הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

Include

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן,
אני דיי צעיר(20) לא משרת מסיבות אישיות
מתכנן סייקל ראשון של טסט פרופ 10 שבועות

הבנתי כשקראתי כאן שסייקל כזה הוא הכי טוב לראשון מכיוון שהטסט הוא קצר ואפקטיבי ושלא כדאי לשלב עוד חומרים..
הדילר גם אמר שידאג לי טלפונית עבור כל תופעת לוואי שתהיה לי..

השאלה המרכזית שלי היא האם אני אצטרך לעשות שיקום(PCT) לאורך\בסוף הסייקל?

האם יהיו תגובות אסטרוגניות במידה ואני משתמש רק בטסט פרופ..?

תודה.

לדעתי אתה רק בן 20 כך קצת תזמן להתפתח טבעי ואם תראה שממש נתקעת אז תיכנס לסייקל לגבי פרופיונט אני לא יודע לענות אני יודע שסייקל ראשון בדרך כלל עושים עם אננתת למשך 10 פרגניל חובה אחרי שבועיים, פיסיטי כרגיל נולבה וכלומיד..
אם יהיו לך תופעות אסטרוגניות כמובן שיכול להיות אני חושב שארימידקס זה מה שתצטרך אבל חכה לתשובה של מנהל

אהלן
לסייקל ראשון יותר מומלץ טסט אנתת-תדירות זריקות נמוכה ולכן פחות כאבים ופחות התעסקות עם מחטים.ההבדל בינו לבין טסט פרופ הוא האסטר עם אסטר קצר תצטרך להזריק יום כן יום לא.היתרון של האסטר הקצר הוא שאתה יכול לשלוט יותר על תופעות הלוואי כי זמן מחצית החיים של החומר קצר יותר.
כלומר אתה צריך להחליט מה אתה מעדיף לפי היתרונות והחסרונות שציינתי.דרך אגב אנתת מזריקים 2 בשבוע.
סייקל אנתת הוא ל10 שבועות וכמובן שpct התאוששות חשוב.בכל סייקל.
סייקל פרופ יהיה אפקטיבי לסביבות ה6-8 שבועות.
בשני הסייקלים צריך להזריק פרגניל (למנוע התכווצות אשכים) בסייקל אנתת בשבוע השלישי ובפרופ בשבוע השני.

תופעות אסטרוגניות לא יהיו לך מטסט פרופ כי האסטרים שלו קצר זאת אומרת הזמן חיים של הטסט בגלל זה לא תהיה המרה מטסטוסטרון לאסטרוגן , מה שכן אתה לא תעלה בנוזלים ואתה פשוט לא תראה כל כך תוצאות כמו עם טסט אננטט , פיסיטי חייב עם פרגניל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית