הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אילתורים תחלופות ושאר ירקות

zfridman

משתמש מתחיל
228
0
נק' מוניטין:
309
228
0
אני קורא לכל החברה לשרשר פה (אם יש), אילתורים ופתרונות לציוד שבונים עצמאית.
צילומים והסברים יתקבלו בברכה, נכון שיש מאגרי מידע כאלו ברשת יש לי מס' לינקים לזה אבל הי הכי נכון הוא ללמוד מהמקומיים.

אני הייתי עושה סקוואטים על מתקן של מקבילים.

קטלבלס מאולתר:

חבל טיפוס (ניילון) בעובי 2 ס"מ באורך חצי מטר ,קשר בכל קצה. לקפל באמצע ולהשחיל דרך חור בפלטה במשקל אותו אתה רוצה להרים,ניתן להוסיף פלטות במידת הצורך.

בטיחות :
הקשרים אמורים לעמוד בעומס גבוה ,הקפד לקשור כראוי.
התחל לתרגל לאט וחלש,למד את התנועה של המשקולת ואיך היא מגיבה לפני שתשלב אותה באימון.
וודא כי שארית החבל - זו שבידיים שלך ,לא ארוכה מידי ,מה שיגרום לקושי רב בשליטה במשקולת.

נוסה בהצלחה במשך חצי שנה 😃

קטלבלס מאולתר:

חבל טיפוס (ניילון) בעובי 2 ס"מ באורך חצי מטר ,קשר בכל קצה. לקפל באמצע ולהשחיל דרך חור בפלטה במשקל אותו אתה רוצה להרים,ניתן להוסיף פלטות במידת הצורך.

בטיחות :
הקשרים אמורים לעמוד בעומס גבוה ,הקפד לקשור כראוי.
התחל לתרגל לאט וחלש,למד את התנועה של המשקולת ואיך היא מגיבה לפני שתשלב אותה באימון.
וודא כי שארית החבל - זו שבידיים שלך ,לא ארוכה מידי ,מה שיגרום לקושי רב בשליטה במשקולת.

נוסה בהצלחה במשך חצי שנה 😃

אני חושב שאני מבין למה אתה מתכוון, אבל יהיה נחמד אם תצרף תמונה.

בקרוב בקרוב אני מקווה שאוכל להעלות פוסט עם כל האילתורים שאני משתמש בהם, ויש הרבה כאלו.
בדיוק סיימתי לבנות קטלבל מאולתר ואני עובד על פרויקט של צלחות משקל, אני מקווה שזה יעבוד.

צפו לעידכון בקרוב 😃

קטלבלס מאולתר ,האחריות על המשתמש בלבד!
אלו המתאמנות החיות שלי דרך אגב 😃

איזה תרגילים אתם עושים איתם? אני מניח שבעיקר swings ונראה לי שעדיף הוורסיה הרוסית מאשר האמריקאית.

חיובי ,עד שלא יהיה ציוד מלא ,אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים בתרגילים מורכבים יותר ,על חשבון המתאמנים שלי.

• פותח/ת השרשור
האילתור שלי לשקי חול
מכנסים של חליפת ג'ודו ישנה, בתוכם שקיות אשפה חזקות שקניתי בחנות לחומרי בנין 1 שקל לשקית. את השקים תפר לי אבא של אישתי מכל מכנס, החבל משמש לאימונים שונים כמו מתח ותחליף כרגע לטבעות שאין לי.

קבצים מצורפים

• 29062009 023.JPG
    29062009 023.JPG
    KB 53.7 · צפיות: 167
האילתור שלי לשקי חול
מכנסים של חליפת ג'ודו ישנה, בתוכם שקיות אשפה חזקות שקניתי בחנות לחומרי בנין 1 שקל לשקית. את השקים תפר לי אבא של אישתי מכל מכנס, החבל משמש לאימונים שונים כמו מתח ותחליף כרגע לטבעות שאין לי.

מעולה 😃

• פותח/ת השרשור

קטלבלס מאולתר ,האחריות על המשתמש בלבד!
אלו המתאמנות החיות שלי דרך אגב 😃
אילתרתי גם, הלחיץ את אישתי ואני מצטט "אתה לא מנפנף את הדבר הזה כשאני באיזור :nono: ".
גדול, כל פעם אני מפתיע אותה מחדש אבל זה מה שהופך את החיים למעניינים יותר.
דרך אגב בנוגע לאילתור, איך אתם יודעים שאתם מכורים חזק?
מחליפים את ה KB בילד ששוקל קרוב ל 20 קילו, ניסיתי והבן שלי קרע לי את הצורה הוא כל הזמן צעק עוד פעם אבא עוד פעם.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רק שלא תעשה פוש פרס עם אשתך 🙄

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית