מכירה deadlift slippers ומלטונין

Or_chen

משתמש פעיל
379
78
נק' מוניטין:
305
379
78
Private gym
שם המוצר:
1. deadlift slippers של טיטן מידה XL(מידות 11-13 אמריקאיות), השתמשתי כמה אימונים, הם חדשות, מוכר כי בעל המכון ביקש ממני לא להתאמן איתם יותר(מציע לכם לבדוק אם אתם יכולים לפני שאתם קונים).
2. melatonin 3 mg של אופטימום, 100 טבליות. מי שלא יודע מה זה, זה הורמון אם אני לא טועה, שבעצם עוזר לכם להרדם.
מחיר: 1. 100 שקל
2. 50 שקל
מקום מגורים: חולון קריית שרת .
נייד: כן ברחבי חולון

משלוחים
: כן בתוספת שלום על המשלוח
יצירת קשר: המספר שלי 0504082619 , אם אני לא עונה אז תשאירו הודעה ואני אחזור אליכם
אמצעי תשלום: מזומן/ PayPal.

אם מישהו ירצה אני יכול להעלות תמונות של המוצרים. ולא צריך לציין כמובן שהמלטונין סגור הרמטית.

תגיד לבעל המכון שגם בתחרויות אסור להתאמן יחף, בשביל זה המציאו את הנעליים האלה. ואם הוא חושב שנעלי ריצה יצילו את האצבעות שלך מדמבל שנפל - שיחשוף שוב. תשאל אותו למה VIBRAM מותר וזה לא.

• פותח/ת השרשור
תגיד לבעל המכון שגם בתחרויות אסור להתאמן יחף, בשביל זה המציאו את הנעליים האלה. ואם הוא חושב שנעלי ריצה יצילו את האצבעות שלך מדמבל שנפל - שיחשוף שוב. תשאל אותו למה VIBRAM מותר וזה לא.
זה בדיוק מה שאמרתי לו, התשובה שלו הייתה שאסור לו מבחינת החוק בכל זאת הראתי לו את הסוליה כדי שלא יגיד לי שזה גרב אבל עדיין אמר לי לא להשתמש בהם יותר . בכל מקרה יש לי גם קונברס אבל זה רמה אחרת בין הקונברס והנעליים האלה...

מעוניין במלטונין, כמה יעלה עם משלוח ו/או אם במקרה יוצא לך להיות באיזור השרון?

• פותח/ת השרשור
מעוניין במלטונין, כמה יעלה עם משלוח ו/או אם במקרה יוצא לך להיות באיזור השרון?
בנתיים יש מישהו שמראה עניין אם לא נצליח לסגור אני אשלח לך הודעה.

אם אין עניין במלטונין אני יקנה ב60שקל כולל משלוח לנהריה.

• פותח/ת השרשור
שניהם עדיין תקפים, אם זה עוזר למישהו, אני ישתתף בתחרות עוד שלושה שבועות אז אם מישהו מעוניין במשהו,אני יהיה שם .

אולי לא קשור,אבל הייתכן שנשאר לך מגנזיום (לידיים)?

יש סיכוי אתה מעלה תמונה של הסליפרס?

מוכן לקנות בתחרות ב40 אם לא יימכר עד אז.

• פותח/ת השרשור
רומן יכול להיות מבאס לפעמים.

לי הוא לא הסכים מגנזיום ולך הוא לא מסכים לסליפרס.

• פותח/ת השרשור
רומן יכול להיות מבאס לפעמים.

לי הוא לא הסכים מגנזיום ולך הוא לא מסכים לסליפרס.
כן גם לי מגנזיום הוא לא הסכים, בעצם לב לא הסכים בטענה שרומן לא מסכים. בכל מקרה מכרתי את מגנזיום כתוצאה מזה, ועכשיו גם את הסליפרס מאותה סיבה .

אהיה בתחרות אם אתה מעוניין למכור את המלטונין.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מוכן למכור את הסליפרס ב 75 , ואני מזכיר שאני מגיע לתחרות בחמישי למי שמעוניין .

75 עם משלוח?

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית