הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למשקולני הפורום

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
אני מעוניין לקנות חגורה צרה יותר , שתהיה אידיאלית לדדליפט .

אשמח להמלצה על חגורות

Lifting large
יש שם חגורות ״ללא מותג״
ה2.5 אינץ׳ תעלה בלי משלוח 31 דולר נדמה לי ובכללי יש שם גם את הטקסס בלט ועוד גם אני רציתי אבל נאמר לי שאין שום סיבה

ניסית פעם בלי חגורה ולראות אם היא בכלל מוסיפה לך משקל? אני יודע שלי חגורה סתם מחרבנת תסט אפ ולפי דעתי לא מוסיפה לי גרם למוט.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מהסתכלות על ליפטרים בכירים - או שעובדים עם חגורה רגילה, או שעובדים בלי. 3" נשמע נחמד אבל לא ראיתי יותר מדי ליפטרים משתמשים בזה.

ההיגיון שלי אומר שזה מוסיף לייצור הכוח מהטורסו , אז למה לא להשתמש ?

עניין של נוחות גמישות מהירות וכו'. אני רק אומר מצד אחד לא צריך להקשיב באופן עיוור מה שמגנוסון עושה - טוב לי, אבל לא הייתי מנסה להמציא את הגלגל... רק למצוא מבין השיטות המוכרות- מה מתאים לי

יצא לך להתנסות בחגורות האלה?

יצא לי עם 3 אינץ', הרבה יותר טוב(זאת שיש לי מפריעה לי מאוד להיכנס לסט אפ)
אין לי כסף "לבזבז" כרגע בגלל חוסר נוחות אז מושך עם האינזר שלי

יצא לי עם 3 אינץ', הרבה יותר טוב(זאת שיש לי מפריעה לי מאוד להיכנס לסט אפ)
אין לי כסף "לבזבז" כרגע בגלל חוסר נוחות אז מושך עם האינזר שלי
שווה להשקיע?
סה"כ זה יוצא כמו אינזר...אבל זה לא

בגדול מאוד מאוד(X4) נוח להשתמש בחגורה יותר צרה לדדליפט אלא אם כן אתה מאוד גבוה או עם טורסו ארוך...
אם אתה לא מתחרה תחרותי לא רואה סיבה לקנות כי אפשרי למשוך עם חגורה רגילה ובטכניקה נכונה, זה פשוט פחות נוח

@the Raccoon
אני ספציפית מושך בדדליפט עם חגורה PL רגילה 13 מ"מ ולדעתי זה הכי טוב לי .. יצא לי לעשות גם עם 10מ"מ של אינזר - פחות טוב.
את הSPUD ספציפית לא חגרתי עלי ומשכתי איתה אבל לחבר טוב יש אותה והוא אומר שהיא מעולה! , כמו כן יש לך PL בכירים שמושכים עם הספאד כמו בני יד 50.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית