הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אפשרי להגיע לרמה כזאת טבעי?

שוב, אני מסכים איתך לגמריי ואם תשים לב גם המנהלים אמרו לך שזה אפשרי לטפס במשקל שריר עם עלייה קטנה במשקל של השומן.
אבל יש גבול מסויים שהכיף הזה אפשרי בו. העלייה בשריר אינה לינארית, היא קטנה עם הזמן(גם עם חומרים), לכן מאוד מאוד בעייתי להגיע לרמה הזאת של חיטוב+מסה שצורה טבעית.
גם עם עלית מלוכלך והתחלת לחטב, הרי שברמות הנמוכות האלה של אחוזי שומן השריר מתחיל להשרף מהר יותר.
סבבה ...

תגובה מפגרת. מאיפה אתה יודע?

אי אפשר לדעת בוודאות. למרות שבדרך כלל, אם יש ספק - אז אין ספק. כלומר, אם נראה שהוא משתמש, אז הוא משתמש.
במיוחד כשמדובר בדוגמני פיטנס.
מה כזה מיוחד בו ? אחוז שומן נמוך ? עם הגנטיקה הנכונה ולתת מאה אחוז מאמץ זה לא בלתי אפשרי, ברור שאי אפשר לדעת בוודאות אבל גם סימון פנדה טוען שהוא נקי אבל זה בחידה...

נערך לאחרונה:
אני חושב שהשאלות האלו של "אפשר טבעי?" לא רציניות מיסודן, תתחיל להתאמן ברצינות, תעשה את הדברים כמו שצריך, אם תחליט שקצב ההתקדמות שלך לא מספק, תתחיל לתהות אם להישאר טבעי או לא.

אני חושב שהשאלות האלו של "אפשר טבעי?" לא רציניות מיסודן, תתחיל להתאמן ברצינות, תעשה את הדברים כמו שצריך, אם תחליט שקצב ההתקדמות שלך לא מספק, תתחיל לתהות אם להישאר טבעי או לא.
מסכים. שאלה מאוד נאיבית. מתאימה בד"כ למתאמנים חסרי ניסיון.

כל אחד מגדיר טבעי בצורה שונה. יש אנשים שמחשיבים "אבקת חלבון" ו"קריאטין" כחומרים. האם סייקל הוא טבעי? ביצי שור..? תוסף אבץ,שומן רווי, ויטמין D- כולם מעלים רמת טוסטסטרון, האם הם "חומרים" ואם כן זה משנה אם אתה מזריק חומר כדי שהוא יחשב כחומר משפר ביצועים? אני אוכל כקילו של גבינה לבנה ביום- יש כאלו שיגידו שזה גם לא טבעי לאכול כל כך הרבה.
http://scoobysworkshop. com/ expectations/ תורידו רווחים, די מעניין ולרוב יש נוסחה שבעזרתה אפשר לזהות האם בן אדם טבעי. בכל מקרה בתקופת "השיא" אנשים חשבו שאני מזריק למרות שלא(עוד לא) (92 קג על 185 10%). יש איזה GUIDELINE שאפשר להגיע ל-10+ מעל הגובה על 8%.. כל מי שעוסק בתחום CALISTHENICS ואטלטיקה קלה חטוב מאוד ולכן יש את הרושם בתמונות בלבד שהבן אדם חורג מהטבעי. קשה מאוד להגיע למסה גדולה ממשקלי גוף בלבד- השיא שראיתי "רק" ממשקלי גוף הוא 84 קילו על אותו גובה ו10%- שזה מצוין בשביל 20+ חזרות.

"חחחחח אבי אסף כבר לא טבעי תהיה בטוח"
אז למה הוא התכוון?

הוא התכוון שזה לא עניינינו, זה ישנה לך אם הוא טבעי או מזריק? מה איכפת לך. בחייך.

Back
למעלה תחתית