הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג החלמה מפציעות

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום :
היה אימון לחוץ , האימון נגמר ממש מאוחר ( בשבילי לפחות ) , וכל הסוף - אמצע של האימון התבצע בלחץ ..

SQ - היה קצת קשה , אבל עלה סבבה :
85x3x5

BP - סוף סוף פלטה אחת 😭 , היה קצת קשה .. ממש נחלשתי בבנץ' :
60x3x5

Deadlift:
110x5 - משהו מוזר לגמרי קרה , לא יודע אם זה בגלל הלחץ אבל היה ממש קשה , החזרה החמישית אשכרה רעדתי + חרא טכניקה , איך שהתחלתי את ההרמה כל הכיווץ שלי הלך בגב .

אעלה סרטון של הסקוואט מאוחר יותר הנה הסרטון של הסקוואט מאתמול :

שאלה נוספת , התחילו להופיע כאבים במרפק (בצד שיותר קרוב לגוף ) בסקוואט זה ממש התחזק עם הסטים , וכשסיימתי עם הסקוואט זה התחיל לעבור ובבנץ' ובדדליפט לא הרגשתי כאבים בכלל , יש למישהו רעיון למה זה קרה / איך לפתור את זה ?

נערך לאחרונה:
כנראה שנוצר עומס כלשהוא באזור הזה, תרחיב את האחיזה במעט, אבל כווץ חזק את הגב העליון.
נראה שמעומק מסויים אתה קורס עם הגב העליון (או דוחף את המוט עם היד), כרגע זה פחות משמעותי,
אבל תטפל בזה, מאוד לא כדאי לך להזניח את זה כי זה יפגע לך בהתקדמות בהמשך.

איפה הסירטון של הדדליפט?

• פותח/ת השרשור
כנראה שנוצר עומס כלשהוא באזור הזה, תרחיב את האחיזה במעט, אבל כווץ חזק את הגב העליון.
נראה שמעומק מסויים אתה קורס עם הגב העליון (או דוחף את המוט עם היד), כרגע זה פחות משמעותי,
אבל תטפל בזה, מאוד לא כדאי לך להזניח את זה כי זה יפגע לך בהתקדמות בהמשך.

איפה הסירטון של הדדליפט?
תודה רבה , אני ארחיב קצת את האחיזה ואנסה לשמור יותר על כיווץ בגב העליון .
כבה לי הפלאפון באמצע האימון , אין סרטון לדדליפט 😕 .
אני מאמין שהדדליפט היה ממש קשה בעיקר בגלל טכניקה לקויה + לחץ בזמן עידכון מהיום :

SQ :
90x3x5 - סוף סוף הPR האחרון שלי(בערך 5 חודשים לא עברתי את המשקל הזה) , מקווה לשבור אותו בע"ה באימון הבא !🤩
@Psycho , הרחבתי את האחיזה , ממש עזר ולא הורגשו כאבים 😃

Press:
40x3x5 - היה קשה , אבל עלה

Chin ups :
5/6
4
3 - התחיל להיות יותר קשה , כנראה בגלל עליה במשקל גוף ...

הסט האחרון של הסקוואט :

• פותח/ת השרשור
אחרי נופש בטבריה (שבגללו פספסתי את האימון בשלישי) , עשיתי היום אימון אחרון לפני קד"צ שאני מתחיל בראשון בע"ה 😃

היה בין האימונים היותר טובים וכיפים שהיו לי , עשיתי טוטאל של סינגלים ...
בסקוואט אין סרטון כי לא היה מספיק מקום בפלאפון של חבר אז הסרטון הופסק באמצע .
בנוסף החלטתי לחגור בפעם הראשונה (בסקוואט ובדדליפט) כי רציתי באמת לתת את כולי (למרות שהיה לי עוד בחלק מההרמות , חלק הפסקתי בגלל לחץ/זמנים וכו') .

SQ:
105x1 - PR
112.5x1 - PR
115x1 - PR !

BP:
72.5x1
80x1
85x1 - PR

Deadlift:
130x1
140x1
150x1 - PR!

טוטאל דיי עלוב חחח ( 350 ), אבל אני מרוצה 😃

הבנץ' 80 . - 85 לא צולם בגלל לחץ של זמנים :

הדדליפט 150 :

נערך לאחרונה:
מאחל לך שיהיה לך בצבא מכון עם ראק נורמלי ועם מוט , ושתוכל להמשיך לתת בראש גם בצבא
היה אגדי להתאמן איתך כל התקופה הזו , זה אחלה טוטאל , במיוחד לאדם שהרגע החלים מ2 פציעות , בכתף ובברך
תחשוב שאני התחרתי במצב טוב מאוד בלי פציעות והגעתי ל352.5 , תהיה מבסוט , כל הכבוד!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית