עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא אמר שגם במוצרים שנחשבים פחמימות יש בהם חלבונים.הרג אותי הקטע שהוא אומר שפחמימות זה גם חלבון
זה בכוונה באוף טופיק ולא פורום רציני כדי שלא יקחו את זה ברצינות
הרג אותי הקטע שהוא אומר שפחמימות זה גם חלבון 😃
טבעונים מוזרקים, לכו תבינו
הוא אמר שגם במוצרים שנחשבים פחמימות יש בהם חלבונים.
קח גרגירי חומוס יש בזה משהו כמו 10 גרם חלבון ל100 גרם, כנל לגבי עדשים ושאל הקיטניות, גם בפסטה יש חלבון.
הוא בסה"כ מוכיח שאפשר להעלות מסת שריר בתפריט טבעוני. לא חדש, ואף אחד לא אמר שזה קל.
מה שבאמת מצחיק אותי זה שני הליצנים האלה שנראים בהלם קרב מזה שמישהו מוכיח להם אחרת ממה שהם ראו באיזה מצגת בוינגייט
הוא צודק במובן מסוים. בבוטנים, אגוזים ודגנים רבים יש כמות חלבון גבוהה מאוד, על אף שהם נחשבים בתודעה שלנו כמאכלי פחמימה.הרג אותי הקטע שהוא אומר שפחמימות זה גם חלבון 😃
הוא צודק במובן מסוים. בבוטנים, אגוזים ודגנים רבים יש כמות חלבון גבוהה מאוד, על אף שהם נחשבים בתודעה שלנו כמאכלי פחמימה.
חוץ מזה, בירקות רבים אחוז החלבון הוא 50% ואף יותר, ככה שאם אתה אוכל הרבה ירקות, אתה מקבל כמויות גדולות של חלבון.
כל עוד התזונה שלך מגוונת מאוד, לא קשה במיוחד להגיע לכמות חלבון מלא מספקת, גם אם אתה טבעוני.
@StrongMan תגיד את זה לחבר'ה שבטוחים שקוטג' זה מאכל אופטימלי לפיתוח גוף. גם רק 10% חלבון וגם זבל מבחינת שאר הערכים.
שני הבחורים הם ליצנים בהגשה שלהם ובמראה שלהם. הבחור שהתארח אולי טבעוני, אבל כמובן לא טבעי.
קוטג' זה מקור נוראי לחלבון בעיניי. ובכלל מקור נוראי לכל דבר. הפחמימות הן דו-סוכר, כמעט מחצית מכמות השומן היא משומן רווי, נתרן לא נמוך ואני עוד לא מזכיר את נושא הסידן מחלב.זה שהיחס חלבון גבוה לא אומר שיש בזה הרבה חלבון, אלה הרבה חלבון יחסית. בהצלחה להגיע לפי 2 מ.ג מירקות, סביר להניח שתחטוף הרעלת מים מכמות הנוזלים המרוכזת.
ולגבי הקוטג, זה יחסית קל לאכילה ולא רע מבחינת חלבון, אבל ברור שלא הכי אופטימלי
קוטג' זה מקור נוראי לחלבון בעיניי. ובכלל מקור נוראי לכל דבר. הפחמימות הן דו-סוכר, כמעט מחצית מכמות השומן היא משומן רווי, נתרן לא נמוך ואני עוד לא מזכיר את נושא הסידן מחלב.
עם אגוזים שונים, בוטנים, פרות וירקות אפשר להגיע לכמות שציינת. הדגשתי את מילת הקישור "ו" על מנת שוב לציין שיש צורך בגיוון. גם בתזונה שאינה טבעונית חשוב מאוד לגוון על מנת לקבל כמויות שונות של אבות מזון, ערכים תזונתיים שונים והרכבים כימיים שונים של אותם ערכים.
למה ממה שאמרתי אין ביסוס?אין לזה ביסוס, כל עוד תהיה בפלוס קלורי ופי 1.8 + חלבון, תגדל.
אני לא מדבר על בריאות, פחות קשור
למה ממה שאמרתי אין ביסוס?
אם המטרה שלך היא רק לגדול בלי להתייחס לבריאות, עדיף שתתחיל עם סייקלים כבדים כמה שיותר מהר. אתה תגדל נהדר.
מה הכוונה לא מוכח? סוגי חלבון שונים מכילים חומצות אמינו שונות.כי לא מצאו קשר ישיר בין "איכות" החלבון ומרכיביו לגדילה, משמע 10 גרם חלבון שווה 10 גרם חלבון, בין אם הוא מבקר ובין אם הוא מחסה.
וזה לא שחור או לבן כמו שהצגת, אם רוצים לגדול ללא סטרואידים ועם זאת מבלי להתייחס ל"תזונה בריאה"?
מה הכוונה לא מוכח? סוגי חלבון שונים מכילים חומצות אמינו שונות.
אבל בקוטג' החלבון מכיל את כל אלו החיונית. הכוונה שלי ב"מקור נוראי" הייתה מבחינת היחס. כרבע מהקלוריות מגיעות מחלבון. השאר מסוכר, שומן ושומן רווי.
אתה רוצה לגדול, אבל לא אכפת לך מאוד מבריאות. אז למה לא להשתמש? אם לא הייתי דואג לבריאות שלי כבר מזמן הייתי מזריק, בחכמה, כן? לא אומר לך לקחת כמויות משוגעות, לא לדאוג ל-PCT ולעשות שטויות. אבל באמת אני תוהה. למה אתה לא מזריק אם הבריאות לא מעניינת אותך? סביר להניח שזה משום שהתעסקות עם חומרים היא מעט מסובכת ומסוכנת יותר מאכילה לא נכונה.
בכל אופן, תזונה נכונה היא חשובה מאוד גם לפיתוח גוף. לא סתם מתספים מולטי, אומגה 3, סידן, אבץ, מגנזיום, חלבון וקריאטין.
כל עוד מתאמן מתחיל ישן טוב, מתאמן טוב ואוכל שני גרמים של חלבון פר קילו משקל גוף, הוא יראה תוצאות סטנדרטיות ואף אופטימליות.
אחרי זמן מה בתחום זה ממש לא מספיק, והדרישה של הגוף לוויטמינים ומינרלים פתאום מורגשת, כמויות החלבון יצטרכו לעלות ותוספים נוספים יכולים לעזור.
בכל מצב, מקרה ואופן, תזונה נכונה היא תמיד טובה. הייתי כותב הכרחית, אבל אתה תתעצבן, כי כנראה קשה לך לשמור על תזונה נכונה, ובאמת שאני לא מנסה לריב.
איכות של מה? של הערכים התזונתיים? אתה באמת צריך ציטטות ממחקרים כדי להבין שחלבון שמכיל XYZ חומצות אמינו שונה בפעילותו מחלבון אשר מכיל X חומצות אמינו? או שיש הבדל בין EPA ו-DHA לחומצות שומן רוויות? אתה חושב שחד-סוכר כמו לקטוז מתעכל ומשומש בגוף כמו פלטינוז?אין לי כסף להזריק.
ולא הוכחת לי עדיין מדוע איכות חשובה כל כך לגדילת השריר.
אם אתה רוצה להוכיח תסתמך על רפרנסים כלשהם ואל תדאג, אני לא מתעצבן משום דבר אף פעם
מה הבעיה עם שומן רווי?קוטג' זה מקור נוראי לחלבון בעיניי. ובכלל מקור נוראי לכל דבר. הפחמימות הן דו-סוכר, כמעט מחצית מכמות השומן היא משומן רווי, נתרן לא נמוך ואני עוד לא מזכיר את נושא הסידן מחלב.
עם אגוזים שונים, בוטנים, פרות וירקות אפשר להגיע לכמות שציינת. הדגשתי את מילת הקישור "ו" על מנת שוב לציין שיש צורך בגיוון. גם בתזונה שאינה טבעונית חשוב מאוד לגוון על מנת לקבל כמויות שונות של אבות מזון, ערכים תזונתיים שונים והרכבים כימיים שונים של אותם ערכים.
http://davidson.weizmann.ac.il/onli...ן רווי לשומן לא רווי, ומה זה שומן טראנס? איילמה הבעיה עם שומן רווי?
"שומנים רווים (מוצקים) נוטים יותר להצטבר בדפנות כלי הדם (יחד עם חומרים אחרים) ולסתום אותם, מה שעלול להוביל להתקפי לב"http://davidson.weizmann.ac.il/online/askexpert/chemistry/מה ההבדל בין שומן רווי לשומן לא רווי, ומה זה שומן טראנס? אייל
ויש עוד המון סיבות ומאמרים בנושא. אולי חומצת השומן המזיקה ביותר.
השוואת הרגע את מכון ויצמן ל-Ynet..? בנוסף, אתה שואל אותי למה שומן רווי אינו בריא."שומנים רווים (מוצקים) נוטים יותר להצטבר בדפנות כלי הדם (יחד עם חומרים אחרים) ולסתום אותם, מה שעלול להוביל להתקפי לב"
תודה רבה על הbroscience. הכתבה היא לא מבוססת בעליל. מבחינתי עדיף את ynet מהטענות שלך