הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקע בסייקל

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אני בשבוע 5 לסייקל כנראה מושך אותו עד ל-12 שבועות.
אני עליתי הרבה במשקל יחסית והעליתי רק 3 אחוזי שומן, אבל הבעיה היא שנתקעתי עכשיו על 103 ק״ג (התחלתי ב-90).
אני רוצה להגיע ל-110 ק״ג ולא יודע מה לעשות, אני משתדל לאכול כל יום בסביבות ה-3.5-4 גרם חלבון ופחמימות אוכל חופשי.
יש למישהו איזה עצה לתת לי בשביל לעשות קפיצת מדרגה בסייקל הזה ולהעלות עוד כמה ק״ג טובים?
@Tom פרופסור אני אשמח אם תגיב פה.
@LiorKim גם אתה עם הפטנטים שלך והנסיון שלך אני אשמח מאוד עם תגיב.

תודה לכל מי שיעזור, חג עצמאות שמח. שכחתי לציין, הסייקל שלי הוא:
Testosterone enanthate / 500mg EW
Danabol/ 30 mg ED

בהרבה מקרים אחרים אין צורך לדחוף אותו סתם כך אלה אם כן מתחיל איקצוצים בפיטמות..וגינו וכו . במקרה של הבחור פה שעלה פאקינג 13 קילו בחודש זה לא סתם..יש אצלו עליה בהסטרוגן הוא מתפוצץ נוזלים ואני אומר לך את זה בלי לראות אותו אפילו.
ושחכתי להוסיף תשימוש והמינונים פרווירון רק 1-2 ביום בוקר וערב. והטמוקסיפן כדור אחד יום כן יום לא לפני השינה עד שכל הנוזלים האלה עפים מימך. המיים האלה זה לא בריא. לקראת סיום הסייקל יעלה לו הלחץ דם לשמיים וצריך להקדים את התרופה למכה. בתוצעות שלו זה לא יפגע. הוא לא נשמע לייצן הבן אדם מתחזק טוב גודל טוב ועולה קצת יותר מידי בנתיים חחח.
אחרי שהמיים ירדו אפשר לאוריד את הנולבה ולהמשיך רגיל אם המיים יחזרו להוסיף שוב. זה עצה שלי. הוא שיעשה מה שהוא רוצה.
@Alex0001 הנולבה רעיון רע. אם אתה רותם אותו כדאי שתפסיק, שלב אדקס 0.25mg-eod אם אתה חרד מנוזלים. אתה משיג תוצאות וזה יפה אבל אתה מקרה פרטח וזו פרקטיקה רעה.

טמוקסיפן? לא ייפגע לי בתוצאות?
אם כן אז איך לשלב אותו?
פרווירון, כמה צריך ומתי?
אז לפי מה שהבנתי אתה אומר לי בעצם לעשות ריסטארט ולהוריד את הנוזלים במשך שבוע ואז להתחיל עוד פעם אבל בצורה נקייה יותר?

הטמוקסיפן "יציל" אותך במקרה הזה ולא יפגע לך בתוצעות.
רשמתי איך לשלב בהודעה קודמת.
וכן תוריד תמיים האלה עוד סיבה לזה שאמרת שאתה לא יודע להבדיל בין נוזלים לשומן. אז אחרי 7-10 ימים שירדו לך הרבה נוזלים. אתה גם תראה מה יש מתחת.
@Alex0001 שלב אדקס 0.25mg-eod אם אתה חרד מנוזלים. אתה משיג תוצאות וזה יפה אבל אתה מקרה פרטח וזו פרקטיקה רעה.
אתה מדבר על ארימדקס ? גם אפשרות... אבל זה מתאים יותר לסייקל שיש לו דקה/טרן שם...
@Alex0001 הנולבה רעיון רע.
אתה לא חייב להסכים איתי או אם הרבה אחרים בנושא. אבל להגיד שזה רעיון רע זה גם לא נכון.
תראה עוד שבועיים הוא פותח פה פוסט שיש לו איקצוצים בפיטמה. מה תגיד אז ?

• פותח/ת השרשור
חברים אדקס יכול להיות תחלופה לנולבה? אם כן אז מצויין אני אקח אותו, מעדיף כמה שפחות לפגוע בתוצאות הסייקל.

הטמוקסיפן "יציל" אותך במקרה הזה ולא יפגע לך בתוצעות.
רשמתי איך לשלב בהודעה קודמת.
וכן תוריד תמיים האלה עוד סיבה לזה שאמרת שאתה לא יודע להבדיל בין נוזלים לשומן. אז אחרי 7-10 ימים שירדו לך הרבה נוזלים. אתה גם תראה מה יש מתחת.
אתה מדבר על ארימדקס ? גם אפשרות... אבל זה מתאים יותר לסייקל שיש לו דקה/טרן שם...
אתה לא חייב להסכים איתי או אם הרבה אחרים בנושא. אבל להגיד שזה רעיון רע זה גם לא נכון.
תראה עוד שבועיים הוא פותח פה פוסט שיש לו איקצוצים בפיטמה. מה תגיד אז ?
מה הקשר בין ארימידקס לטרן/דקה?!
שוב, אני לא אומר את זה בקטע אישי, רואים שיש לך ניסיון אבל כנראה שהניסיון גורם לך קצת לפספס בהבנה של המכאניזמים או שקיבלת הדרכה גרועה (יותר סביר).
חברים אדקס יכול להיות תחלופה לנולבה? אם כן אז מצויין אני אקח אותו, מעדיף כמה שפחות לפגוע בתוצאות הסייקל.
אדקס לא תחליף לנולבה ולא ההפך, נדמה לי ששאלת את זה... זה סייקל ראשון, אין צורך בנולבה ואין צורך באדקס!

• פותח/ת השרשור
שוב, אני לא אומר את זה בקטע אישי, רואים שיש לך ניסיון אבל כנראה שהניסיון גורם לך קצת לפספס בהבנה של המכאניזמים או שקיבלת הדרכה גרועה (יותר סביר).

אדקס לא תחליף לנולבה ולא ההפך, נדמה לי ששאלת את זה... זה סייקל ראשון, אין צורך בנולבה ואין צורך באדקס!
אז מה אני עושה עם הנוזלים?

עוד שבועיים הוא פותח פוסט TOM אצילו יש לי כאבים בפיטמות מה תענה ?

אני מסכים עם אלכס . עלייה בסדר גודל כזה מביאה איתה מלא נוזלים וחשש ברור לגינו,בטח אפשרי שיתחיל לו עיקצוצים ורגישות בפיטמה
שייקח לפני שינה 25 טמוקסיפן
ותתחיל לחשב פחמימה,מן הסתם שחייב למדוד אוכל במשקל

לפי דעתי לעלות בנוזלים זה לא רע וככה זה בסייקל מסה זה החומרים הארוכים שצריך להתמודד איתם כגון דיבול אנדרול או דקה ארוך , והפיסיטי עושה תעבודה , עלייה בנוזלים בגוף בסייקל מסה זה לא כמו חיטוב זה העקרון שיהיה שימון במפרקים וככה נמנע מפציעות . הגלגל פה לא הומצא כן עושים את
זה שנים

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי לעלות בנוזלים זה לא רע וככה זה בסייקל מסה זה החומרים הארוכים שצריך להתמודד איתם כגון דיבול אנדרול או דקה ארוך , והפיסיטי עושה תעבודה , עלייה בנוזלים בגוף בסייקל מסה זה לא כמו חיטוב זה העקרון שיהיה שימון במפרקים וככה נמנע מפציעות . הגלגל פה לא הומצא כן עושים את
זה שנים
אז אתה אומר שעלייה של 13 ק״ג בחודש היא נורמלית ולהמשיך כמו שעשיתי עד עכשיו ופשוט לנסות לאכול פחמימות יותר נקיות? (בטטות, אורז, שיבולת שועל וכו..)

עוד שבועיים הוא פותח פוסט TOM אצילו יש לי כאבים בפיטמות מה תענה ?
אני מסכים עם אלכס . עלייה בסדר גודל כזה מביאה איתה מלא נוזלים וחשש ברור לגינו,בטח אפשרי שיתחיל לו עיקצוצים ורגישות בפיטמה
שייקח לפני שינה 25 טמוקסיפן
ותתחיל לחשב פחמימה,מן הסתם שחייב למדוד אוכל במשקל
אני אומר ששניכם לא מבינים כלום בסטרואידים וגם זה שהדריך אתכם מבין כנראה מעט מאוד.
אף אחד מכם לא כ"כ יודע מה זה טמוקסיפן, בטח לא טיפול מונע לעקצוץ בפיטמה שעדיין לא קיים בסייקל ראשון.
אם אין לכם עצה מנומקת ומלומדת עדיף שלא תגיבו.
נולבה לא מוריד נוזלים ואינו מצמצם רמות אסטרוגן. במידה וקיימת רגישות ידועה לתופעות אסטרוגניות (בד"כ בסייקל ראשון לא ידוע כלום) מן הראוי להוסיף AI במינון נמוך (אין סיבה לכך בסייקל ראשון). טמוקסיפן מהווה טיפול מעולה לניצני ג'ינו ופעילות אסטרוגנית בריקמת השד אך תיסוף ב-SERM אינו כטיפול מונע.

נערך לאחרונה:
זה שנים
כאשר אתה סוחב עליך 3-4 ליטר נוזלים מילא.. אם הבחור פה צבר 13 קילו בחודש כמה לדעתך מזה זה שריר? וכמה נוזלים? יותר מידי נוזלים לא תורם לאף אחד שום דבר. זה רק יגרום לעליה בלחץ דם והוא ימשיך לצבור מיים ולא שריר.
לפותח האשכול הגיבו לך פה מספיק לדעתי. תסיק מסכנות לבד תעשה מה שאתה חושב לנכון.
וכך בחשבון שכל 500 גרם שריר שאתה צובר רואים את זה משמעותית בעין על הגוף. ואם אמרת שלמרות שעלית 13 קילו אתה לא רואה יותר מידי הבדל בעליה בשריר סימן שאתה בדרך הלא נכונה כרגע. בהצלחה בכל מקרה.

כאשר אתה סוחב עליך 3-4 ליטר נוזלים מילא.. אם הבחור פה צבר 13 קילו בחודש כמה לדעתך מזה זה שריר? וכמה נוזלים? יותר מידי נוזלים לא תורם לאף אחד שום דבר. זה רק יגרום לעליה בלחץ דם והוא ימשיך לצבור מיים ולא שריר.
לפותח האשכול הגיבו לך פה מספיק לדעתי. תסיק מסכנות לבד תעשה מה שאתה חושב לנכון.
וכך בחשבון שכל 500 גרם שריר שאתה צובר רואים את זה משמעותית בעין על הגוף. ואם אמרת שלמרות שעלית 13 קילו אתה לא רואה יותר מידי הבדל בעליה בשריר סימן שאתה בדרך הלא נכונה כרגע. בהצלחה בכל מקרה.
אתה לא מבין נכון @Alex0001 . אנחנו מסכימים לגבי הנוזלים, אלא שהערתי לך שהפרקטיקה של לזרוק נולבה כאמצעי מניעה הוא שגוי. אני מאוד ממליץ לך לא ליישם את זה על עצמך מאחר ולמרות שנדמה לך שאתה מציל מג'ינו למעשה אתה מטפל בכלום (כי צבירת נוזלים עדיין אינה ג'ינו ומזיק בהרבה מאוד דרכים אחרות (אני אסביר בפוסט יעודי). האם אתה משתמש בנולבה בכל פעם שאתה צובר נוזלים? נוגע לפותח הפוסט, הוא בסייקל ראשון, אין שום סיבה שיכניס נולבה ללא חשש לג'ינו ומעבר לכך כבחור מנוסה, העצות שלך חייבות להיות אחראיות ולא שליפות סתמיות.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מבין נכון @Alex0001 . אנחנו מסכימים לגבי הנוזלים, אלא שהערתי לך שהפרקטיקה של לזרוק נולבה כאמצעי מניעה הוא שגוי. אני מאוד ממליץ לך לא ליישם את זה על עצמך מאחר ולמרות שנדמה לך שאתה מציל מג'ינו למעשה אתה מטפל בכלום (כי צבירת נוזלים עדיין אינה ג'ינו ומזיק בהרבה מאוד דרכים אחרות (אני אסביר בפוסט יעודי). האם אתה משתמש בנולבה בכל פעם שאתה צובר נוזלים? נוגע לפותח הפוסט, הוא בסייקל ראשון, אין שום סיבה שיכניס נולבה ללא חשש לג'ינו ומעבר לכך כבחור מנוסה, העצות שלך חייבות להיות אחראיות ולא שליפות סתמיות.
אוקיי, אז איך להוריד את הנוזלים מבלי לקחת נולבה? פרווירון יעזור?

אוקיי, אז איך להוריד את הנוזלים מבלי לקחת נולבה? פרווירון יעזור?
נולבה לא מוריד נוזלים. בכדי להוריד נוזלים תצטרך לשנות את הרגלי התזונה שלך.שומנים מתאימים (עבורי תואם דיאטת פליאו) ופחמימות מורכבות (שורשים, אורז). הורדת גלוטן יכולה לסייע ופחמימות זמינות לאחר אימון בעיקר.
אין טעם לנסות ולכפר על תזונה שאינה מתאימה בתרופות מאחר וזה פשוט לא יעבוד. בסופו של דבר אתה בסייקל מסה ועליית הנוזלים היא חלק מהעניין (בייחוד כשנעשה שימוש בדיבול וטסט אננטט).
בנוסף, הקפד שלא לעבור את מינון של 500mg/week test e. כאשר המינונים עולים כך גם המרת הטסט לאסטרוגן.

• פותח/ת השרשור
נולבה לא מוריד נוזלים. בכדי להוריד נוזלים תצטרך לשנות את הרגלי התזונה שלך.שומנים מתאימים (עבורי תואם דיאטת פליאו) ופחמימות מורכבות (שורשים, אורז). הורדת גלוטן יכולה לסייע ופחמימות זמינות לאחר אימון בעיקר.
אין טעם לנסות ולכפר על תזונה שאינה מתאימה בתרופות מאחר וזה פשוט לא יעבוד. בסופו של דבר אתה בסייקל מסה ועליית הנוזלים היא חלק מהעניין (בייחוד כשנעשה שימוש בדיבול וטסט אננטט).
בנוסף, הקפד שלא לעבור את מינון של 500mg/week test e. כאשר המינונים עולים כך גם המרת הטסט לאסטרוגן.
אתה לא צריך לא זה ולא זה פשוט תפחית בפחמימה ובקלוריות , תרוץ או אירובי חודשיים הכל יורד
אוקיי, תודה לכם כך באמת אעשה.

אני עם @Tom בעניין הנולבה אם אתה חושש תוסיף ארימידקס במינונים קטנים כפי שאמרו לך מעלי.
לגבי הפרווירון גם אין צורך כי יש לך טסט בסייקל.
לגבי הנוזלים אני במקומך חותך פחמימה כמעט לגמרי עד 100 ביום ומעלה שומן. אבל זה רק אני כל אחד ומה שעובד עליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית