הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באמצע סייקל טסט ראשון ואין שינוי בחשק מיני

• פותח/ת השרשור magniv
  • פורסם בתאריך

magniv

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
4
54
3
אהלן אני באמצע שבוע רביעי של סייקל ראשון טסט אנטט 250 של MXP כל שלושה ימים + פרווירון 50 מ"ג.
החשק המיני שלי בדיוק כמו שהיה לפני הסייקל. לעומת זאת בסביבות השבוע השני של הסייקל החשק המיני היה גבוהה כמו לילד בן 14.
איזה הסבר יש לזה? יכול להיות פסיכולוגי? או בכלל בעיה הורמונאלית?

היה לך חשק מיני בהתחלה ואז הוא נעלם.?? זה קצת לא הגיוני כי אתה אם אסטר ארוך אז זה אמור להיות ההפך רק אחרי 3 שבועות אתה אמור להרגיש חרמן ממש ולהרגיש עלייה בכוח מה שניקרא פיק

• פותח/ת השרשור
זה המדד הראשוני שלך?
אוכל טוב ומתאמן טוב? מצויין. אם עולה במשקל / בהיקפים / בפלטות על מוט - החומר טוב. זהו. כן חרמן לא חרמן, אתה רוצה לגדול ולהתחזק או להיות שחקן פורנו?
עולה במשקל ומתחזק, פשוט מוזר לי שיש הרבה טסטוסטרון ואין חשק מיני. חשבתי שזה יכול להיות תוצאה של אסטרוגן או פרולקטין גבוהה

היה לך חשק מיני בהתחלה ואז הוא נעלם.?? זה קצת לא הגיוני כי אתה אם אסטר ארוך אז זה אמור להיות ההפך רק אחרי 3 שבועות אתה אמור להרגיש חרמן ממש ולהרגיש עלייה בכוח מה שניקרא פיק
צודק

פרווירון מה ולמה??
אתה לוקח רק טסט זה ממש מיותר אם כבר פרגניל יותר חשוב ...זה שנהיית חרמן מהר מאוד זה בגלל הפרווירון את החרמנות המטורפת מאסטר ארוך של טסט מתחילים להרגיש משבוע 3-4

• פותח/ת השרשור
משלב פרגניל בתוך הסייקל ?

לא... מניח שצריך להתחיל.. מתי איך וכמה לקחת אם אני אתחיל איתו מהשבוע החמישי? סייקל של שמונה שבועות

פרווירון מה ולמה??
אתה לוקח רק טסט זה ממש מיותר אם כבר פרגניל יותר חשוב ...זה שנהיית חרמן מהר מאוד זה בגלל הפרווירון את החרמנות המטורפת מאסטר ארוך של טסט מתחילים להרגיש משבוע 3-4
מה הבעיה עם פרווירון? לוקח אותו במטרה לעלות רמות טסט חופשי בדם ולהפחית עליית אסטרוגן
אני כבר באמצע השבוע הרביעי ועדיין אין חרמנות מטורפת

חומרים נותנים לך את הקצת שאתה לא יכול להגיע באופן טבעי אני יצטט משפט של בנאדם לא הכי שפוי שאמר אותו אבל הוא צודק:
אם אתה חזק אתה תהיה חזק מאוד
אם אתה חלש אתה קצת תתחזק
אם יש לך חשק מיני סביר אז הוא יעלה קצת..ואם אתה בעל חשק מיני גדול אתה תהפוך לחרמן עד כאב
כנ״ל לגבי עצבים
כנ״ל לגבי בעיות נפשיות
כנ״ל לגבי סיכוים למחלות
כל גוף זה תיבת פנדורה...יש אנשים שמסייקל של טסט+דיבול עולים 12 קילו ואין להם אקנה ואין להם רגישות בחזה ויש בדיוק להיפך

חומרים נותנים לך את הקצת שאתה לא יכול להגיע באופן טבעי אני יצטט משפט של בנאדם לא הכי שפוי שאמר אותו אבל הוא צודק:
אם אתה חזק אתה תהיה חזק מאוד
אם אתה חלש אתה קצת תתחזק
אם יש לך חשק מיני סביר אז הוא יעלה קצת..ואם אתה בעל חשק מיני גדול אתה תהפוך לחרמן עד כאב
כנ״ל לגבי עצבים
כנ״ל לגבי בעיות נפשיות
כנ״ל לגבי סיכוים למחלות
כל גוף זה תיבת פנדורה...יש אנשים שמסייקל של טסט+דיבול עולים 12 קילו ואין להם אקנה ואין להם רגישות בחזה ויש בדיוק להיפך
מאוד נכון- החומרים לא יהפכו אותך לחרמן ממש אם אתה לא הייתה חרמן לפני השימוש.
בדיוק כמו שהם לא יהפכו אותך לעצבני מאוד אם הייתה לפני השימוש אדם רגוע.
זה פשוט מעצים אותך, כל תחושה שהייתה לך בגוף לפני השימוש תהיה מועצמת (זה נכון גם בנוגע לעצב או שמחה, היפראקטיביות, וגם כוח)
פרווירון מה ולמה??
אפשר לדעת למה פרווירון מיותר בסייקל של טסט?

פרווירון לוקחים בסייקלים שאין בהם בסיס של טסט בשביל לשמור על הליבידו אבל יש כאלה שאוהבים יותר טסט פריי במהלך הסייקל אז שיהנו אני במקומו מוסיף מסטרון..גם כח גם צורה ונותן את אותו האפקט של הפרווירון...ולפותח הפוסט היקר אם 50 מ״ג פרווירון ביום לא הופכים אותך לחתול מיוחם שמיילל בלילות זאת ההוכחה שכנראה אתה לא בעל חרמנות יתר באופן טבעי וזה נורמלי לגמרי ואפילו מבורך!!!! להתיז הרבה זרע זה לא מבורך וזה מחליש את הגוף

פרווירון לוקחים בסייקלים שאין בהם בסיס של טסט בשביל לשמור על הליבידו אבל יש כאלה שאוהבים יותר טסט פריי במהלך הסייקל אז שיהנו אני במקומו מוסיף מסטרון..גם כח גם צורה ונותן את אותו האפקט של הפרווירון...ולפותח הפוסט היקר אם 50 מ״ג פרווירון ביום לא הופכים אותך לחתול מיוחם שמיילל בלילות זאת ההוכחה שכנראה אתה לא בעל חרמנות יתר באופן טבעי וזה נורמלי לגמרי ואפילו מבורך!!!! להתיז הרבה זרע זה לא מבורך וזה מחליש את הגוף
יותר טסט פריי זה יותר טוב, לא?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות חברים עשיתם לי קצת סדר בראש חח

עכשיו שאני רוצה להתחיל HCG,
להתחיל בתחילת השבוע החמישי זריקה פעם בשבוע או לחכות לסוף הסייקל ולתת את כל הכמות במכה?
ואיזו כמות אני צריך לקחת? איך שהבנתי אני צריך לתת עכשיו זריקה של 40 יחב"ל על כל יום שהיה חסר לי LH, מתי בעצם מתחילה ההיעדרות בLH? ורק הזריקה הראשונה צריכה להיות כזאת וכל השאר בכמות יותר קטנה?

אם אתה כל כך רוצה לדעת תעשה בדיקות דם ותראה איפה אתה עומד
אתה בשבוע ה4 אתה אמור להרגיש עלייה זה לא הגיוני ,
בשבוע השני מתחילים להרגיש עלייה בחשק המיני וה3 יותר ב4 כבר זה השיא

• פותח/ת השרשור
אם אתה כל כך רוצה לדעת תעשה בדיקות דם ותראה איפה אתה עומד
אתה בשבוע ה4 אתה אמור להרגיש עלייה זה לא הגיוני ,
בשבוע השני מתחילים להרגיש עלייה בחשק המיני וה3 יותר ב4 כבר זה השיא
מסכים אני אעשה בדיקות דם השבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית