הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזרקה ראשונה

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום לכולם
(עברתי משם משתמש RTO ל צורי - היה לי בעיה עם האי מייל)
הזרקה ראשונה ביום שישי בערב - פרימו 200 + טסט אנטט 50 (לצורך TRT בלבד)
איזור ההזרקה ישבן שמאלי , מחט 21G 11/4
סייקל ראשון - הזרקה ראשונה , האיזור כואב כמו שריר תפוס , כאב מפושט סביל אבל רגיש מאוד , האם זה טבעי שהכאב נמצא שם גם 36 שעות אחרי ההזרקה?
אשמח לתשובתכם , הייתי קצת בלחץ בהתחלה , עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שזה מאוד אינדוודואלי לחומר ולטכניקת ההזרקה .
השאלה היא:
- האם זה נורמאלי שהיום יותר כואב מאתמול?
- כמה זמן זה כואב ככה?
- ואם זה כל פעם ככה ?
תודה מראש לעונים ....

נערך לאחרונה:
שלום לכולם
(עברתי משם משתמש RTO ל צורי - היה לי בעיה עם האי מייל)
הזרקה ראשונה ביום שישי בערב - פרימו 200 + טסט אנטט 50 (לצורך TRT בלבד)
איזור ההזרקה ישבן שמאלי , מחט 21G 11/4
סייקל ראשון - הזרקה ראשונה , האיזור כואב כמו שריר תפוס , כאב מפושט סביל אבל רגיש מאוד , האם זה טבעי שהכאב נמצא שם גם 36 שעות אחרי ההזרקה?
אשמח לתשובתכם , הייתי קצת בלחץ בהתחלה , עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שזה מאוד אינדוודואלי לחומר ולטכניקת ההזרקה .
השאלה היא:
- האם זה נורמאלי שהיום יותר כואב מאתמול?
- כמה זמן זה כואב ככה?
- ואם זה כל פעם ככה ?
תודה מראש לעונים ....

אהלן,

ראשית, תרגע - אין סיבה להכנס לפאניקה.

שנית, מדוע אתה מזריק עם אותה המחט שאיתה אתה שואב את החומר מהויאל/אמפולה? 21G זו מחט כואבת, מזריקים עם 23G בד״כ יהיה בצבע כחול.

- סיפור קטן, כשאני נכנסתי לסייקל הראשון שלי בזריקות הראשונות זה היה סיוט, הזרקתי ביום רביעי וביום שישי בקידוש ישבתי על הצד, כמובן שסבתא שאלה אותי למה אני יושב על הצד וטענתי שכואב לי הגב. (אחרי מספר זריקות לא מרגישים כאבים).

בכל אופן, אין סיבה להזריק עם 21 אלה רק עם 23, כאשר אתה שואב את החומר עם ה-21. חשוב לשמור על היגיינה וסטריליות.

שיהיה בהצלחה.

כן אל תדאג היום השני יותר כואב מהיום הראשון אני לא יכלתי לשבת כמעט בזריקות הראשונות האזור נחשב בתול ..הכל בסדר

הגוף שלך לא רגיל לזה עדיין.
כמו שאמרו כבר לבנתיים ׳בתול חומרים׳
מן הסתם שתהיה רגישות לא נעימה ומציקה בשלבים הראשונים,אין אחד שזה לא קרה לו.
אל תכנס ללחץ או מחשבות שליליות,עוד כמה חודשים תצחק על זה
כולנו עברנו את זה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית