עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשביל הכוסיות:whacky095:למה אתה צריך ללכת עם בטן מכווצת כל היום 🤣 ?
אין לי איזה מחקר או משהו על זה אבל ההיגיון אומר שזה יכול לפגוע ביציבה כי אתה מפעיל רק את הבטן ופחות את הגבשלום רב.
נשאלתי לא פעם האם ללכת עם בטן מכווצת באופן קבוע מהווה בעיה כל שהיא
לעניות דעתי אין בעיה בריאותית או מניעה אחרת וניתן לכווץ את הבטן במהלך היום.
האם נכון הדבר ?
אגן מסובב לפנים זה כשהאגן שטוח במקום בולט(תדמיין את כל הפרחות שהולכות עם תחת בחוץ, אז בדיוק להפך). הדבר הזה לרוב יגרום לעיגול הגב התחתון ולכן בדדליפט למשל נמנעים מהמצב הזה ולדעתי גם ללכת ככה לאורך זמן זה לא טוב לגבמה ז"א אגן מסובב לפנים?
נראה לי שהוא מדבר על זה שהבטן פנימה ושאתה מכווץ קצת את השריר
אני מכיר שככה מומלץ ללכת, זה פשוט גורם לך ללכת זקוף
ההפך.. המנח בדדליפט זה סיבוב אגן לפנים, כמו הפריחות גם. כמו שכל הערסים הליצנים הולכים מכופפים עם בטן מכווצת זה סיבוב אגב לאחור.אגן מסובב לפנים זה כשהאגן שטוח במקום בולט(תדמיין את כל הפרחות שהולכות עם תחת בחוץ, אז בדיוק להפך). הדבר הזה לרוב יגרום לעיגול הגב התחתון ולכן בדדליפט למשל נמנעים מהמצב הזה ולדעתי גם ללכת ככה לאורך זמן זה לא טוב לגב
כמו שוורצנגר וכל הבודיבילדרים הקלאסים.. לא רואה בזה בעיה מלבד שזה דבילי וחסר תועלת. כמו שאמרו כבר בנוגע לנשימה גם כן.נראה שהלכתם רחוק מידי, התכוונתי לבטן מכווצות פנימה, זהו. ללא סיבובי אגן, או תנועה אחרת.
זה מה שרשמתי:"בדדליפט למשל נמנעים מהמצב"ההפך.. המנח בדדליפט זה סיבוב אגן לפנים, כמו הפריחות גם. כמו שכל הערסים הליצנים הולכים מכופפים עם בטן מכווצת זה סיבוב אגב לאחור.