האם זה גנטי?

• פותח/ת השרשור UPWei
  • פורסם בתאריך
הייתי במצב דומה לשלך בגילך, ואם כמה שזה קלישאתי הפתרון הוא פשוט, SS + תאכל כמו בהמה.
תתחיל לספור קלוריות ולבדוק כמה באמת אתה אוכל, ככה אתה תבין שאתה לא אוכל מספיק.
אפילו אם אתה לא רוצה SS אתה פשוט יכול לאכול כמו בהמה וזה יעשה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
האם זה בסדר שאני אוכל שטויות כמו עוגיות וכאלה כשאני במצב הנוכחי שלי?
אחרי הכל, אני גם מתאמן בחד"כ אז אולי זה יפריע לאימונים?

האם זה בסדר שאני אוכל שטויות כמו עוגיות וכאלה כשאני במצב הנוכחי שלי?
אחרי הכל, אני גם מתאמן בחד"כ אז אולי זה יפריע לאימונים?

עניין מאוד אינדיוידואלי.
במקומך- לא הייתי סופר קלוריות (זה לא אומר שתאכל עוגיות וחרא כל היום).
אם תראה שאתה עולה עולה הרבה בשומן אז תפחית.

לא גנטי
כשהתחלתי להתאמן שקלתי 40 קילו על בערך 1.66
עכשיו אני 72.5-73 על 1.70 בערך

תכתוב כאן מה אתה אוכל ביום ממוצע ונראה כמה זה הרבה. בלי קשר המצב שלך מאוד שכיח למרבה הפתעתך ותתפלא לשמוע שהוא גם פתיר לגמרי.

• פותח/ת השרשור
שמח לשמוע.
האם שתייה מרובה גם משחקת תפקיד בעלייה במסה? או שהעיקר זה אוכל?

• פותח/ת השרשור
ברור שאני מתכוון למים.
האמת שלא יוצא לי לשתות הרבה...

מתאמן קשה = נדרשת התאוששות = אוכל יותר = עולה במשקל.
ברגע שתהיה לך מטרה להעלות את משקלי העבודה בצורה משמעותית, תהיה לך מוטיבציה לאכול בשביל להשיג את המטרה.

אני חושבת שאם באמת אכפת לך מעצמך ואתה באמת רוצה את זה ורוצה להיראות טוב ורוצה לשנות את החיים שלך, שב ותקרא את כל המאמרים שהאחרין כאן נתנו לך כי זה המפתח שלך להצלחה, וכך גם רבים אחרים כמוך הצליחו.
תתחיל לדעת מה אתה עושה, אל תתרץ תירוצים ותעבוד על זה קשה, ואת האמת- שיהייה לך כיף, יש לך נקודת פתיחה שממנה אתה תראה את השינויים די מהר כי אתה מתחיל, ובנוסף לכך- לאכול זה כיף, יש אנשים שהם בדיוק ההפך ממך- צריכים להתחיל להגביל את התזונה ולעבוד קשה מאוד כדי לרזות ולהגיע לנקודה שאתה יכול להיות בה בעוד חודשיים שלוש מה גם שהדרך שלך לשם היא הרבה יותר כיפית לטעמי.
תחייך- אתה בר מזל , מצאת פתרון! 😃

• פותח/ת השרשור
יש לי בעיה שאני שבע די מהר..
היום למשל חזרתי מאימון של תרגילים מורכבים ולא הרגשתי שאני גמור.. אחרי זה 2 צלחות אורז עם קציצות ותפוחי אדמה, השביע אותי..
חייב לתקן את הגוף הזה

תקשיב אחי , הנוסחא פשוטה : רוצה להעלות במשקל ? --> מאזן קלורי חיובי
כל עוד אתה לא עולה - אתה לא במאזן קלורי חיובי
קשה לך לאכול ? יש הרבה פתרונות , גיינר , שייקים ביתיים , מאכלים בעלי ערך קלורי גבוה כמו שקדים אגוזים וכו' , טחינה , שיבולת שועל (שווה את הסבל) , חלב !!!!
אני מציע שבמקום לספר מה עובר עליך ולספר לנו למה אתה לא עולה וכמה אתה חושב שאתה אוכל , תכנס למה שהחברה פה שלחו לך , תקרא , תחכים , ותסיק מסקנות , כמו איך בונים תפריט למטרת עלייה במסה ...
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
גיינר יעזור לי אולי? אני חייב לעלות, אומרים לי שאני מקל... ושנים שאני ככה

גיינר יעזור לי אולי? אני חייב לעלות, אומרים לי שאני מקל... ושנים שאני ככה
פתחת את הפוסט הזה לפני שבועיים, איזה שינוי עשית בעקבות העצות שנתנו לך ומה היה השינוי במשקל.
גיינר זה בזבוז כסף כי זה הרבה פחמימות ומעט חלבון במחיר גבוה.
במשקל שלך להוסיף כוס חלב, 2 כוסות קורנפלקס ו 12 שקדים כבר יתנו לך שינוי משמעותי. זה דוגמא ל 400-500 קלוריות שלא בעיה לאכול ואתה יכול להוסיף 2 פרוסות גבינה צהובה ויש לך עוד 200 קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית