הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה חלבון אנחנו באמת צריכים?

• פותח/ת השרשור GuyDBG
  • פורסם בתאריך

GuyDBG

טרול תת-רמה טיפוסי
0
5
נק' מוניטין:
5
0
5
זה בכוונה באוף טופיק ולא פורום רציני כדי שלא יקחו את זה ברצינות

הרג אותי הקטע שהוא אומר שפחמימות זה גם חלבון 😃

טבעונים מוזרקים, לכו תבינו

כל המתחרים במר אולימפיה טבעונים לא ידעת?
איפה פרה גדלה ? בשדה.
שיראה את התפריט שלו קודם לפני כל הדיבורים

הרג אותי הקטע שהוא אומר שפחמימות זה גם חלבון
הוא אמר שגם במוצרים שנחשבים פחמימות יש בהם חלבונים.
קח גרגירי חומוס יש בזה משהו כמו 10 גרם חלבון ל100 גרם, כנל לגבי עדשים ושאל הקיטניות, גם בפסטה יש חלבון.

הוא בסה"כ מוכיח שאפשר להעלות מסת שריר בתפריט טבעוני. לא חדש, ואף אחד לא אמר שזה קל.

מה שבאמת מצחיק אותי זה שני הליצנים האלה שנראים בהלם קרב מזה שמישהו מוכיח להם אחרת ממה שהם ראו באיזה מצגת בוינגייט

זה בכוונה באוף טופיק ולא פורום רציני כדי שלא יקחו את זה ברצינות

טבעונים מוזרקים, לכו תבינו

הם טוענים על סלטי ירוקות זה חלבון החדש וכל מיני שטיות כאלה......
מה שמפתיע שהם נראים כמו ילדים בני 12 שלא התפתחו להם הגוף.
ראיתי כמה סירטונים שלהם על אימונים ואכילה כמעט בכיתי......

גמר לו על הפרצוף

נערך לאחרונה:
הוא אמר שגם במוצרים שנחשבים פחמימות יש בהם חלבונים.
קח גרגירי חומוס יש בזה משהו כמו 10 גרם חלבון ל100 גרם, כנל לגבי עדשים ושאל הקיטניות, גם בפסטה יש חלבון.

הוא בסה"כ מוכיח שאפשר להעלות מסת שריר בתפריט טבעוני. לא חדש, ואף אחד לא אמר שזה קל.

מה שבאמת מצחיק אותי זה שני הליצנים האלה שנראים בהלם קרב מזה שמישהו מוכיח להם אחרת ממה שהם ראו באיזה מצגת בוינגייט

חלבון יש בכל דבר שמתעכל, השאלה היא הכמות.
10 גרם ל 100 זה כלום.

הוא צודק במובן מסוים. בבוטנים, אגוזים ודגנים רבים יש כמות חלבון גבוהה מאוד, על אף שהם נחשבים בתודעה שלנו כמאכלי פחמימה.
חוץ מזה, בירקות רבים אחוז החלבון הוא 50% ואף יותר, ככה שאם אתה אוכל הרבה ירקות, אתה מקבל כמויות גדולות של חלבון.
כל עוד התזונה שלך מגוונת מאוד, לא קשה במיוחד להגיע לכמות חלבון מלא מספקת, גם אם אתה טבעוני.

@StrongMan תגיד את זה לחבר'ה שבטוחים שקוטג' זה מאכל אופטימלי לפיתוח גוף. גם רק 10% חלבון וגם זבל מבחינת שאר הערכים.

שני הבחורים הם ליצנים בהגשה שלהם ובמראה שלהם. הבחור שהתארח אולי טבעוני, אבל כמובן לא טבעי.

הוא צודק במובן מסוים. בבוטנים, אגוזים ודגנים רבים יש כמות חלבון גבוהה מאוד, על אף שהם נחשבים בתודעה שלנו כמאכלי פחמימה.
חוץ מזה, בירקות רבים אחוז החלבון הוא 50% ואף יותר, ככה שאם אתה אוכל הרבה ירקות, אתה מקבל כמויות גדולות של חלבון.
כל עוד התזונה שלך מגוונת מאוד, לא קשה במיוחד להגיע לכמות חלבון מלא מספקת, גם אם אתה טבעוני.

@StrongMan תגיד את זה לחבר'ה שבטוחים שקוטג' זה מאכל אופטימלי לפיתוח גוף. גם רק 10% חלבון וגם זבל מבחינת שאר הערכים.

שני הבחורים הם ליצנים בהגשה שלהם ובמראה שלהם. הבחור שהתארח אולי טבעוני, אבל כמובן לא טבעי.

זה שהיחס חלבון גבוה לא אומר שיש בזה הרבה חלבון, אלה הרבה חלבון יחסית. בהצלחה להגיע לפי 2 מ.ג מירקות, סביר להניח שתחטוף הרעלת מים מכמות הנוזלים המרוכזת.
ולגבי הקוטג, זה יחסית קל לאכילה ולא רע מבחינת חלבון, אבל ברור שלא הכי אופטימלי

זה שהיחס חלבון גבוה לא אומר שיש בזה הרבה חלבון, אלה הרבה חלבון יחסית. בהצלחה להגיע לפי 2 מ.ג מירקות, סביר להניח שתחטוף הרעלת מים מכמות הנוזלים המרוכזת.
ולגבי הקוטג, זה יחסית קל לאכילה ולא רע מבחינת חלבון, אבל ברור שלא הכי אופטימלי
קוטג' זה מקור נוראי לחלבון בעיניי. ובכלל מקור נוראי לכל דבר. הפחמימות הן דו-סוכר, כמעט מחצית מכמות השומן היא משומן רווי, נתרן לא נמוך ואני עוד לא מזכיר את נושא הסידן מחלב.
עם אגוזים שונים, בוטנים, פרות וירקות אפשר להגיע לכמות שציינת. הדגשתי את מילת הקישור "ו" על מנת שוב לציין שיש צורך בגיוון. גם בתזונה שאינה טבעונית חשוב מאוד לגוון על מנת לקבל כמויות שונות של אבות מזון, ערכים תזונתיים שונים והרכבים כימיים שונים של אותם ערכים.

קוטג' זה מקור נוראי לחלבון בעיניי. ובכלל מקור נוראי לכל דבר. הפחמימות הן דו-סוכר, כמעט מחצית מכמות השומן היא משומן רווי, נתרן לא נמוך ואני עוד לא מזכיר את נושא הסידן מחלב.
עם אגוזים שונים, בוטנים, פרות וירקות אפשר להגיע לכמות שציינת. הדגשתי את מילת הקישור "ו" על מנת שוב לציין שיש צורך בגיוון. גם בתזונה שאינה טבעונית חשוב מאוד לגוון על מנת לקבל כמויות שונות של אבות מזון, ערכים תזונתיים שונים והרכבים כימיים שונים של אותם ערכים.

אין לזה ביסוס, כל עוד תהיה בפלוס קלורי ופי 1.8 + חלבון, תגדל.
אני לא מדבר על בריאות, פחות קשור

אין לזה ביסוס, כל עוד תהיה בפלוס קלורי ופי 1.8 + חלבון, תגדל.
אני לא מדבר על בריאות, פחות קשור
למה ממה שאמרתי אין ביסוס?
אם המטרה שלך היא רק לגדול בלי להתייחס לבריאות, עדיף שתתחיל עם סייקלים כבדים כמה שיותר מהר. אתה תגדל נהדר.

למה ממה שאמרתי אין ביסוס?
אם המטרה שלך היא רק לגדול בלי להתייחס לבריאות, עדיף שתתחיל עם סייקלים כבדים כמה שיותר מהר. אתה תגדל נהדר.

כי לא מצאו קשר ישיר בין "איכות" החלבון ומרכיביו לגדילה, משמע 10 גרם חלבון שווה 10 גרם חלבון, בין אם הוא מבקר ובין אם הוא מחסה.
וזה לא שחור או לבן כמו שהצגת, אם רוצים לגדול ללא סטרואידים ועם זאת מבלי להתייחס ל"תזונה בריאה"?

כי לא מצאו קשר ישיר בין "איכות" החלבון ומרכיביו לגדילה, משמע 10 גרם חלבון שווה 10 גרם חלבון, בין אם הוא מבקר ובין אם הוא מחסה.
וזה לא שחור או לבן כמו שהצגת, אם רוצים לגדול ללא סטרואידים ועם זאת מבלי להתייחס ל"תזונה בריאה"?
מה הכוונה לא מוכח? סוגי חלבון שונים מכילים חומצות אמינו שונות.
אבל בקוטג' החלבון מכיל את כל אלו החיונית. הכוונה שלי ב"מקור נוראי" הייתה מבחינת היחס. כרבע מהקלוריות מגיעות מחלבון. השאר מסוכר, שומן ושומן רווי.
אתה רוצה לגדול, אבל לא אכפת לך מאוד מבריאות. אז למה לא להשתמש? אם לא הייתי דואג לבריאות שלי כבר מזמן הייתי מזריק, בחכמה, כן? לא אומר לך לקחת כמויות משוגעות, לא לדאוג ל-PCT ולעשות שטויות. אבל באמת אני תוהה. למה אתה לא מזריק אם הבריאות לא מעניינת אותך? סביר להניח שזה משום שהתעסקות עם חומרים היא מעט מסובכת ומסוכנת יותר מאכילה לא נכונה.
בכל אופן, תזונה נכונה היא חשובה מאוד גם לפיתוח גוף. לא סתם מתספים מולטי, אומגה 3, סידן, אבץ, מגנזיום, חלבון וקריאטין.
כל עוד מתאמן מתחיל ישן טוב, מתאמן טוב ואוכל שני גרמים של חלבון פר קילו משקל גוף, הוא יראה תוצאות סטנדרטיות ואף אופטימליות.
אחרי זמן מה בתחום זה ממש לא מספיק, והדרישה של הגוף לוויטמינים ומינרלים פתאום מורגשת, כמויות החלבון יצטרכו לעלות ותוספים נוספים יכולים לעזור.
בכל מצב, מקרה ואופן, תזונה נכונה היא תמיד טובה. הייתי כותב הכרחית, אבל אתה תתעצבן, כי כנראה קשה לך לשמור על תזונה נכונה, ובאמת שאני לא מנסה לריב.

מה הכוונה לא מוכח? סוגי חלבון שונים מכילים חומצות אמינו שונות.
אבל בקוטג' החלבון מכיל את כל אלו החיונית. הכוונה שלי ב"מקור נוראי" הייתה מבחינת היחס. כרבע מהקלוריות מגיעות מחלבון. השאר מסוכר, שומן ושומן רווי.
אתה רוצה לגדול, אבל לא אכפת לך מאוד מבריאות. אז למה לא להשתמש? אם לא הייתי דואג לבריאות שלי כבר מזמן הייתי מזריק, בחכמה, כן? לא אומר לך לקחת כמויות משוגעות, לא לדאוג ל-PCT ולעשות שטויות. אבל באמת אני תוהה. למה אתה לא מזריק אם הבריאות לא מעניינת אותך? סביר להניח שזה משום שהתעסקות עם חומרים היא מעט מסובכת ומסוכנת יותר מאכילה לא נכונה.
בכל אופן, תזונה נכונה היא חשובה מאוד גם לפיתוח גוף. לא סתם מתספים מולטי, אומגה 3, סידן, אבץ, מגנזיום, חלבון וקריאטין.
כל עוד מתאמן מתחיל ישן טוב, מתאמן טוב ואוכל שני גרמים של חלבון פר קילו משקל גוף, הוא יראה תוצאות סטנדרטיות ואף אופטימליות.
אחרי זמן מה בתחום זה ממש לא מספיק, והדרישה של הגוף לוויטמינים ומינרלים פתאום מורגשת, כמויות החלבון יצטרכו לעלות ותוספים נוספים יכולים לעזור.
בכל מצב, מקרה ואופן, תזונה נכונה היא תמיד טובה. הייתי כותב הכרחית, אבל אתה תתעצבן, כי כנראה קשה לך לשמור על תזונה נכונה, ובאמת שאני לא מנסה לריב.

אין לי כסף להזריק.
ולא הוכחת לי עדיין מדוע איכות חשובה כל כך לגדילת השריר.
אם אתה רוצה להוכיח תסתמך על רפרנסים כלשהם ואל תדאג, אני לא מתעצבן משום דבר אף פעם

אין לי כסף להזריק.
ולא הוכחת לי עדיין מדוע איכות חשובה כל כך לגדילת השריר.
אם אתה רוצה להוכיח תסתמך על רפרנסים כלשהם ואל תדאג, אני לא מתעצבן משום דבר אף פעם
איכות של מה? של הערכים התזונתיים? אתה באמת צריך ציטטות ממחקרים כדי להבין שחלבון שמכיל XYZ חומצות אמינו שונה בפעילותו מחלבון אשר מכיל X חומצות אמינו? או שיש הבדל בין EPA ו-DHA לחומצות שומן רוויות? אתה חושב שחד-סוכר כמו לקטוז מתעכל ומשומש בגוף כמו פלטינוז?
אני באמת לא בעל תושייה מספקת כדי להוכיח לך את כל אלו. אני מאמין שאם תבקש ממישהו להוכיח לך שהעולם הוא עגול, הוא ייתקל באותו מחסום.

לשאלתך הקודמת שטרם נתתי עליה את הדין: אם רוצים לגדול ללא אנאבוליים ובלי שימת דגש על תזונה נכונה, אתה פשוט לוקח את התחום למקום פחות בריא. פיתוח גוף יכול להיות בריא גם לגוף וגם למראה. לאכול נכון זה לא כל כך קשה. כשחייל קרבי אומר לך את זה, זה כנראה נכון. אז מתאמצים קצת יותר, אז משלמים קצת יותר (ולא, ההורים שלי לא ממנים לי הכל, את כל המשכורת הצבאית שלי וחלק נכבד מחסכונותיי שצברתי מבעוד מועד אני מוציא כרגע, על תוספים ועל אוכל לבסיס ולשבתות שאני בבית) ומתפנקים פחות.
אפשר לגדול בלי תזונה נכונה, אבל התוצאות יהיו בהתאם. הן מבחינת גדילה והתקדמות בתחום והן מבחינת פגיעה בתפקודים חיוניים של הגוף. אגב, זה שאתה לא קפדן על התזונה שלך לא אומר שהיא בהכרח לא נכונה.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה עם שומן רווי?

• פותח/ת השרשור
"שומנים רווים (מוצקים) נוטים יותר להצטבר בדפנות כלי הדם (יחד עם חומרים אחרים) ולסתום אותם, מה שעלול להוביל להתקפי לב"

תודה רבה על הbroscience. הכתבה היא לא מבוססת בעליל. מבחינתי עדיף את ynet מהטענות שלך

"שומנים רווים (מוצקים) נוטים יותר להצטבר בדפנות כלי הדם (יחד עם חומרים אחרים) ולסתום אותם, מה שעלול להוביל להתקפי לב"

תודה רבה על הbroscience. הכתבה היא לא מבוססת בעליל. מבחינתי עדיף את ynet מהטענות שלך
השוואת הרגע את מכון ויצמן ל-Ynet..? בנוסף, אתה שואל אותי למה שומן רווי אינו בריא.
איך אתה מצפה שאקח אותך ברצינות?
בכל אופן, בבקשה - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=saturated+fat.
אם תכתוב שגם PubMed זה BroScience עבורך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית