הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה של מינון

• פותח/ת השרשור Yalidan
  • פורסם בתאריך

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
הי תום
שאלתי אתמול בהמשך לשרשור על מינון TRT שאלה לגבי מינונים של החומר.
השאלה היא:
אני רוצה להזריק 50 מ"ג טסט , באמפולה יש 250 מ"ג וסך החומר הוא 1 CC (באמפולה)
האם אני צריך להכניס למזרק 0.2 CC על מנת לקבל את המינון הנ"ל (50 מ"ג)
תודה

למה שתרצה להזריק 50 מ״ג? המינון הנכון הוא 125 מ״ג (0.5 cc) פעם בשבוע למינון trt כמו שאצה רוצה

• פותח/ת השרשור
קיבלתי המלצה מתום לפזר את ההזרקות על מנת לייצב רמות טסט בדם כמו כן אם תעקוב אחר השרשור הקודם על מינון ותדירות הזרקות ל TRT ניתן שם הסבר גרפי מגובה במחקרים על רמות הטסט במינונים ותדירות של 50 מ"ג פעמיים בשבוע לעומת פעם בשבוע כפי שציינת.
בנוסף תום טוען שספיחת הנוזלים תהיה קטנה יותר כמו כן ההשפעה על הציר.

קיבלתי המלצה מתום לפזר את ההזרקות על מנת לייצב רמות טסט בדם כמו כן אם תעקוב אחר השרשור הקודם על מינון ותדירות הזרקות ל TRT ניתן שם הסבר גרפי מגובה במחקרים על רמות הטסט במינונים ותדירות של 50 מ"ג פעמיים בשבוע לעומת פעם בשבוע כפי שציינת.
בנוסף תום טוען שספיחת הנוזלים תהיה קטנה יותר כמו כן ההשפעה על הציר.
אתה לא מדייק. אני הסברתי שתמיד קיימת עדיפות לחלוקת המינון מבחינת יציבות הרמות בדם. מצד שני חלוקה למינונים קטנים מדי עלולה להביא לסטייה במינונים עם יחידות המידה אינן מתאימות.
בכל אופן המלצתי לשבור האמפולות ולהעבירם לויאל סטרילי באמצעות מחט פילטר וכך לשאוב את הכמות הרצויה.

• פותח/ת השרשור
כך עשיתי , אני מנסה לדייק בכמות המדידה , האם יש המלצה לשמור את הויאל הסטרילי בקירור או שבארון מוצל זה בסדר ? (מדובר על טסט אנטט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית