הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה אפשרי להגיע לרמה כזאת טבעי?

מה מה יהיה ?
אני אומר את האמת
אתה תעלה בשומן זה לא אומר שתעלה באחוז שומן
זה הכל תלוי בגנטיקה מה הבעיות שלכם כולכם קנאים מסריחים מה נפלתם עליי
סמוך עלי שאני לא מקנא בך...
אני לא נופל עליך, אל תהיה רגיש, זה מאוד לא מחמיא. פשוט יוצא שבמעט מאוד תגובות כתבת די הרבה שטויות...

סמוך עלי שאני לא מקנא בך...
אני לא נופל עליך, אל תהיה רגיש, זה מאוד לא מחמיא. פשוט יוצא שבמעט מאוד תגובות כתבת די הרבה שטויות...
מה שטויות שאתה יכול לעלות שריר בלי לעלות באחוזי שומן ?
זו עובדה כי זה מה שקרה לי

בודדים יכולים להגיע לרמה כזאת כשהם טבעיים... בכל מקרה אי אפשר להישאר על כזה אחוז שומן לאורך זמן (טבעיים)

לא מבין מה כזה נורא בלא להיות טבעי לדעתי לגיטימי מאווד שימוש החומרים משפרי יכולת

אתה בסה"כ מתאמן מתחיל...
מה קשור אם על קילו שאני עולה יש רק 7 אחוז שומן מתוך הקילו
אז אני אשאר על זה (אני לא 7 סתם זרקתי מספר )
ומתאמן מתחיל או לא כבר עליתי 14 קילו ..

אתה מקור להשראה, יישר כח.

אתה מקור להשראה, יישר כח.
הו עוד אחד הצטרף לחגיגה . זה שאתם פורום שלא מבין כלום ככל הנראה בעיה שלכם
ראיתם מישהו שהתפתח מהר כולכם יוצאים עליו כי ככה החלטתם
וחשבתי שאתם יותר טובים מהשני פחחח
אם אני 10 אחוז שומן ועל קילו שאני עולה מתוכו רק 100 גרם שומן אני אשאר עשר זה הכל מה הבעיות קליטה שלכם

הו עוד אחד הצטרף לחגיגה . זה שאתם פורום שלא מבין כלום ככל הנראה בעיה שלכם
ראיתם מישהו שהתפתח מהר כולכם יוצאים עליו כי ככה החלטתם
וחשבתי שאתם יותר טובים מהשני פחחח
אם אני 10 אחוז שומן ועל קילו שאני עולה מתוכו רק 100 גרם שומן אני אשאר עשר זה הכל מה הבעיות קליטה שלכם

לצערי אני לא מבין כלום, לכן באתי לכאן ומאוד התרשמתי ממך. אני עוקב אחריך על מנת לשפר את יכולתיי.

לצערי אני לא מבין כלום, לכן באתי לכאן ומאוד התרשמתי ממך. אני עוקב אחריך על מנת לשפר את יכולתיי.
ואו , ההסתלבטות הזו עוזרת לכם במשהו בחיים?
לא מבין אתכם באמת שלא
אם אני טועה לדעתך תגיד במה ולמה אני לא חושב שאני טועה העובדות מדברות בעד עצמן ואני מדבר עליי כמובן גוף האדם זה לא מדע מדוייק כל אחד בנוי אחרת יש כאלו שבזמן מסה יעלו באחוזי שומן שים לב שיש הבדל בין אחוז שומן ללעלות בשומן ויש כאלו כמוני שיעלו בשומן אך בהתאם לגוף זה ישאר אותו אחוז זה מה שקרה עד עכשיו אתם יכולים לבלבל תמוח עד מחר זה מה יש

ואו , ההסתלבטות הזו עוזרת לכם במשהו בחיים?
לא מבין אתכם באמת שלא
אם אני טועה לדעתך תגיד במה ולמה אני לא חושב שאני טועה העובדות מדברות בעד עצמן ואני מדבר עליי כמובן גוף האדם זה לא מדע מדוייק כל אחד בנוי אחרת יש כאלו שבזמן מסה יעלו באחוזי שומן שים לב שיש הבדל בין אחוז שומן ללעלות בשומן ויש כאלו כמוני שיעלו בשומן אך בהתאם לגוף זה ישאר אותו אחוז זה מה שקרה עד עכשיו אתם יכולים לבלבל תמוח עד מחר זה מה יש

הייתי משיב להודעתך, אך באמת אינני מבין בכל העולם הזה. אני בסה״כ עובד בעיריית נתניה.

היו לי כמה דברים להגיד, אבל אינני רוצה לבלבל לך את השכל.

הייתי משיב להודעתך, אך באמת אינני מבין בכל העולם הזה. אני בסה״כ עובד בעיריית נתניה.

היו לי כמה דברים להגיד, אבל אינני רוצה לבלבל לך את השכל.
תענה, בשביל מה אתה מנהל אם לא בשביל לסתור את הדברים שלי עם חכמתך ?

מתאמן טבעי יכול לעלות כ250 גרם שריר בחודש(המנהלים היקרים מוזמנים לתקן אותי).
בתנאים אידאליים ובהנחה שמדובר בעליה לינארית קבועה, זה אומר שתעלה קילו שריר כל רבעון.
7 אחוז שומן מתוך 14 ק"ג זה פחות מ1 ק"ג אבל לצורך החישוב נאמר שמתוך ה14 ק"ג עלית ב13 ק"ג.
ז"א..לפי חישוב פשוט..שיקח לך בתנאים סופר אידאליים...52 חודשים לצבור כזו כמות שריר שזה קצת יותר מארבע שנים.

תענה, בשביל מה אתה מנהל אם לא בשביל לסתור את הדברים שלי עם חכמתך ?

רז,

אינני בא לקחת על עצמי דיון שהוא יצור ויכוח ביני לבינך, לך יש את הדעות שלך ולי יש את הדעות שלי. כל מטרת ״הציניות״ שלי מולך הינה לשקף לך את הזילזול שאתה משליך פה אל כל עבר.

אמירות בסגנון ״עוד פורום שלא מבינים כלום מהחיים שלהם״ לא מקובלות עלי, ולכן עניתי לך באותו המטבע.

בנוגע לאימרה שלך: ניתן לעלות שריר וכמות מזערית של שומן, תלוי בגנטיקה שלך ובמה שאתה לוקח. כמו כן לא ניתן לעלות 100% שריר ו-0% שומן.

מתאמן טבעי יכול לעלות כ250 גרם שריר בחודש(המנהלים היקרים מוזמנים לתקן אותי).
בתנאים אידאליים ובהנחה שמדובר בעליה לינארית קבועה, זה אומר שתעלה קילו שריר כל רבעון.
7 אחוז שומן מתוך 14 ק"ג זה פחות מ1 ק"ג אבל לצורך החישוב נאמר שמתוך ה14 ק"ג עלית ב13 ק"ג.
ז"א..לפי חישוב פשוט..שיקח לך בתנאים סופר אידאליים...52 חודשים לצבור כזו כמות שריר שזה קצת יותר מארבע שנים.
250 זה מתאמן ממוצע זה כמו שאגיד לך שיש לי חבר שתקוע כבר שלושה חודשים באותו משקל והוא אוכל הרבה יותר ממה שהוא צריך כל אחד והגנטיקה שלו
כמובן שהרבה אצלי זה נוזלים אבל מסת שריר לא חסרה ככ תודה לאל
וכמו שרשמתי בהודעה הקודמת כל אחד והגוף שלו יש כאלו שיגיבו לקריאטין לדוגמא יש כאלו שלא .
כל אחד בנוי שונה לגמרי .. זה הכל
אייל צודק. תראה את התגובות כל הפורום הזה החליט לצאת עליי בלי סיבה
מה שאני אומר בינתיים נכון עד שמישהו יוכיח לי אחרת
לפי מה שאמרתי אפשר לעלות במסת שריר עם שומן אבל זה לא אומר שתעלה באחוזי שומן זה הכל .. כולם פה התחילו לתקוף אחד אחרי השני

250 זה מתאמן ממוצע זה כמו שאגיד לך שיש לי חבר שתקוע כבר שלושה חודשים באותו משקל והוא אוכל הרבה יותר ממה שהוא צריך כל אחד והגנטיקה שלו
כמובן שהרבה אצלי זה נוזלים אבל מסת שריר לא חסרה ככ תודה לאל
וכמו שרשמתי בהודעה הקודמת כל אחד והגוף שלו יש כאלו שיגיבו לקריאטין לדוגמא יש כאלו שלא .
כל אחד בנוי שונה לגמרי .. זה הכל
שוב, אני מסכים איתך לגמריי ואם תשים לב גם המנהלים אמרו לך שזה אפשרי לטפס במשקל שריר עם עלייה קטנה במשקל של השומן.
אבל יש גבול מסויים שהכיף הזה אפשרי בו. העלייה בשריר אינה לינארית, היא קטנה עם הזמן(גם עם חומרים), לכן מאוד מאוד בעייתי להגיע לרמה הזאת של חיטוב+מסה שצורה טבעית.
גם עם עלית מלוכלך והתחלת לחטב, הרי שברמות הנמוכות האלה של אחוזי שומן השריר מתחיל להשרף מהר יותר.

Back
למעלה תחתית