הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בקורת סקוואט

קודם כל אתה רוקד יותר מדי - תהיה מכווץ וסטטי חוץ מהתנועה עצמה.
אני מאמין שאם תוציא ברכיים חזק החוצה, תרחיב פיסוק, כפות רגליים מופנות החוצה - הבעיות יסתדרו.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה רוקד יותר מדי - תהיה מכווץ וסטטי חוץ מהתנועה עצמה.
אני מאמין שאם תוציא ברכיים חזק החוצה, תרחיב פיסוק, כפות רגליים מופנות החוצה - הבעיות יסתדרו.
תודה על הביקורת , מודע לבעיה שאני רוקד זה תמיד קורה לי במשקל כבד.
שאר הדגשים לא יודע אם אפשר לראות אני מישם אותם (בכפות רגליים פונות החוצה , הפיסוק שלי די רחב אם הייתי מצלם מאחור היית רואה, ואני דוחף את הברכיים לצדדים) יש עוד משהו קריטי שאתה רואה??

כשאתה לפני הירידה , אתה צריך לעשות סט אפ , חזה בחוץ , לסובב אגן לפנים ("תחת בחוץ") , לא אל כך ראיתי שהקדפת על זה
מה שבאמת חשוב זה שאל תסתכל למראה , זה יגרום לך לאבד שיויי משקל
שים את הראש שלך למטה ותסתכל בין הכפות רגליים , לא אומר לך להסתכל ב90 מעלות למטה , אבל חשוב שהמבט שלך יופנה כלפי הרצפה ולא כלפי המראה

• פותח/ת השרשור
כשאתה לפני הירידה , אתה צריך לעשות סט אפ , חזה בחוץ , לסובב אגן לפנים ("תחת בחוץ") , לא אל כך ראיתי שהקדפת על זה
מה שבאמת חשוב זה שאל תסתכל למראה , זה יגרום לך לאבד שיויי משקל
שים את הראש שלך למטה ותסתכל בין הכפות רגליים , לא אומר לך להסתכל ב90 מעלות למטה , אבל חשוב שהמבט שלך יופנה כלפי הרצפה ולא כלפי המראה
נוח לי שהמבט שלי ישר עם טיפה נטייה למעלה( שאני מסתכל למטה בלי לשים לב אני קורס) לחוץ מלהיכנס לתנועה של סקוואט לפני הירידה ( סט אפ) איך הסקוואט עצמו??

איך שתרצה , ריפטו מאוד ממליץ על מבט למטה ולדעתי זה דבר ממש חשוב בסקוואט , במשקלים גבוהים יותר זה יכול לגרום לך לחוסר יציבות ואי שיווי משקל
הסקוואט עצמו נראה בסדר , תקפיד רק על פתיחת ברכיים(גם בעלייה) כי את זה אי אפשר לשפוט מהזוית הזו , אבל בכללי נראה לי בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
תודה
איך שתרצה , ריפטו מאוד ממליץ על מבט למטה ולדעתי זה דבר ממש חשוב בסקוואט , במשקלים גבוהים יותר זה יכול לגרום לך לחוסר יציבות ואי שיווי משקל
הסקוואט עצמו נראה בסדר , תקפיד רק על פתיחת ברכיים(גם בעלייה) כי את זה אי אפשר לשפוט מהזוית הזו , אבל בכללי נראה לי בסדר גמור
תודה על הביקורת
אני דוחף את הברכיים לצדדים גם בירידה וגם בעליה אני לא נותן להם להם לקרוס פנימה אני ינסה להעלות סרטון מזוית שונה אשמח לעוד ביקורות על ביצוע הסקוואט( מה מנהלים)
@Beast and cheat @SmokingSnake @incin @Crossfiter
@MikeRozner

נערך לאחרונה:
יעזור מאוד אם באימון הבא שלך תעשה זווית צילום מאחור כדי שנוכל לראות אם הרגליים שלך קורסות פנימה, עולות על העקבים ואם רוחב העמידה שלך בסדר.

• פותח/ת השרשור
יעזור מאוד אם באימון הבא שלך תעשה זווית צילום מאחור כדי שנוכל לראות אם הרגליים שלך קורסות פנימה, עולות על העקבים ואם רוחב העמידה שלך בסדר.
אני יצלם פעם הבאה מאחור חוץ מזה איך ניראת לך התנועה ??

אני יצלם פעם הבאה מאחור חוץ מזה איך נראית לך התנועה ??

עוד משהו ששמתי לב אליו זה שאתה לא משתמש ב"היפ דרייב", ושאתה לא כ"כ שובר מקביל.

בנוגע לנשימה שלך - בכל חזרה קח נשימה עמוקה, "תמלא" את בית החזה, "תוציא" אותו החוצה, ותשאיר את האוויר בפנים בכל הירידה. כשאתה עולה למעלה תנשוף את האוויר החוצה(נושפים במהלך המאמץ ולא בסיום). נראה שהמוט עם המשקולות מוריד אותך ואת כל החלק העליון שלך קדימה ולמטה וכולך קורס.

עוד משהו ששמתי לב אליו זה שאתה לא משתמש ב"היפ דרייב", ושאתה לא כ"כ שובר מקביל.

בנוגע לנשימה שלך - בכל חזרה קח נשימה עמוקה, "תמלא" את בית החזה, "תוציא" אותו החוצה, ותשאיר את האוויר בפנים בכל הירידה. כשאתה עולה למעלה תנשוף את האוויר החוצה(נושפים במהלך המאמץ ולא בסיום). נראה שהמוט עם המשקולות מוריד אותך ואת כל החלק העליון שלך קדימה ולמטה וכולך קורס.

לדעתי הוא דווקא שובר מקביל ...
נכון , עמוק זה לא , אבל יש שבירת מקביל וזה מספיק

• פותח/ת השרשור
מכבד את הדעות של כולם
אבל בכל זאת אני ישמח לקבל דעה של אחד המנהלים כיוון שיש פה דעות שנויות במחלוקת (עוז תודה על הביקורת אבל אני לא מבין על מה אתה מדבר אני תמיד לפני חזרה לוקח אויר חזק לוחץ את הבטן חזק ונכנס לחזרה
הגוף שלי ממש מתוח לאחור שגם קריסה אני לא רואה פה הסתכל על החזה איך הוא מתוח)
@MikeRozner

מכבד את הדעות של כולם
אבל בכל זאת אני ישמח לקבל דעה של אחד המנהלים כיוון שיש פה דעות שנויות במחלוקת (עוז תודה על הביקורת אבל אני לא מבין על מה אתה מדבר אני תמיד לפני חזרה לוקח אויר חזק לוחץ את הבטן חזק ונכנס לחזרה
הגוף שלי ממש מתוח לאחור שגם קריסה אני לא רואה פה הסתכל על החזה איך הוא מתוח)
@MikeRozner

אין בעיה בכלל, אני אפילו תומך בזה שאתה רוצה Second Opinion.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית