הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
שלום.
אני בעוד שבועיים הולך להתחיל סייקל של אפדרין ,ואני ישמח אם מישהו יכול לעזור לי עם הבנייה של הסייקל (כמה מ״ג לקחת
ומתי, והאם זה משתנה ביחס למשקל)

וקראתי על תופעות לוואי ואמרו שאחת מהם היא מוות, האם זה רק לאנשים עם בעיות לב/לחץ וכו׳ ?

תודה מראש לעוזרים ! ??
ועוד שאלה - כמה זמן האפדרין "מתנקה" מהדם ?

אין מה לתכנן פה יותר מדי.. תיקח את המינון שצריך עם קפאין וזהו. (עדיף בטבליות כמובן ולא להסתמך על קפה שחור וכדומה).
אני על אפדרין כבר 3 שבועות (אולי יותר כבר לא סופר) גם אני חששתי מתופעות לוואי אז התחלתי ממינון נמוך מאוד (2 כדורים ביום רפואי של 8מ"ג) כבר למחרת עליתי ל3 והמשכתי כמה ימים היום אני על 4 ביום.. 32מ"ג מחלק ל2 מנות כל פעם עם 200 מ"ג קפאין. אפשר ומומלץ יותר (40-60 מ"ג) אבל כרגע זה משפיע טוב ואני עדיין מרגיש אותו חזק אז אני יחכה עם ההעלאה.. (יותר חסכוני 😃)

תופעות לוואי לא הרגשתי כ"כ. בשבוע \ שבוע וחצי הראשון יש דפיקות לב חזקות שמרגישים במהלך היום (כאילו החזה טיפה תפוס) אבל זה באמת שטויות לא משהו בלתי נסבל.. וגם זה עובר.. מה שכן התחושה נהדרת, אנרגיה מטורפת והכי חשוב סותם לך תתאבון ברמה שאתה דוחף אוכל בבאסה רק כדי להגיע לX קלוריות שצריך..

ככה זה עובד עלי בכל אופן.. כל אחד מגיב אחרת. למוות אני לא חושב שתגיע אם לא תשתה את כל השקית ביחד עם בקבוק ויסקי..
אם יש לך בעיות לב \ לחץ דם אז לא כזה מומלץ כי זה באמת ממריץ ומעלה את הדופק. (בהתחלה שלא רגילים זה מאוד מורגש).

הפסקות הבנתי שלא נחוץ בניגוד לקלן ולהפך, אפדרין יותר יעיל לשימוש בטווח הארוך. אני ישקול הפסקה קצרה רק אם אני יראה שזה כבר לא משפיע.
אין כ"כ מה לתכנן פה, ההמלצה היחידה זה לחלק את זה למנות, לשלב עם קפאין וטיפ ממני - לא ליטול אחרי 5 בערב אם לא באלך להשאר ער עד 3 בבוקר..😃

תקרא יש לך פה דבש של מאמר:
http://www.kilogram.co.il/84/הכל-על-אפדרין/

גם אני התחלתי עכשיו חיטוב אם אפדרין וגם אני חששתי קצת האמת ... כמו שהבחור מעליי אמר בשבוע הראשון יש דפיקות לב קצת חזקות וזה טיפה מבהיל .. [ כי אתה אשכרה עומד או יושב והלב שלך דופק כיאילו אתה רץ ] אבל בכל מקרה זה יעבור אחרי שבוע כשה הגוף יתרגל .

לגבי ההרגשה אולי 3-4 ימים ראשונים הרגשתי סוג של מרץ טוב וגם בחדר כושר ... היום כבר לא מרגיש את זה .
כרגע אני על 64 מ"ג ביום + 600 מ"ג קפאין מחולק ל מנות ביום והכל בסדר ... פשוט אל תעבור את ה75 מ"ג כמו שכתוב כאן .

אני הייתי הולך על קלן אפדרין זה סוג של סם ולא הייתי דוחף לעצמי סתם ככה אמפטמין שיש לי אפשרות אחרת

אני הייתי הולך על קלן אפדרין זה סוג של סם ולא הייתי דוחף לעצמי סתם ככה אמפטמין שיש לי אפשרות אחרת
אם כבר בראש הזה, אז אתה מעדיף תרופה וטרינרית לסוסים על חומר שמסונטז מצמח?

אם כבר בראש הזה, אז אתה מעדיף תרופה וטרינרית לסוסים על חומר שמסונטז מצמח?
תאכלס ? כן פה התרופה הוטרינרית משפיעה על מערכת הנשימה ואילו החומר התמים כיביכול משפיע על מערכת העצבים המרכזית שמשפיע על המוח. אני שמעתי על אנשים שהתאשפזו במוסדות לחולי נפש ביגלל החומר התמים הזה כיביכול
שווה לרדת כמה אחוזי שומן ולהיות בסיכון למחלה נפשית ? לדעתי לא

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין מה לתכנן פה יותר מדי.. תיקח את המינון שצריך עם קפאין וזהו. (עדיף בטבליות כמובן ולא להסתמך על קפה שחור וכדומה).
אני על אפדרין כבר 3 שבועות (אולי יותר כבר לא סופר) גם אני חששתי מתופעות לוואי אז התחלתי ממינון נמוך מאוד (2 כדורים ביום רפואי של 8מ"ג) כבר למחרת עליתי ל3 והמשכתי כמה ימים היום אני על 4 ביום.. 32מ"ג מחלק ל2 מנות כל פעם עם 200 מ"ג קפאין. אפשר ומומלץ יותר (40-60 מ"ג) אבל כרגע זה משפיע טוב ואני עדיין מרגיש אותו חזק אז אני יחכה עם ההעלאה.. (יותר חסכוני 😃)

תופעות לוואי לא הרגשתי כ"כ. בשבוע \ שבוע וחצי הראשון יש דפיקות לב חזקות שמרגישים במהלך היום (כאילו החזה טיפה תפוס) אבל זה באמת שטויות לא משהו בלתי נסבל.. וגם זה עובר.. מה שכן התחושה נהדרת, אנרגיה מטורפת והכי חשוב סותם לך תתאבון ברמה שאתה דוחף אוכל בבאסה רק כדי להגיע לX קלוריות שצריך..

ככה זה עובד עלי בכל אופן.. כל אחד מגיב אחרת. למוות אני לא חושב שתגיע אם לא תשתה את כל השקית ביחד עם בקבוק ויסקי..
אם יש לך בעיות לב \ לחץ דם אז לא כזה מומלץ כי זה באמת ממריץ ומעלה את הדופק. (בהתחלה שלא רגילים זה מאוד מורגש).

הפסקות הבנתי שלא נחוץ בניגוד לקלן ולהפך, אפדרין יותר יעיל לשימוש בטווח הארוך. אני ישקול הפסקה קצרה רק אם אני יראה שזה כבר לא משפיע.
אין כ"כ מה לתכנן פה, ההמלצה היחידה זה לחלק את זה למנות, לשלב עם קפאין וטיפ ממני - לא ליטול אחרי 5 בערב אם לא באלך להשאר ער עד 3 בבוקר..😃

תקרא יש לך פה דבש של מאמר:
http://www.kilogram.co.il/84/הכל-על-אפדרין/
תודה רבה לכם 😃
קראתי את המאמר , אני אני יתחיל במינון מאוד נמוך (מעדיף לא לקחת קלן, שמעתי שהוא יותר חזק והתופעות יותר כבדות, אולי בעתיד אני יחשוב על שימוש בו)
ומה זאת אומרת ללא הפסקות ? עם תזונה נכונה ואימונים ולקיחת אפדרין במינון נכון , כמה זמן בערך ייקח לי לרדת מ12 א.ש ל8 (או שזה משתנה בהתאם לבנאדם)?
ואפשר להפסיק מתי שבא לי את השימוש ?

כמה זמן יקח לך זה כבר לא משהו שאפשר לענות עליו.. זה דיי אינדבידואלי אבל אל תבנה על אפדרין בלי אימונים ותזונה קפדנית.
מה גם שלרדת מהא"ש שלך זה להתחיל לאבד שריר.
להפסיק את השימוש אתה יכול מתי שאתה רוצה. זה לא סטרואיד שמצריך PCT \ תקופות שיקום למינהם..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית