הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מישהי שאני מכיר התחילה להשתמש באנאבר

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
מישהי שאני מכיר התחילה להשתמש באנאבר לפני בערך שבוע, היא התקשרה לספר לי שהידיים שלה רועדות פתאום באמצע היום... האם יש קשר? אני ממש לא מבין בזה:/

יש מצב שמכרו לה קלן ביכלל... כי רעידות זה מקלן. או שאולי היא בדייטה ויש לה נפילות סוכר מפה הרעידות.

ברור שזה קלן
אנבר לא עושה תופעות לוואי כאלו ואפילו ירידת סוכר אין קשר
אם היא יכולה שתצלם לך את הכדורים ותעלה תמונה

• פותח/ת השרשור
כזה...
<נערך, אין לציין מחירים>

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 13.6 · צפיות: 256
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה אבל מה שלי חשוב בזה האם יש קשר בין הרעידות שהיו לה היום לבין תחילת השימוש לפני כשבוע

נערך לאחרונה:
תודה אבל מה שלי חשו בזה האם יש קשר בין הרעידות שהיו לה היום לבין תחילת השימוש לפני כשבוע
אין קשר אנבר לא עושה את זה קלן כן , יש מצב שזה זיוף אפילו לא בעיה לזייף את הצבע והצורה של הכדור

הסיכון שבחורה לוקחת כשהיא קונה "אנבאר" פשוט גדול מדי. בניגוד לגבר שיכול להסתדר עם תופעות הלוואי האנדרוגניות שעלולות להיות לסטרואיד אחר במקום אנאבר (וויני במינון נמוך זו רק אפשרות אחת) לאישה זה עלול להוביל לתוצאות עגומות.
גם לחשוב שאתה מכניס אנאבר ולהשתמש בקלן כרוך בסיכון לא פחות גבוה.

• פותח/ת השרשור
הסיכון שבחורה לוקחת כשהיא קונה "אנבאר" פשוט גדול מדי. בניגוד לגבר שיכול להסתדר עם תופעות הלוואי האנדרוגניות שעלולות להיות לסטרואיד אחר במקום אנאבר (וויני במינון נמוך זו רק אפשרות אחת) לאישה זה עלול להוביל לתוצאות עגומות.
גם לחשוב שאתה מכניס אנאבר ולהשתמש בקלן כרוך בסיכון לא פחות גבוה.
וואו זה פשוט נשמע לי הזוי... מאמן מקצועי שמכין לתחרויות ומתחרה בעצמו... הוא מביא את כל סוגי אבקות החלבון והתוספים...סיכוי טוב עדיין שזה זיוף? הוא מאמן אותה לתחרות ...

מפחיד אותי בשבילה : \

וואו זה פשוט נשמע לי הזוי... מאמן מקצועי שמכין לתחרויות ומתחרה בעצמו... הוא מביא את כל סוגי אבקות החלבון והתוספים...סיכוי טוב עדיין שזה זיוף? הוא מאמן אותה לתחרות ...

מפחיד אותי בשבילה : \
יותר מדי פעמים חוזר המשפט מאמן מקצועי שמכין לתחרות ומתחרה בעצמו.
משפט חסר משמעות בעייני.

• פותח/ת השרשור
שמע, יכול להיות, ויכול להיות שהוא גם צדיק אמיתי...
בכל אופן מה אתה ממליץ? (היא מכחישה שזה יכול לפגוע בה).

שמע, יכול להיות, ויכול להיות שהוא גם צדיק אמיתי...
בכל אופן מה אתה ממליץ? (היא מכחישה שזה יכול לפגוע בה).
היא מכחישה שזה יכול לפגוע בה כי זה מה שהמאמן אמר לה או כי היא יודעת מה ההשפעות של זה על הגוף? כי ההבדל גדול

• פותח/ת השרשור
היא מכחישה שזה יכול לפגוע בה כי זה מה שהמאמן אמר לה או כי היא יודעת מה ההשפעות של זה על הגוף? כי ההבדל גדול
אין לה מושג(וגם לי) אמר לה שלא מזהים את זה בבדיקות ושאין לזה השפעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית