קצת למעלה מ 2400...
מכיר שלושה אנשים שביצעו סייקל של שבועיים, וירדו סביב 4-5 ק"ג כמובן עם משטר אירובי ותזונה נכונה, במידה וכן אחליט לנסות שבועיים או יותר לפי ההנחיות.. האם ישנה מגבלה / התנגשות עם חומרי הרדמה ? פשוט יש לי מספר טיפולי שיניים בשבועות הקרובים..
שוב תודה מראש

קודם כל תודה רבה,
בדקתי בכל מיני אתרים לגבי הrmr חלק נתנו 1800 וקצת חלק 2000 וקצת והיו אף קצת למעלה מ 2400...
מכיר שלושה אנשים שביצעו סייקל של שבועיים, וירדו סביב 4-5 ק"ג כמובן עם משטר אירובי ותזונה נכונה, במידה וכן אחליט לנסות שבועיים או יותר לפי ההנחיות.. האם ישנה מגבלה / התנגשות עם חומרי הרדמה ? פשוט יש לי מספר טיפולי שיניים בשבועות הקרובים..
שוב תודה מראש

מדובר בהרדמה מקומית? ״גז צחוק״? בכל אופן אני ממליץ לא לקחת את הכדור לאחר טיפול שיניים. במידה ועברת את הטיפול ב-10 בבוקר, ניתן לקחת את הכדור אחהצ - עד 17:00. בהצלחה.

מדובר בהרדמה מקומית? ״גז צחוק״? בכל אופן אני ממליץ לא לקחת את הכדור לאחר טיפול שיניים. במידה ועברת את הטיפול ב-10 בבוקר, ניתן לקחת את הכדור אחהצ - עד 17:00. בהצלחה.
מזה משנה זמן נטילת הכדור כשידוע שזמן מחצית החיים של הקלן הוא 48 שעות?

אני טס עוד 9 ימים לחול,כדי להתחיל להשתמש בקלן או שעדיף כבר לחכות לאחרי?

לבחור שמתחתן,כדאי לך לחתוך בפחמימה דראסטית,אתה תראה שינויי מהיר,איבוד נוזלים.

הבנתי שביום העמסה לא לקחת קלן אלא לקחת קטוטיפן כרגיל ולהמשיך ברצף עם הקלן ביום שלמחרת.
למה?
מה יקרה במידה ואקח קלן בבוקר ואבצע העמסה בכל זאת? הרי זמן המחצית שלו גם ככה 36-48 שעות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית