הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אפשר להגיע לתחריות אסטטיקה בלי סטרואידים?

Stav Shy

משתמש פעיל
514
85
נק' מוניטין:
380
514
85
מעיין אותי לדעת האם יש למה לחלום להגיע לתחריות אסטטיקה בלי סטרואידים ואם כוכבי האסטטיקה בעולם לא משתמשים כמו לאזר ג'ף וכו? ואני לא מעוניין בתשובה של תלוי בגנטיקה אני מדבר רק מבחינת גודל האם אפשר להגיע לגלדים האלה בלי סטרואידים ומה האחוז בערך של המתחרים בתחריות אלה של אסטטיקה שלא מזריקים ?

מעיין אותי לדעת האם יש למה לחלום להגיע לתחריות אסטטיקה בלי סטרואידים ואם כוכבי האסטטיקה בעולם לא משתמשים כמו לאזר ג'ף וכו? ואני לא מעוניין בתשובה של תלוי בגנטיקה אני מדבר רק מבחינת גודל האם אפשר להגיע לגלדים האלה בלי סטרואידים ומה האחוז בערך של המתחרים בתחריות אלה של אסטטיקה שלא מזריקים ?
לגודל אפשר בלי אבל לגודל והחיטוב זה כבר לא נראה לי.

אשמח לקבל תשובה חדה וברורה על סמך ידע ולא על תחושת בטן אבל תודה בכל זאת
מה אתה מתכוון שאתה אומר ״על סמך ידע״, מה שאני אמרתי זה על סמך זה שאני יודע שאי אפשר להיות עם כל כך הרבה מסה באחוז שומן כל כך נמוך ועוד כל השנה להשאר ככה, לא הגיוני קצת הייתי אומר.

חד משמעית כל כוכבי האסטטיקה מישתמשים אי אפשר להיות עם מסת שריר כזו גבוהה ואחוז שומן כזה נמוך בצורה טיבעית ולדעתי אין כזה דבר פריק גנטי ולהגיע לשייפ כמו של לאזר גם אם חומרים זה עבודה לא כזו קלה

אין אף אחד שיכול לענות לך חד משמעית, אם אתה שואל אם זה אפשרי אז - כן זה אפשרי.
ספציפית התחרויות של הפיטנס.

אם אתה מתכוון לקטגוריות פיטנס, אפשר להגיע למסת השריר בלי חומרים. לא לרמת החיטוב.

לא אפשרי, ומי שאומר לך שכן משלה אותך... גם עם חומרים יהיה לך קשה מאד להגיע לרמה שלהם, אז לא הייתי מתחיל לשמוח.

וואלה גם למסת שריר אני בספק שאפשר להגיע,תלוי של מי גם (נגיד ללזאר אתה לא תגיע טיבעי),למרות שיש שם מתמודדים שאפשרי אבל מאט מאוד ו לרמת החיטוב שמציגים שם אי אפשר להגיע טיבעי תהיה בטוח חבר

וואלה גם למסת שריר אני בספק שאפשר להגיע,תלוי של מי גם (נגיד ללזאר אתה לא תגיע טיבעי),למרות שיש שם מתמודדים שאפשרי אבל מאט מאוד ו לרמת החיטוב שמציגים שם אי אפשר להגיע טיבעי תהיה בטוח חבר
למה ללאזר לא? אין לו כזאת מסת שריר מטורפת, אם יש לך גנטיקה טובה אפשר

וואלה גם למסת שריר אני בספק שאפשר להגיע,תלוי של מי גם (נגיד ללזאר אתה לא תגיע טיבעי),למרות שיש שם מתמודדים שאפשרי אבל מאט מאוד ו לרמת החיטוב שמציגים שם אי אפשר להגיע טיבעי תהיה. דבר ראשון למסת שריר שלו אתה לא תגיע טיבעי ואתה מוזמן לנסות,בטל שלא לחיטוב הזה של 6 אחוז שומן כל הדנה ובנוסף לכוח הבנאדם מרביץ בנץ 150 לחזרות זה נראה לך הגיוני?

• פותח/ת השרשור
אתם יודעים מה בואו ניצא מנקודת הנחה שהם לא לוקחים אנבולים ושהם לא עושים סייקלים מייבשים , איך הם מגיעים לאחוז שומן כזה נמוך ולמסת שריר כזאת גדולה מלבד זמן רוב החבר'ה האלה מתאמנים 10 שנים + בצורה טובה ומוקפדת איזה חומרים מביאים אותך למצב כזה חטוב ויפה בלי שזה יראה כמו בולים שהעור לא מתוח מידי והורידים לא מוגזמים והבטן לא נפוחה? באיזה שורפי שומן הם משתמשים? וחוץ מזה ניראלכם הגיוני שהם מפרסמים את עצמם ומצהירים שהם לא עם סטרואידים והם בעצם כן? הרי בבדיקת דם אחת פשוטה אפשר ליראות את זה ניראלכם שאת כל המוניטין שלהם הם יבנו ככה כשבבדיקת דם אחת פשוטה שהם יעברו הם יצאו שקרנים? קשה לי להאמין ואם מישהו מכם מכיר חומרים שמביאים אותך למצב הזה שהם לא בולים אשמח לישמוע עליהם

1. הכל אפשרי
2. שאלה של זמן ורצון
3. אסטטיקה ? מה זה ? אתה מתכוון לשחיפים האלו שלאחרונה התחילו לצוץ מכל חור ?
4. כולם מתחילים להשתמש בשלב מסויים במשהו.
5. מה דעתך על קריאטין? זה לא להשתמש במשהו? PRE WORKOUT ? ועוד שאר תוספים... יש לך מושג מה שמים שם בכלל?

אני השתמשתי ב JACK 3D המקורי הראשון. בפעם הראשונה שנגעתי בזה ידעתי שזה קוקטייל הכי מטורף שנגעתי בו. אני היום כבר עשו אותו לא חוקי..

בקיצור, מה שגורם לך לחיות טוב עם עצמך 😃

• פותח/ת השרשור
כל האלה שיש בשוק הרגיל קראטין פרי ורקאט הם נחמדים הם עוזרים אין ספק אבל אני שואל אם זה מספיק... יש לי סבלנות ויש לי רצון אל תדאג לאלה אני שואל פשוט אם כל ההשקעה והצפייה בסוף תישתלם ויש למה לחלום להגיע לגודל מכובד ויפה וחיטובים כאלה בלי חומרים שמצואים בשוק הרגיל

כל האלה שיש בשוק הרגיל קראטין פרי ורקאט הם נחמדים הם עוזרים אין ספק אבל אני שואל אם זה מספיק... יש לי סבלנות ויש לי רצון אל תדאג לאלה אני שואל פשוט אם כל ההשקעה והצפייה בסוף תישתלם ויש למה לחלום להגיע לגודל מכובד ויפה וחיטובים כאלה בלי חומרים שמצואים בשוק הרגיל

הבעיה מתחילה עם הדמויות שאתה שואף להידמות אליהם. מה שאנחנו רואים וסופגים סביבנו וכל הדמויות שהופכים לאיידולים שבעיקבותם אנחנו מתחילים את השגעת - הם חזק בחומרים.

אפשר להגיע לאחלה השיגים בשלוש ארבע שנים של אימונים ותזונה בצורה נבונה והרבה התמדה - נקי. למען האמת אל תגע בכלום עד שלא נתת את הזמן הזה וחיזקת את הגוף שלך ונתת לעצמך לבטא את עצמך ואת היכולות הגנטיות שלך. אחר כך תראה מה אתה עושה \ רוצה ולאן זה הולך.

• פותח/ת השרשור
תכלס כן אני כולה בן 18 ואני מתאמן טוב כמו שצריך שנה בערך ואני יחסית גדול אבל עדין לא כזה חטוב 12% אני עכשיו בחיטוב רוצה להגיע לסביבות 7-8% שומן ומשם ליראות מה הולך אבל זה לוקח זמן אין ספק סך הכל אני פשוט רוצה לדעת אם הם ספציפית בדוק לוקחים חומרים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית