הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון תזונה

Refaelo279

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אז ככה אני מתאמן כבר כמה זמן אבל לסירוגין ועכשיו החלטתי לתת בראש המאמן המליץ על סייקל ראשון לתת פוש לכול האימונים
הסייקל כולל טסטווירון דיבול דקה B12 בנוסף גיינר ואמינו בטבליות השאל שלי היא כזה כדי להוציא מהסייקל את המירב מה חשוב לאכול מצטער אם המידע לא הכי מפור או כתוב חלקית אני פשוט חדש בכול העניין תסלחו לי 😃
נ.ב אתחיל מיום ראשון והאם השילוב נכון או שהוא סתם דוחף לי חומרים והאם מותר להתיעץ על מחירים?

טסט דיבול דקה מה קרה?
אתה רוצה להיות גוש נוזלים?
בטח שהוא ימליץ לך כל כך הרבה חומרים,הראי לאיפה המזומנים נראה לך מגיעים.....
אני ממליץ לך לפני שאתה כמו תוכי מקשיב לו,טיפה לכבד את עצמך וכרגע את הראש האטום שלך
שאין לו מושג בנושא ולהשכיל,להבין את הטעות שאתה עושה לסייקל ראשון ולדחות אותו.
וסתם לצורך עניין,בנוגע לתזונה. גיינר לא מומלץ,ובטח שלא מומלץ בסייקל.. ממילא לשחיפים
אבל מי שמתכוון להיות בסייקל לפחות אמור להשקיע מספיק בשביל תזונה ולא להכניס קלוריות סתם ככה על פארש.
אל תגרום לההתלהבות שלך לדפוק אותך חזק בהמשך. אתה ממש לא חכם,אבל אל תהפוך לדפוק

טסט דיבול דקה מה קרה?
אני ממליץ לך לפני שאתה כמו תוכי מקשיב לו,טיפה לכבד את עצמך וכרגע את הראש האטום שלך
וסתם לצורך עניין,בנוגע לתזונה. גיינר לא מומלץ,ובטח שלא מומלץ בסייקל.. ממילא לשחיפים
אבל מי שמתכוון להיות בסייקל לפחות אמור להשקיע מספיק בשביל תזונה ולא להכניס קלוריות סתם ככה על פארש.
שטפת אותו... 😃
אז ככה אני מתאמן כבר כמה זמן אבל לסירוגין ועכשיו החלטתי לתת בראש המאמן המליץ על סייקל ראשון לתת פוש לכול האימונים
הסייקל כולל טסטווירון דיבול דקה B12 בנוסף גיינר ואמינו בטבליות השאל שלי היא כזה כדי להוציא מהסייקל את המירב מה חשוב לאכול מצטער אם המידע לא הכי מפור או כתוב חלקית אני פשוט חדש בכול העניין תסלחו לי 😃
נ.ב אתחיל מיום ראשון והאם השילוב נכון או שהוא סתם דוחף לי חומרים והאם מותר להתיעץ על מחירים?
בראש פורום סטרואידים יש הודעה נעוצה עם הסבר מפורט לגבי סייקל ראשון. קרא אותה ואח"כ נדבר על חומרים, תזונה, אימונים.
כרגע אתה מאוד קרוב להזיק לעצמך...

טסט דיבול דקה מה קרה?
אחי אתה קצת מגזים בהעלבות , בסך הכל הבן אדם פה בא לקבל יידע לא צריך להיות כל כך אכזרי ...
*אגב כולם נפלו על דילרים כאלה בהתחלה כולל אותי
אז ככה אתה לא צריך כעת את הדקה והדיבול אתה יכול להתחיל עם הטסט לבד ייתן לך תוצאות יפות , תדאג לפיסיטי ופרגניל

אחי אתה קצת מגזים בהעלבות , בסך הכל הבן אדם פה בא לקבל יידע לא צריך להיות כל כך אכזרי ...
האמנם אתה צודק,נכון אני מודע גם לכך שהייתי מאוד פוגעני.
אבל תחשוב רגע בהגיון,זה לא נשמע לך תמים,פזיז וטיפשי מדי לדחוף לבחור שלושה חומרים לסייקל ראשון,
ללא טיפת מודעות לפעולות שהן יגרמו לגוף ולתופעות לוואי שיגיעו?
אני עושה את זה בשביל להעיר את הבן אדם,כי הוא כנראה עד כה היה מספיק תמים להקשיב לדילר שלו ללא טיפת מחשבה.
כי די כבר לתרבות הזאת שכל אחד מקשיב לדילר שלו כי הוא סוס ויש לו ניסיון,די לסטיגמה הזאת שנוצרה ..
התגובה אך ורק באה לקראתו,אם לא הייתי רוצה לעזור לו הייתי צוחק ולא עונה.

האמנם אתה צודק,נכון אני מודע גם לכך שהייתי מאוד פוגעני.
אבל תחשוב רגע בהגיון,זה לא נשמע לך תמים,פזיז וטיפשי מדי לדחוף לבחור שלושה חומרים לסייקל ראשון,
ללא טיפת מודעות לפעולות שהן יגרמו לגוף ולתופעות לוואי שיגיעו?
אני עושה את זה בשביל להעיר את הבן אדם,כי הוא כנראה עד כה היה מספיק תמים להקשיב לדילר שלו ללא טיפת מחשבה.
כי די כבר לתרבות הזאת שכל אחד מקשיב לדילר שלו כי הוא סוס ויש לו ניסיון,די לסטיגמה הזאת שנוצרה ..
התגובה אך ורק באה לקראתו,אם לא הייתי רוצה לעזור לו הייתי צוחק ולא עונה.
בזה אתה צודק לגבי הדילר כמה שהוא סוס וענק אני יקשיב לו , אבל תבין כולם עשו טעויות או שיכול להיות שפותח הפוסט רוצה לגדול מהר והוא מודע לזה שזה יותר מידי ורק מחכה לאישור של אנשים שזה בסדר , לא חסרים ילדים שפתחו פוסטים פה על סייקל דיבול וכו ׳ לך תהיה כאן שוטר ותטיף לכל אחד אתה לא תיצא מיזה

טסט דיבול דקה מה קרה?

אם לא גיינר בסייקל אז מה אתה כן ממליץ?
בכל זאת בסייקל צריך הרבה יותר בדר"כ, וקל להשלים את זה עם גיינר.

אם לא גיינר בסייקל אז מה אתה כן ממליץ?
בכל זאת בסייקל צריך הרבה יותר בדר"כ, וקל להשלים את זה עם גיינר.
אבל גיינר זה חרא. תצטרך להגיע נאמר ל-3500 קלוריות. 4g חלבון לק"ג משקל גוף יתנו לך 1300 קלוריות בערך על 80kg. החלבון נצרך ע"י תיסוף באבקה כך שהוא די נקי בתוספת אוכל עשיר בחלבון (עוף, בקר, דגים, גבינה צהובה 28% וכו'), אוכל כזה יוסיף כמות שומן מכובדת. ההמלצה שלי היא שהשומנים יהיו אלה מן החי (הכל) ושמנים מהצומח שאינם מגיעים מזרעים (אבוקדו, זית, קוקוס. בשום אופן לא שמן סויה/חמניות/תירס ובכלל שומן שעבר תהליך תעשייתי כגון שומן טראנס).
פחמימות יבואו גם הם בעיקר משורשים (בטטות למשל הן מקור נפלא) ולהשתדל להגביל צריכה של פחמימה זמינה לשלב שמיד אחרי האימון (פירות מהווים מקור עדיף לכך). אורז למשל הוא מקור פחמימה מעולה (לא מלא, כי מיליארד סינים לא טועים). לחם בפרט וגלוטן בכלל לא הייתי צורך כלל כפחמימה. זה כולל גם שיבולת שועל כמובן, תוכל לפצות על כך קלורית בצריכת חלבון+שומן ממאכלים יותר עשירים (סטייק אנטריקוט הוא פיצוי הולם).
אילו הייתי מכין פרוטוקול המכיל גם אינסולין בסייקל הייתי מוסיף צריכה מתוזמנת של פחמימה מסוג Branched chain cyclic dextrins. בסייקל של סטרואידים בלבד ניתן לצרוך פחמימה מאוכל בלבד.
למעשה תצטרך לבחור יחס שומנים לפחמימות שיוסיף את אותם 2200 קלוריות (100g שומן הם בערך 800 קלוריות ו-100g פחמימות או חלבון הם בערך 400 קלוריות).
משומן לא בהכרח משמינים ופחמימות רעות יכולות להשפיע מאוד על רמות רגעיות של סוכר בדם ועל רמות האינסולין ובכך לשמר מאגרי שומן. כך שאכילה נקייה היא מנדטורית.
כדאי בפעם הראשונה גם לרשום הכל ולוודא שאתה אכן צורך כמות מספקת ונקיה מספיק.
בליסה שאינה מקפידה על קווים כאלה יכולה מעבר לכך שתביא אותך להשמנה מיותרת, לפגוע בגדילה, להעלות הסיכון מתופעות אסטרוגניות, להביא לפגיעה עודפת במערכת הקרדיו-וסקולרית ובפרופיל הכולסטרול שגם כך יפגע מהשימוש בסטרואידים (HDL:LDL).

נערך לאחרונה:
כמו שראית טום כתב לך אחלה של תשובה .
רק שהאמת אני נמנע מלצרוך מוצרי חלב. הוכח שהספיגה שלהם בגוף אינה מקסימלית
וממילא אני מעדיף מקורות עדיפים יותר.
אני יעשה לך סדר קטן למרות שטום כתב פלוס מינוס
המקור חלבון האיכותי ביותר - חזה עוף,דג פילה אמנון,טונה במים,ביצים (לא להגזים עם החלמון),בשר רזה.. ממליץ מאוד בעיקר גם בטעם על כתף מרכזי 4 או סינטה.
פחמימה- אורז,ש"ש,בטטות,כוסמת ופירכיות אורז הכי נקי ועדיפים עליי ומבחינתי
מקור שומן - שמן זית,חלמון של ביצה,אגוזי המלך,אומגה...
ובסייקל ברור שיש התלהבות והכל אבל אני ממליץ לדגול במאכלים פה ולא להיות חזיר ולטחון כל מה שבא ליד..
בסופו של דבר רוצים מקסימום רווחים,עלייה נקייה במסת שריר זה הדבר הכי איכותי שיש..

אבל גיינר זה חרא. תצטרך להגיע נאמר ל-3500 קלוריות. 4g חלבון לק"ג משקל גוף יתנו לך 1300 קלוריות בערך על 80kg. החלבון נצרך ע"י תיסוף באבקה כך שהוא די נקי בתוספת אוכל עשיר בחלבון (עוף, בקר, דגים, גבינה צהובה 28% וכו'), אוכל כזה יוסיף כמות שומן מכובדת. ההמלצה שלי היא שהשומנים יהיו אלה מן החי (הכל) ושמנים מהצומח שאינם מגיעים מזרעים (אבוקדו, זית, קוקוס. בשום אופן לא שמן סויה/חמניות/תירס ובכלל שומן שעבר תהליך תעשייתי כגון שומן טראנס).
פחמימות יבואו גם הם בעיקר משורשים (בטטות למשל הן מקור נפלא) ולהשתדל להגביל צריכה של פחמימה זמינה לשלב שמיד אחרי האימון (פירות מהווים מקור עדיף לכך). אורז למשל הוא מקור פחמימה מעולה (לא מלא, כי מיליארד סינים לא טועים). לחם בפרט וגלוטן בכלל לא הייתי צורך כלל כפחמימה. זה כולל גם שיבולת שועל כמובן, תוכל לפצות על כך קלורית בצריכת חלבון+שומן ממאכלים יותר עשירים (סטייק אנטריקוט הוא פיצוי הולם).
אילו הייתי מכין פרוטוקול המכיל גם אינסולין בסייקל הייתי מוסיף צריכה מתוזמנת של פחמימה מסוג Branched chain cyclic dextrins. בסייקל של סטרואידים בלבד ניתן לצרוך פחמימה מאוכל בלבד.
למעשה תצטרך לבחור יחס שומנים לפחמימות שיוסיף את אותם 2200 קלוריות (100g שומן הם בערך 800 קלוריות ו-100g פחמימות או חלבון הם בערך 400 קלוריות).
משומן לא בהכרח משמינים ופחמימות רעות יכולות להשפיע מאוד על רמות רגעיות של סוכר בדם ועל רמות האינסולין ובכך לשמר מאגרי שומן. כך שאכילה נקייה היא מנדטורית.
בליסה שאינה מקפידה על קווים כאלה יכולה מעבר לכך שתביא אותך להשמנה מיותרת, לפגוע בגדילה, להעלות הסיכון מתופעות אסטרוגניות, להביא לפגיעה עודפת במערכת הקרדיו-וסקולרית ובפרופיל הכולסטרול שגם כך יפגע מהשימוש בסטרואידים (HDL:LDL).

למה אתה ממליץ שומן מהחי? חוץ מדגים כאילו, שיש בהם אומגה 3
ולא שומן אבוקדו?
כאילו השומן מהחי מכיל את השומן "הרע" מה שנקרא, לא? שיכול לגרום לתרשת עורקים וכאלה.

ומה שאתה אומר שבכללי אין צורך בגיינרים? וזה מיותר, לדעתך?

אה גם כל בוקר אני אוכל 100 גרם שיבולת שועל (אני בודק במכשיר גרמים שזה באמת 100 גרם לא סתם זורק מספר) ושם מלא חלב וקצת סוכר וזה יוצא 450+ קלוריות
ואחרי שאני מסיים לאכול אני מרגיש שאני יכול לאכול עוד הרבה יותר מזה
רק אצלי ככה זה לא משביע או שמשהו פה דפוק?

נערך לאחרונה:
למה אתה ממליץ שומן מהחי? חוץ מדגים כאילו, שיש בהם אומגה 3
ולא שומן אבוקדו?
כאילו השומן מהחי מכיל את השומן "הרע" מה שנקרא, לא? שיכול לגרום לתרשת עורקים וכאלה.

ומה שאתה אומר שבכללי אין צורך בגיינרים? וזה מיותר, לדעתך?
שומן מן החי אינו "רע" והוא אינו גורם לטרשת עורקים.
אם תקרא שוב תראה שרשמתי גם אבוקדו, קוקוס וכו'...
גיינר הוא פשוט פחמימה לא איכותית. לא הכל נעוץ במאזן קלורי שלילי או חיובי, יש משמעות גם לסוג האוכל. אדם שמחזיק במאזן קלורי שלילי שהוא גם חולה סוכרת מסוג שני לא ישרוף שומן כמו אדם בריא לדוגמא.

תום - עוד לא ראיתי המלצה פה של מישהו ליחס של 1:4 בחלבון.
אבל - זה מה שאני עושה... העניין הוא שאם אני שוקל 120 קילו, אז להגיע לאיזור ה 500 גרם ביום חלבון ביום זה נתפס לטירוף בעיני אנשי תזונה למינהם. עיקר החשש הוא עומס על הכליות \ כבד - מה דעתך על כך?

בכל אופן - הבסיס לתזונה הוא החלבון והפחמימות מהמקורות שצויינו. אם עולים במשקל סבבה, אם לא מוסיפים ואם משמינים מורידים...

תום - עוד לא ראיתי המלצה פה של מישהו ליחס של 1:4 בחלבון.
אבל - זה מה שאני עושה... העניין הוא שאם אני שוקל 120 קילו, אז להגיע לאיזור ה 500 גרם ביום חלבון ביום זה נתפס לטירוף בעיני אנשי תזונה למינהם. עיקר החשש הוא עומס על הכליות \ כבד - מה דעתך על כך?

בכל אופן - הבסיס לתזונה הוא החלבון והפחמימות מהמקורות שצויינו. אם עולים במשקל סבבה, אם לא מוסיפים ואם משמינים מורידים...
קיים עומס על הכליות ולכן יש לצרוך כמות נוזלים מספקת. בנוגע לאותם אנשי תזונה, ראשית חלקם מאוד מיושנים ושנית הם אינם לוקחים בחשבון את יכולת הסינטוז העדיפה בעת סייקל.
בכל אופן כבר הודגם בדי הרבה מחקרים שצריכת חלבון של עד כ-4g לכל ק"ג משקל גוף אינה צעמידה את צורך החלבון הסיכונים בריאותיים יוצאי דופן.

טסט דיבול דקה מה קרה?

צודק !
אני ממליץ לך להקשיב לסהר.
זו רק המלצה, לא מחוייבות.
תודה.

כל הקטע זה לאכל 4 גרם לקילו של מאסה רזה. נגיד שעם מישהו אוכל 400 גרם על 100 קילו כשבסוף חיטוב הוא גזור על 80 קילו זה אומר שהוא סתם אכל יותר מדי חלבון. הנוזלים והשומן העודפים לא צריכים להחשב.
לדעתי רוב הסיכויים שעם אתה לא חטוב אתה סתם אוכל יותר מדי חלבון

כל הקטע זה לאכל 4 גרם לקילו של מאסה רזה. נגיד שעם מישהו אוכל 400 גרם על 100 קילו כשבסוף חיטוב הוא גזור על 80 קילו זה אומר שהוא סתם אכל יותר מדי חלבון. הנוזלים והשומן העודפים לא צריכים להחשב.
לדעתי רוב הסיכויים שעם אתה לא חטוב אתה סתם אוכל יותר מדי חלבון

אם הבנתי נכון מה שאתה מנסה להגיד זה שצריך לחשב את החלבון לפי מסה רזה. כלומר להתחשב באחוזי השומן. כלומר אם בנאדם שוקל מאה קילו והוא בעשרים אחוז שומן אז שיאכל על פי חישוב של שמונים. זה חשיבה נכונה.

בעולם הסייקלים והאימונים האינטסיבים.... זה לא ממש עובד ככה. לא צריך יותר מדי לחפור. יש מזונות ומקורות לפחמימות וחלבונים שהם ממש ברורים וזהים וכל אחד שטיפה מבין עניין מכיר אותם.
בכדי לשים מסה בסייקל צריך לאכול. רוב הסיכויים שזה הרבה יותר ממה שאתה חושב או מרגיש שמספיק. הקושי הוא לאכול הרבה מהמקורות הלגיטימיים. להכניס אלפי קלוריות משוקולדים וגלידות זה קל. אבל זה הולך לשומן.
לסיכום... לאכול - אם עולים יפה אז הכל טוב. אם לא אז להוסיף. אם משמינים אז צריך להוריד או להבין למה...

אם הבנתי נכון מה שאתה מנסה להגיד זה שצריך לחשב את החלבון לפי מסה רזה. כלומר להתחשב באחוזי השומן. כלומר אם בנאדם שוקל מאה קילו והוא בעשרים אחוז שומן אז שיאכל על פי חישוב של שמונים. זה חשיבה נכונה.

בעולם הסייקלים והאימונים האינטסיבים.... זה לא ממש עובד ככה. לא צריך יותר מדי לחפור. יש מזונות ומקורות לפחמימות וחלבונים שהם ממש ברורים וזהים וכל אחד שטיפה מבין עניין מכיר אותם.
בכדי לשים מסה בסייקל צריך לאכול. רוב הסיכויים שזה הרבה יותר ממה שאתה חושב או מרגיש שמספיק. הקושי הוא לאכול הרבה מהמקורות הלגיטימיים. להכניס אלפי קלוריות משוקולדים וגלידות זה קל. אבל זה הולך לשומן.
לסיכום... לאכול - אם עולים יפה אז הכל טוב. אם לא אז להוסיף. אם משמינים אז צריך להוריד או להבין למה...

באמת איך אתה מצליח לאכול כל כך הרבה?
אני ל2500 קלוריות לא מצליח להגיע בדרך נקייה.

כמובן שצריך להתאים כמויות לפי המראה והשינויים בגוף, רק הבהרתי נקודה חשובה שאנשים תמיד שוכחים.
כל שמן שעושה סייקל חושב שהוא צריך 500 גרם חלבון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית