הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסטרון+פרופ

יוסי46

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
שלום לכולם
מבצע סייקל שני לאחר טסט אנתת ופיסיטי לפי הספר.
רציתי לדעת אם השילוב הנ"ל בסדר למטרת מסה נקייה?אגב החברה היא mxp האם היא בסדר ?
והאם לבצע פיסיטי נולבה וכלומיד כמו בסייקל הקודם ?
תודה רבה חברה

כן בסדר גמור אני בסייקל איתה כרגע עליתי יותר מ-10 קילו וזה לא סייקל ראשון שלי גם לא סייקל עשירי לצורך העניין
הפיסיטי יתחיל יותר מוקדם בגלל האסטר הקצר של שניהם

שלום לכולם
מבצע סייקל שני לאחר טסט אנתת ופיסיטי לפי הספר.
רציתי לדעת אם השילוב הנ"ל בסדר למטרת מסה נקייה?אגב החברה היא mxp האם היא בסדר ?
והאם לבצע פיסיטי נולבה וכלומיד כמו בסייקל הקודם ?
תודה רבה חברה
שמור על הסייקל עד 7 שבועות. בחירה מעולה לא"ש נמוך. הוסף פרגניל ו-PCT סטנדרטי.
MXP בסדר גמור (גם הפרופ וגם המסטרון).

כן בסדר גמור אני בסייקל איתה כרגע עליתי יותר מ-10 קילו וזה לא סייקל ראשון שלי גם לא סייקל עשירי לצורך העניין
הפיסיטי יתחיל יותר מוקדם בגלל האסטר הקצר של שניהם
עלית 10Kg מטסט פרופ ומסטרון?...

לא התכוונתי מהחומרים הספציפים האלו אלא בכללי של MXP
אבל מי יודע אולי גם מזה אני יכול לעלות בסביבות ה-10 קילו
הגוף שלי מגיב טוב לחומרים גם אם זה מינון נמוך

לא התכוונתי מהחומרים הספציפים האלו אלא בכללי של MXP
אבל מי יודע אולי גם מזה אני יכול לעלות בסביבות ה-10 קילו
הגוף שלי מגיב טוב לחומרים גם אם זה מינון נמוך
מאיזה חומרים עלית 10kg?

13 קילו ליתר דיוק
טסט E
בולדנון
זה היה תוך 7 שבועות
היה אולי עלייה של כאחוז שומן אחד
עכשיו עושה חיטובון

• פותח/ת השרשור
תודה רבה 7לא רוצה לפתוח פוסט חדש
במידה ואבדק בבדיקת סמים של ספורט לאחר כמה זמן אחשב "נקי" לאחר הסייקל הנל וpct

כשאתה מגיע לפיסיטי אז חומרים קצרים כבר לא פועלים הם נמצאים בגוף אבל הם לא יוצאים כל כך מהר , בערך חודשיים עד שהגוף נקי ארוכים יכולים לקחת עד 8 חודשים

מסטרון לא בדיוק יתרום יותר מדי למסה, יותר נכון לא יתרום. לא כתבת מינונים ונתנונים אז בכלל קשה להתיחס לפוסט.
אם כבר השילוב של NPP מאסט וטסט הרבה יותר הגיוני. מאסטרון DHT ויש לו יכולות אנטי אסטרוגניות, דקה סופח מים ומסטרון מייבש, ככה שהמאסט יעזור לשמור על מאזן הנוזלים לא מוגזם. בנוסף דקה עלול לפגוע בחשק המיני (פחות שמדובר בגרסה הקצרה הפניל פרופיינייט NPP) אבל בהחלט תיתכן תופעת ה SOFT DICK אם המינון של הטסט לא גבוהה מספיק, וגם כאן המאסט יכול לבוא לעזרה בתור DHT חזק שמעלה חשק מיני.
מאסט אנדורגני יעזור לשמור על רייג באימונים, דקה אנאבולי מאוד ויעזור עם התאוששות ובניית שריר, ייצור מוגבר של הנוזל הסינוביאלי בתוך המפרק ומניעת פציעות או דלקות.

בכל אופן, אני עדיין תמיד חושב שכמעט בכל סייקל מאסטרון חייב להיות, לא למתחילים כמובן, אבל לבד עם טסט הוא לא עושה הרבה בבניית שריר, למטרה זאת היתי בוחר אלטרנטיבות אחרות עם עם שילוב של מאסט איתם.

MAST-EQ-TEST
MAST-NPP-TEST
MAST-TREN-TEST - השילוב הטוב ביותר לחיטוב
MAST-DBOL-TEST
MAST-ANAVAR-TEST

כמו שאתה יכול לראות, מסטרון מתאים לכל סייקל, אני מתייחס אליו כסוג של ארימדקס, כמובן שהוא לא ואין לו את התכונות, אבל עצם היותו סוג של אנטי אסטרוגן, זה עוד מקדם בטחון נוסף לתופעות לוואי הסטרוגניות. שלא נדבר שהוא מעלה בכוח לא רע, נותן רייג' באימונים, מעלה חשק מיני ועוד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית