הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה הקשר בין גמר גביע המדינה - לסרט Generation Iron?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן, סיפור קצר..

כפי שידוע לרבים, לפני מספר חודשים (רב) בצעתי את ההזמנה המוקדמת ל-DVD של Generation Iron.

ציפיתי בכליון עיניים לבואו של הסרט, אך שום דבר לא נשלח. ניסיתי ליצור קשר דרך אימייל ומעולם הם לא ענו, עד שיום אחד הם החליטו להשאיר לי מספר פלאפון. חייגתי אליהם באותו הרגע ובררתי מה קורה, שוחח איתי בחור נחמד שהתנצל וטען שברגע זה הוא שולח העתק נוסף.

לאחר חודש וחצי שלא קיבלתי שום כלום, החלטתי שהפעם אני מתעצבן, זאת הייתה הזדמנות פז ותירוץ נהדר לאחר ההפסד של מכבי נתניה בגמר גביע המדינה. הגעתי הבית רותח, הרמתי אליהם טלפון וביקשתי החזר כספי, הבחור בקוו השני היה נשמע קצת מבוהל וישר זיכה לי את הכרטיס אשראי, הרגשתי מעט הקלה.

היום בבוקר פתחתי את תיבת הדואר, והתפוצצתי מצחוק. גם העתק, וגם החזר כספי.

image.jpg

תודה ל: @nlr666 על ה-meme.

קרה לי כמה פעמים שהתלוננתי שמוצר לא מגיע ושלחו לי עוד אחד.
עם כמה שזה נחמד, זה הרגיש לי קצת לא מוסרי..

• פותח/ת השרשור
קרה לי כמה פעמים שהתלוננתי שמוצר לא מגיע ושלחו לי עוד אחד.
עם כמה שזה נחמד, זה הרגיש לי קצת לא מוסרי..

גם אני חושב שזה מעט לא מוסרי, אבל לאחר 5 חודשים שאני מחכה, שעושים ממני צחוק, שהסרט היה אמור להשלח כיומיים לפני צאתו לשוק, חודשיים שלמים התעלמו - הייתי בטוח שזהו סקאם - אז עכשיו תורם לשלם לי על עוגמת הנפש.

לך תבדוק ציוצים של אנשים שהזמינו תמונת קיר של Generation iron עם חתימתם המקורית של מפתחי הגוף במחיר של 3,000$, לא קיבלו כלום + אף אחד לא עונה להם לאימיילים.

מה דעתך עכשיו?

גם אני חושב שזה מעט לא מוסרי, אבל לאחר 5 חודשים שאני מחכה, שעושים ממני צחוק, שהסרט היה אמור להשלח כיומיים לפני צאתו לשוק, חודשיים שלמים התעלמו - הייתי בטוח שזהו סקאם - אז עכשיו תורם לשלם לי על עוגמת הנפש.

לך תבדוק ציוצים של אנשים שהזמינו תמונת קיר של Generation iron עם חתימתם המקורית של מפתחי הגוף במחיר של 3,000$, לא קיבלו כלום + אף אחד לא עונה להם לאימיילים.

מה דעתך עכשיו?
זה פיצוי על העוגמת נפש אז זה בסדר 😛

לא מוסרי my ass
יש גבול לכמה שאפשר לשחק עם לקוחות.
שמח לראות שהכל הסתדר בסוף 😃

גם לי קרה כמה פעמים בהזמנות שלקח מעל 3 חודש והחזירו תכסף תאכלס לחלק החזרתי את הכסף ביגלל ההרגשה הלא מוסרית

חח.. איזה נוכל ☝️
נו בסוף הכל השתלם, שמח בשבילך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית