נק' מוניטין:
16
- 142
- 4
רוצה לבדוק איך הטכניקה במשקל שהוא די כבד לי ( מודע לבאטווינק)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על הביקורת , מודע לבעיה שאני רוקד זה תמיד קורה לי במשקל כבד.קודם כל אתה רוקד יותר מדי - תהיה מכווץ וסטטי חוץ מהתנועה עצמה.
אני מאמין שאם תוציא ברכיים חזק החוצה, תרחיב פיסוק, כפות רגליים מופנות החוצה - הבעיות יסתדרו.
נוח לי שהמבט שלי ישר עם טיפה נטייה למעלה( שאני מסתכל למטה בלי לשים לב אני קורס) לחוץ מלהיכנס לתנועה של סקוואט לפני הירידה ( סט אפ) איך הסקוואט עצמו??כשאתה לפני הירידה , אתה צריך לעשות סט אפ , חזה בחוץ , לסובב אגן לפנים ("תחת בחוץ") , לא אל כך ראיתי שהקדפת על זה
מה שבאמת חשוב זה שאל תסתכל למראה , זה יגרום לך לאבד שיויי משקל
שים את הראש שלך למטה ותסתכל בין הכפות רגליים , לא אומר לך להסתכל ב90 מעלות למטה , אבל חשוב שהמבט שלך יופנה כלפי הרצפה ולא כלפי המראה
תודה על הביקורתאיך שתרצה , ריפטו מאוד ממליץ על מבט למטה ולדעתי זה דבר ממש חשוב בסקוואט , במשקלים גבוהים יותר זה יכול לגרום לך לחוסר יציבות ואי שיווי משקל
הסקוואט עצמו נראה בסדר , תקפיד רק על פתיחת ברכיים(גם בעלייה) כי את זה אי אפשר לשפוט מהזוית הזו , אבל בכללי נראה לי בסדר גמור
אני יצלם פעם הבאה מאחור חוץ מזה איך ניראת לך התנועה ??יעזור מאוד אם באימון הבא שלך תעשה זווית צילום מאחור כדי שנוכל לראות אם הרגליים שלך קורסות פנימה, עולות על העקבים ואם רוחב העמידה שלך בסדר.
אני יצלם פעם הבאה מאחור חוץ מזה איך נראית לך התנועה ??
עוד משהו ששמתי לב אליו זה שאתה לא משתמש ב"היפ דרייב", ושאתה לא כ"כ שובר מקביל.
בנוגע לנשימה שלך - בכל חזרה קח נשימה עמוקה, "תמלא" את בית החזה, "תוציא" אותו החוצה, ותשאיר את האוויר בפנים בכל הירידה. כשאתה עולה למעלה תנשוף את האוויר החוצה(נושפים במהלך המאמץ ולא בסיום). נראה שהמוט עם המשקולות מוריד אותך ואת כל החלק העליון שלך קדימה ולמטה וכולך קורס.
מכבד את הדעות של כולם
אבל בכל זאת אני ישמח לקבל דעה של אחד המנהלים כיוון שיש פה דעות שנויות במחלוקת (עוז תודה על הביקורת אבל אני לא מבין על מה אתה מדבר אני תמיד לפני חזרה לוקח אויר חזק לוחץ את הבטן חזק ונכנס לחזרה
הגוף שלי ממש מתוח לאחור שגם קריסה אני לא רואה פה הסתכל על החזה איך הוא מתוח)
@Beast and cheat @SmokingSnake @incin @Crossfiter
@MikeRozner