הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חנות תוספים בארץ

מצב
השרשור נעול

haimamazav

משתמש מתחיל
87
4
נק' מוניטין:
12
87
4
חדר כושר פרטי
קרא חוקים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עד כמה שאני יודע זו לא חנות זה אדם פרטי יהודה בן נעים אם אני לא טועה, הוא מוכר דרך הבית ועושה משלוחים לכול הארץ.
לגביי האמינות אני די בטוח שהוא אמין אישית לא הזמנתי מימנו אבל הוא די זול בהמון מוצרים יחסית לאחרים.

ניראה אתר די חובבני אני הייתי מיתקשר ומבקש משלוח גוביינא כל אתר רציני בארץ מאפשר זאת .

• פותח/ת השרשור
אני מנסה להיתקשר כל היום ולא עונים.
רשום באתר שמוכרים יוהימבין אני רוצה לבדוק אם זה נכון.

• פותח/ת השרשור
כן אני יוותר,
באסה, אני צריך יוהימבין אבל מפחד שלא יכניסו לי את זה לארץ?
אני יודע שזה לא קשור אבל למה זה לא חוקי בארץ?
לא נתנו לי להכניס 1mr vortex בגלל שיש בו קצת יוהימבין ומה שהכי מעצבן זה שמוכרים אותו בארץ, אז מה הקטע?

• פותח/ת השרשור
אבל לא מצאתי מישהו מוכר שמוכר יוהימבין
חוץ מפה באתר

הלכתי להתרשם מהחנות של מאור וקארין זרדז בבת ים

לצערי מאור לא היה נוכח במקום, והמקום היה נעול.

ממה שראיתי בחלון הראווה יש לו אחלה מותגים שהוא מוכר. אבל סתם הסתכלתי על החטיפים(לצערי לא היה של קווסט) והמחיר שלהם יותר גבוה מבחדר כושר שלי וזה אחרי שהם רשמו בפייסבוק שיש להם מבצעים על שלל התוספים בחנות. התאכזבתי.

מאוד מקווה שבאבקות זה לא ככה אך קשה לי להאמין. בכל מקרה אני מאחל בהצלחה לשניהם.

• פותח/ת השרשור
יש רק חנות אחת של תוספים ששווה לקנות ממנה והיא xbody בבאר שבע, שם אני קונה את רוב התוספים שלי.

יש רק חנות אחת של תוספים ששווה לקנות ממנה והיא xbody בבאר שבע, שם אני קונה את רוב התוספים שלי.

לא יודע ע"פ מה אמרת את זה

נכנסתי לאתר שלהם והמחירים שם בכל אבקות החלבון הכי יקרים שראיתי עד עכשיו.

• פותח/ת השרשור
כן אבל אתה יודע איך זה כאן, לוקח לזה מלא זמן להגיע ולא תמיד זה מגיע, זה סוג של הימור

כן אבל אתה יודע איך זה כאן, לוקח לזה מלא זמן להגיע ולא תמיד זה מגיע, זה סוג של הימור

לי הכל תמיד הגיע, פשוט צריך לתכנן את הזמנים שלך כך שיצא שתקבל את המוצר החדש לפני שהישן מסתיים זה הכל.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע מה אני יזמין עכשיו אבקת חלבון.
אף פעם לא הזמנתי חלבון מחול, הזמנתי דברים אחרים יותר קטנים מזה. אבל אני ינסה.

נערך לאחרונה:
תזמין אחי תזמין, אל פחד ואל חשש לך על אבקה בטוחה וטובה . תיהנה.

באמת אין לך מה לפחד, אולי יקח לזה הרבה זמן להגיע אבל בסוף זה יגיע

מאיזה אתרים אתם מזמינים בזול, חיפשתי ב bodybildong.com ויצא לי הפרשים של 30 שקל וזה ניראה לי ממש הבדל קטן בשביל להזמין מחול ולא לקנות פה ( אבקת חלבון )

תבקש במכון לקנות בכמות אולי יעשו לך הנחה, אני תמיד קונה חלבון ועוד חלבון וקראיטין או פרה וורקאוט ומקבל איזה 100 שקל הנחה כי קניתי הרבה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית