הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט באחיזת סנאץ'

• פותח/ת השרשור Edward
  • פורסם בתאריך

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
היום שיחקתי קצת באימון עם דדליפט באחיזת סנאץ' כי המשקלים בו יותר נמוכים מדדליפט רגיל אצלי ואני עדיין מתאושש מאימון רגליים שהגזמתי בו ביום חמישי.. היה עוד כמה סטים עם משקלים יותר כבדים אבל הטלפון שלי החליט להתפגר..תנסו לנחש לאן הגעתי ><

חייב להגיד תרגיל מאוד מאוד נחמד ממליץ לכולם לשלב אותו באימונים , הרבה יותר קשה מdeficent , ממש שם דגש על ה4 ראשי ועל הרחב גבי.

א. אתה מפלצת כל הכבוד.
ב. אני יודע שזה לא 'משיכות הנפה' אבל בכל זאת ממליץ לך להיות יותר מכווץ באיזור החזה ממש להוציא החוצה ולהחזיק יותר גב!, אם כבר דדליפט כצרגיל עזר תוציא ממנו את המירב

• פותח/ת השרשור
א. אתה מפלצת כל הכבוד.
ב. אני יודע שזה לא 'משיכות הנפה' אבל בכל זאת ממליץ לך להיות יותר מכווץ באיזור החזה ממש להוציא החוצה ולהחזיק יותר גב!, אם כבר דדליפט כצרגיל עזר תוציא ממנו את המירב
א.תודה
ב.אני מושך גם דדליפט עם חזה נמוך (כמו KK) , אחרי שראיתי את הסרטונים חשבתי על לנסות למשוך "יותר זקוף" ובסט שאחרי ה200 ניסיתי את זה וזה סתם הקשה עלי אז המשכתי אחרי זה לאן שהגוף שלי חזק. כמה שעות אחרי הביצוע של התרגיל אני מרגיש דומס מסיבי במיוחד בזוקפים אבל במרכז שלהם-בידיוק בחלק התחתון של הקופיזיס חזה(לא בחלק איפה שבד"כ מרגישים כולם אחרי דדליפט\סקוואט\גוד מורנינג) וזה יחזק לי את המשיכה הרגילה.
מה שכן הייתה לי התלבטות רצינית אם לבצע את התרגיל עם slippers כמו שאני עושה דדליפט רגיל או עם נעלי WL . אם יש לך לשפור אור על ההתלבטות אשמח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית