הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל וסיום הסיקל

• פותח/ת השרשור Anatomi
  • פורסם בתאריך

Anatomi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום

כרגע בסייקל ראשון

טסט אנטט 500 EW
ו dianbol 40Mg ed

PCT רגיל נולבדקס וכלומיד 12 יום אחרי הזריקה אחרונה

השאלה היא כזאת לא קניתי פרגניל כשרכשתי את הסייקל בגלל אורך החיים הקצר שלו

עד כמה קריטי לא הכניס את הפרגניל לקראת סיום הסייקל ?

לפרגניל אין אורך חיים קצר. למעשה הוא 60 יום בקירור. אם תתחיל לשלבו מסוף השבוע השני 5000IU יספיקו לכל הסייקל.
את השאלה לא הבנתי (בעיה בניסוח) אבל בכל אופן אי שימוש בפרגניל יביא לאטרופיה של האשך (הצטמקות וניוון). בהחלט לא תוצאה רצויה.

בנוגע ל-PCT, אין סיבה להתחיל לאחר 12 יום כשהמינון הוא 500mg/week. התחלת ה-pct היא אחרי 18-19 יום, כאשר רמות הטסט יורדות ל-baseline.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה על התשובה
שאלה נוספת היא עד כמה זה קריטי ?
מכיוון שיצא לי לדבר עם בנאדם אם אפשר לקרוא לזה ככה עם "פזמ" בחומרים וכל מה שנוגע לזה
ושאלתי אותו עד כמה מחייב להכניס פרגניל לסייקל
והוא אמר שזה לא חובה
כמובן שבאתי לפה כדי לשמוע עוד צדדים לפני שיגרם נזק

בעיניי פרגניל במהלך הסייקל הוא חובה בהחלט , לפי הניסיון שלי עם ובלי ראיתי שנשמרו תוצאות יותר עם פרגניל אז קח לתשומת ליבך וזה גם יותר בריא לביצים אז למה לא לקחת

בעיניי פרגניל במהלך הסייקל הוא חובה בהחלט , לפי הניסיון שלי עם ובלי ראיתי שנשמרו תוצאות יותר עם פרגניל אז קח לתשומת ליבך וזה גם יותר בריא לביצים אז למה לא לקחת
במהלך הסייקל עדיף מלהפציץ בסוף?

היו כ״כ הרבה הסברים על זה, ההבדל הוא שזה שומר על האשכים בזמן הסייקל במקום לתת להם להתנוון ובסוף הסייקל לשקם אותם במכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית