הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להכניס את אבא שלי לקרוספיט

• פותח/ת השרשור Phoenix
  • פורסם בתאריך
מוט מקצועי + באמפר פלייטס בתור התחלה.
כבר מצאתי מספיק מוטות סינים ב-400 ש"ח (זבל'ה)ומוטות סופר מקצועיים מאיגוד הרמת המשקולות
ב-900$ ...סט מקצועי מלא חדש עולה 15,000 ש"ח ,יד שנייה - 9,000.

אני מחפש משהו סביב 2000-3000 ש"ח לסט של 125 ק"ג.
בדקת את אינטר ספורט, מה רמת הציוד שלהם ?

לא ביקרתי בחנות אבל ראיתי את הציוד באתר שלהם.
חוץ משקי אגרוף מעולים ,לא ראיתי שם משהו מתאים...
מה עם בש גל, הם מחזיקים מוטות אולימפיים. לגבי כלוב יש מצב שמסגר טוב יוכל לעזור לך, יש לי טלפון של בחור בתל אביב שעשה בשבילי כמה עמודים לגג של ההורים של אישתי. אם תארגן תוכניות עם מידות יש מצב שמסגר יכול לעזור לך ויותר בזול אולי.

שמעתי דברים טובים על ראם ספורט בירושלים. קניתי שם את ה- foam roller שלי במחיר סביר.

לגבי ראם ספורט אני קונה שם כל הזמן, יש שם מוטות אולימפים וצלחות אולימפיות מצופות גומי אבל לא bumpers והמוט הוא לא כזה שהייתי זורק עם משקל כבד למרות שאני עושה את זה לפעמים, סט נורמלי עולה כמו שעומרי כתב בסביבות ה 15000 שקל של חברות שמתמחות בסוג כזה של ציוד כמו Ivanko או Elieiko לIvanko הייתה חברה בארץ נדמה לי לפידות ספורט אבל המחירים ממש לא זולים למזלנו תמיד אשפר לאלתר למשל
http://www.straighttothebar.com/2007/09/how_to_make_your_own_bumper_pl.html

מה עם בש גל, הם מחזיקים מוטות אולימפיים. לגבי כלוב יש מצב שמסגר טוב יוכל לעזור לך, יש לי טלפון של בחור בתל אביב שעשה בשבילי כמה עמודים לגג של ההורים של אישתי. אם תארגן תוכניות עם מידות יש מצב שמסגר יכול לעזור לך ויותר בזול אולי.

אבא שלי רתך / מסגר ,אני מסודר , תודה 😃

אבא שלי רתך / מסגר ,אני מסודר , תודה 😃
דרך אגב, שמעתי ראיון עם אדריאנה גרסי שהיא ובעלה מנהלים את :
http://www.crossfithardcore.com/

דיברה על הנושא של barbells, הם בגישה שהם רוכשים כמות גדולה של מוטות הפשוטים אלו עם ההברגה בגלל העלות כמובן אבל גם בגלל העקרון שהרוב הגדול בתחילה לא מגיע למשקלים אסטרונומים שלא ניתן להעמיס על המוטות הללו.
היא אמרה בעצמה שהם היו רוצים להשיג כמה שיותר מוטות אולימפיים אבל בגלל העלות שלהם וגם בגלל העובדה שהם משום מה מרתיעים אנשים, הם בוחרים לרוב המתאמנים את המוטות ה"פשוטים" יותר.
שוב עניין של דעה והעדפות

Back
למעלה תחתית