עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין קשר אנבר לא עושה את זה קלן כן , יש מצב שזה זיוף אפילו לא בעיה לזייף את הצבע והצורה של הכדורתודה אבל מה שלי חשו בזה האם יש קשר בין הרעידות שהיו לה היום לבין תחילת השימוש לפני כשבוע
וואו זה פשוט נשמע לי הזוי... מאמן מקצועי שמכין לתחרויות ומתחרה בעצמו... הוא מביא את כל סוגי אבקות החלבון והתוספים...סיכוי טוב עדיין שזה זיוף? הוא מאמן אותה לתחרות ...הסיכון שבחורה לוקחת כשהיא קונה "אנבאר" פשוט גדול מדי. בניגוד לגבר שיכול להסתדר עם תופעות הלוואי האנדרוגניות שעלולות להיות לסטרואיד אחר במקום אנאבר (וויני במינון נמוך זו רק אפשרות אחת) לאישה זה עלול להוביל לתוצאות עגומות.
גם לחשוב שאתה מכניס אנאבר ולהשתמש בקלן כרוך בסיכון לא פחות גבוה.
יותר מדי פעמים חוזר המשפט מאמן מקצועי שמכין לתחרות ומתחרה בעצמו.וואו זה פשוט נשמע לי הזוי... מאמן מקצועי שמכין לתחרויות ומתחרה בעצמו... הוא מביא את כל סוגי אבקות החלבון והתוספים...סיכוי טוב עדיין שזה זיוף? הוא מאמן אותה לתחרות ...
מפחיד אותי בשבילה : \
היא מכחישה שזה יכול לפגוע בה כי זה מה שהמאמן אמר לה או כי היא יודעת מה ההשפעות של זה על הגוף? כי ההבדל גדולשמע, יכול להיות, ויכול להיות שהוא גם צדיק אמיתי...
בכל אופן מה אתה ממליץ? (היא מכחישה שזה יכול לפגוע בה).
אין לה מושג(וגם לי) אמר לה שלא מזהים את זה בבדיקות ושאין לזה השפעותהיא מכחישה שזה יכול לפגוע בה כי זה מה שהמאמן אמר לה או כי היא יודעת מה ההשפעות של זה על הגוף? כי ההבדל גדול