הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלב בחיטוב

• פותח/ת השרשור junky
  • פורסם בתאריך

junky

משתמש מתחיל
92
6
נק' מוניטין:
6
92
6
היי.
לאחרונה קראתי מאמר מאוד ארוך ומקיף על למה לא טוב לשתות חלב ולצרוך מוצרי חלב בחיטוב. אמרו שם שזה גורם להפרשת אינסולין מה שמעכבת שריפת שומן ועוד כל מיני סיבות..
השאלה אם זה נכון או לא ?

חלב הוא מוצר טוב, אבל עם די הרבה קלוריות. 60 קלוריות ל 100 מ'ל שזה הרבה יותר מקולה.

מה שחשוב בסוף זה הערכים הסופיים, אין דבר כזה משהו לא טוב, יש משהו שהוא יותר מדי קלוריות וימנע ממך לקבל את שאר הערכים שלך.
אין שום בעיה עם חלב לא בחיטוב ולא במסה. השאלה זה כמות, וזה תלוי בתפריט שלך

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות.
אז הקטע עם זה שזה מפריש אינסולין שמקשה על שריפת השומן זה לא נכון ובעצם אם זה נכנס לי בערכים אז אין בעיה להכניס גם 300 מ"ל ביום ??

תודה על התגובות.
אז הקטע עם זה שזה מפריש אינסולין שמקשה על שריפת השומן זה לא נכון ובעצם אם זה נכנס לי בערכים אז אין בעיה להכניס גם 300 מ"ל ביום ??
אין בזה שום הגיון. עם 2 גרם חלבון לקילו ו 0.8 גרם שומן לקילו בחיטוב של 1800 קלוריות לא נשארות הרבה קלוריות מפחמימות.
ל'בזבז' 300 קלוריות על חלב, זה מיותר וישאיר אותך רעב.

• פותח/ת השרשור
אין בזה שום הגיון. עם 2 גרם חלבון לקילו ו 0.8 גרם שומן לקילו בחיטוב של 1800 קלוריות לא נשארות הרבה קלוריות מפחמימות.
ל'בזבז' 300 קלוריות על חלב, זה מיותר וישאיר אותך רעב.
סבבה רק שאלתי מבחינת עיקרון..תודה לכולם

תודה על התגובות.
זה דווקא נכון, לפחות במידה חלקית, אתה מוזמן לקרא תיאור חלקי של פעולת ההורמון בתגובתי:

https://www.lbs.co.il/threads/52249/#post-660747

בחלב יש לקטוז, לקטוז הוא סוכר (פחמימה) והגוף מפריש אינסולין לטיפול בסוכר. זה קורה תמיד ולא כ"כ מעניין בהיבט שתיית החלב בפרט כמו בצריכה של סוכר בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית