הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוצאות בדיקת דם

מצב
השרשור נעול

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
תום או אייל עזרה בבקשה אני מפרסם לכם רק מה שיצא גבוה כי אני לא מבין בזה תודה
WBC - מינימום4.8 מקסימום 10.8 ולי יצא 12.9
LYM% - מינימום 20.0 מקסימום 50.0. ולי יצא 16.7
EOS-מינימום 0.0 מקסימום 7.0 ולי יצא 8.6
NEUT .abs מינימום 1.9 מקסימום 8.0 ולי יצא 8.2
MONO .abs- מינימום 0.2 מקסימום 1.0 ולי יצא 1.4
EOS .abs מינימום 0.0 מקסימום 0.6 ולי יצא 1.1
בדיקות כבד
GOT ast -מינימום 0.0 מקסימום 35 ולי יצא 29
GPT alt- מינימום 0 מקסימום 45 לי יצא 14
GGT- מינימום 0 מקסימום 55 לי יצא 14
ALK PHOSPHATASE מינימום 40 מקסימום 130 לי יצא 67
הכולסטרול שלי בסדר גמורלא גבוה יש לי בעיה רק בכולסטרול הטוב יש בעיה שהמינימום זה 40 ואני עומד כל 27 עד כמה זה גרוע.??
ומחר יהיה לי את הבדיקה של הפרולקטין ושל הטסט .???

אהלן, האם אתה לוקח סטרואידים אוראליים?

בגדול, הבדיקות שלך בסדר גמור.

רמות פרולקטין יותר מעניינות אותי, תפרסם כשתיהיה לך תוצאה ותיהיה רגוע.

לילה טוב.

• פותח/ת השרשור
לא לקחתי אף פעם אוראליים
טסט פורפ ופיניל
וואוו תודה עכשיו אני באמת רגוע אם אפשר לדעת רק מזה החריגות האלו מה זה אומר .? וכן מחר יהיה לי את התוצאות של הטסט ושל הטסט החופשי והפרולקטין אני יעלה את זה

לא לקחתי אף פעם אוראליים
טסט פורפ ופיניל
וואוו תודה עכשיו אני באמת רגוע אם אפשר לדעת רק מזה החריגות האלו מה זה אומר .? וכן מחר יהיה לי את התוצאות של הטסט ושל הטסט החופשי והפרולקטין אני יעלה את זה

אין חריגות שצריך לשים עליהם יותר מדי דגש, גם אצלי הכולסטרול הטוב נמוך מהנורמה והרע גבוהה מהנורמה. פשוט משגיחים על זה.

עכשיו, עצה ידידותית ממני אליך. מהמעט שהספקתי להכיר אותך, אתה מאוד לחוץ ומאוד חסר סבלנות. אם לא עונים לך לשאלה תוך שעתיים אתה רץ לכתוב: ״??????״.

אני מבקש ממך, וזה גם יקל עליך - מעט סובלנות! זה משתלם בסוף.

סאלאם עליקום.

• פותח/ת השרשור
כן צודק היית בלחץ תודה רבה עזרת לי מאוד אייל או תום קיבלתי את הבדיקה של הטסט ושל הפרולקטין.

Prolactin- מינימום 45 מקסימום 375.0 ולי יצא 640 זה ניראה לי גבוה מה עושים .?

כן צודק היית בלחץ תודה רבה עזרת לי מאוד אייל או תום קיבלתי את הבדיקה של הטסט ושל הפרולקטין.

Prolactin- מינימום 45 מקסימום 375.0 ולי יצא 640 זה ניראה לי גבוה מה עושים .?

אהלן,

מה המצב שלך לגבי הסייקל איפה אתה נמצא?

• פותח/ת השרשור
שבוע ראשון עכשיו התחלתי אותו טסט פורפ ופניל
את הקודם סיימתי ליפני חודשיים בערך.
אבל אני יקשיב למה שתגיד לי אם תחליט שאני צריך להפסיק אז אני יפסיק ותודה על העזרה (-:

שבוע ראשון עכשיו התחלתי אותו טסט פורפ ופניל
את הקודם סיימתי ליפני חודשיים בערך.
אבל אני יקשיב למה שתגיד לי אם תחליט שאני צריך להפסיק אז אני יפסיק ותודה על העזרה (-:

סיימת לפני חודשיים? בצעת בדיקות דם לאחר תקופת ה-PCT מהסייקל הקודם?

תעשה לי סדר בבלאגן כי זה מריח לא טוב.

• פותח/ת השרשור
לא לא ביצעתי בדיקות דם בכלל רק אתמול עש אם כן סיימתי לפני חודשיים

• פותח/ת השרשור
טסט פורפ 1cc ל 6 שבועות פיניל 1cc ל6 שבועות דיאנבול נוזלי 1cc ל3 שבועות אייל צריך לדאוג.? הפחדת אותי להפסיק אם הסייקל .? אני היום צריך להזריק מה עושים .?

טסט פורפ 1cc ל 6 שבועות פיניל 1cc ל6 שבועות דיאנבול נוזלי 1cc ל3 שבועות אייל צריך לדאוג.? הפחדת אותי להפסיק אם הסייקל .? אני היום צריך להזריק מה עושים .?

כל ההתנהלות שלך היא חאפרית.

איפה הפרגניל? מתי הכנסת את הנולבה והכלומיד בהתאוששות של סייקל קודם? איפה הפרגניל בסייקל הנוכחי?

בכל אופן, תתארגן על דוסטינוקס ואם אתה לא מוצא דוסטינוקס אז תתארגן על קבותרים שיש בו את החומר הפעיל פרולקטינה על מנת להוריד רמות פרולקטין. זה מגיע 8 כדורים בקופסא של 0.5 מ״ג. אתה חוצה את הכדור ל-2 ולוקח פעמיים בשבוע 0.25 מ״ג.

למשך 8 שבועות, זה יוריד לך משמעותית את רמות הפרולקטין.

• פותח/ת השרשור
רגע בוא נעשה סדר הסייקל הקודם לקחתי פרגניל מהשבוע השיני 500iu כל יום חמישי למשך 6 שבועות שסיימתי את הסייקל לקחתי כלומיד ונולבה למשך 30 יום רצוף אחרי זה היית בהפסקה של עוד חודש וקצת ועכשיו התחלתי את הסייקל החדש היום אני מתחיל פרגניל 500iu רגיל אתה ממלית אולי לתת יותר פרגניל בהתחלה או להישאר ככה.?
ולא הבנתי אותך להמשיך אם הסייקל רגיל.? או להפסיק אותו.?
ואם אני ממשיך אם הסייקל לקחת את הדוסטינוקס בזמן הסייקל.?

רגע בוא נעשה סדר הסייקל הקודם לקחתי פרגניל מהשבוע השיני 500iu כל יום חמישי למשך 6 שבועות שסיימתי את הסייקל לקחתי כלומיד ונולבה למשך 30 יום רצוף אחרי זה היית בהפסקה של עוד חודש וקצת ועכשיו התחלתי את הסייקל החדש היום אני מתחיל פרגניל 500iu רגיל אתה ממלית אולי לתת יותר פרגניל בהתחלה או להישאר ככה.?
ולא הבנתי אותך להמשיך אם הסייקל רגיל.? או להפסיק אותו.?
ואם אני ממשיך אם הסייקל לקחת את הדוסטינוקס בזמן הסייקל.?

הפרגניל בסדר גמור.

תמשיך את הסייקל רגיל.

תשלב דוסטינוקס לפי הפרוטוקול שרשמתי לך זה מאוד פשוט.

צא מהפאניקה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אז זהו עכשיו ביררתי ואין לי את הדוסטינוקס יש לי להשיג את הקבורתים התרופה הזאת גם בסדר.? היא תעשה את העבודה כמו הדוסטינוקס או פחות זה חשוב לי ? בבקשה

אז זהו עכשיו ביררתי ואין לי את הדוסטינוקס יש לי להשיג את הקבורתים התרופה הזאת גם בסדר.? היא תעשה את העבודה כמו הדוסטינוקס או פחות זה חשוב לי ? בבקשה

תרגע.

תרגע.

תרגע.

כן, זו אותה הגברת בשינוי הדרת.

• פותח/ת השרשור
אייל הגיע לי הבדיקה של הטסט עכשיו ראיתי באתר טסט כללי מינימום 8.40 מקסימום 28.70 ולי יצא 98.2
אם ברשותי תמונות עדכניות.? של הגוף שלי הכוונה .? אגב 98.2 זה ניקרא הרבה זה אומר שהטסט טוב.?

אייל הגיע לי הבדיקה של הטסט עכשיו ראיתי באתר טסט כללי מינימום 8.40 מקסימום 28.70 ולי יצא 98.2
אם ברשותי תמונות עדכניות.? של הגוף שלי הכוונה .? אגב 98.2 זה ניקרא הרבה זה אומר שהטסט טוב.?

כן, החומרים עובדים.

וכן, תמונות של הגוף. (NO HOMO).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית