הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בסטרואיד רפואי במהלך הסייקל (לא אנאבולי)

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי

נמצא באמצע סייקל סוס \ דקה \ דיבול.

סובל מפציעה בגב, כנראה זזה קצת חוליה ויש דלקת, בנוסף גם כנראה דלקת בברכיים.
אני אוהב להתאמן כבד, וכנראה שסטרואידים זה לא תרופת פלא - תלמדו ממני - צריך לנוח בין אימונים, לעשות "שבוע קל" פעם בשלוש שבועות .... אחרת הגוף ייתן את הסימנים.

בכל אופן לאחר הדרמה 😃 אני שוקל להשתמש בסטרואיד רפואי למטרת שיקום ( זה הטיפול הנהוג במקרה שלי), כנראה שילוב של וולטרן וצלסטון.

מה ההשלכות אם יש על הסייקל, על הגוף ?
בעד \ נגד ?

* תום אשמח אם תתייחס 😃

תודה לעונים

היי

נמצא באמצע סייקל סוס \ דקה \ דיבול.

סובל מפציעה בגב, כנראה זזה קצת חוליה ויש דלקת, בנוסף גם כנראה דלקת בברכיים.
אני אוהב להתאמן כבד, וכנראה שסטרואידים זה לא תרופת פלא - תלמדו ממני - צריך לנוח בין אימונים, לעשות "שבוע קל" פעם בשלוש שבועות .... אחרת הגוף ייתן את הסימנים.

בכל אופן לאחר הדרמה 😃 אני שוקל להשתמש בסטרואיד רפואי למטרת שיקום ( זה הטיפול הנהוג במקרה שלי), כנראה שילוב של וולטרן וצלסטון.

מה ההשלכות אם יש על הסייקל, על הגוף ?
בעד \ נגד ?

* תום אשמח אם תתייחס 😃

תודה לעונים
כעיקרון אין בעיה פטאלית בשימוש בוולטרן (nsaid - נוגד דלקת) וצלסטון (קוטיקוסטרואיד). הייתי מוותר על הדיבול לתקופה, לא מאחר והשניים רעילים לכבד אלא מאחר וסטרואידים אוראליים כדיבול יוצרים לעיתים מצב של reverse bile flow הבא לידי ביטוי בצרבות ובמאמץ לקיבה ואילו השניים וביחוד וולטרן קשים על הקיבה.
גם אני אוהב לעבוד כבד אך בייחוד במהלך סייקל חקוב להיזהר כפליים ולהשתדל להוסיף נפח בצורה ניכרת אך להישמר מהוספת משקל מוגזמת וביחוד בתרגילים מבודדים. עומס גבוה שנופל על גידים או חוליות שלא חוו את השינוי והגדילה הדרסטית של השריר ושאינם מורגלים ומיועדים לשאת בעומסים גבוהים הוא מקור לפציעות.

• פותח/ת השרשור
כעיקרון אין בעיה פטאלית בשימוש בוולטרן (nsaid - נוגד דלקת) וצלסטון (קוטיקוסטרואיד). הייתי מוותר על הדיבול לתקופה, לא מאחר והשניים רעילים לכבד אלא מאחר וסטרואידים אוראליים כדיבול יוצרים לעיתים מצב של reverse bile flow הבא לידי ביטוי בצרבות ובמאמץ לקיבה ואילו השניים וביחוד וולטרן קשים על הקיבה.
גם אני אוהב לעבוד כבד אך בייחוד במהלך סייקל חקוב להיזהר כפליים ולהשתדל להוסיף נפח בצורה ניכרת אך להישמר מהוספת משקל מוגזמת וביחוד בתרגילים מבודדים. עומס גבוה שנופל על גידים או חוליות שלא חוו את השינוי והגדילה הדרסטית של השריר ושאינם מורגלים ומיועדים לשאת בעומסים גבוהים הוא מקור לפציעות.

תום תודה. עזרת לי מאוד !

אתה אוהב לעבוד 'כבד',אין בזה רע ופסול,אבל העניין שאתה לא עובד נכון.
אני מאמין שהדלקות והפציעות נובעות מההעמסה מוגזמת של משקלים עם טכניקה לא נכונה ועירוב איברים שלא לצורך.
תהיה חכם,תרוויח יותר,תראה טוב יותר ותמנע את הפציעות האלה.
כמו שאמרתי תעבוד כבד כי אתה אוהב את זה אבל אל תתן לאגו שלך לגרום לך לפציעה.
להבא תהיה יותר חכם ובהצלחה,בשבילך מקווה שתיישם את העצה הזו.

• פותח/ת השרשור
אתה אוהב לעבוד 'כבד',אין בזה רע ופסול,אבל העניין שאתה לא עובד נכון.
אני מאמין שהדלקות והפציעות נובעות מההעמסה מוגזמת של משקלים עם טכניקה לא נכונה ועירוב איברים שלא לצורך.
תהיה חכם,תרוויח יותר,תראה טוב יותר ותמנע את הפציעות האלה.
כמו שאמרתי תעבוד כבד כי אתה אוהב את זה אבל אל תתן לאגו שלך לגרום לך לפציעה.
להבא תהיה יותר חכם ובהצלחה,בשבילך מקווה שתיישם את העצה הזו.

תודה על התגובה... לא יעזור אני קצת דפוק בראש... אוהב להרים כבד. לא בשביל האגו... פשוט אוהב. הטכניקה שלי טובה ומשתפרת כל הזמן כי אני לומד ומקשיב לטובים, מנסה ואםזה מתאים אז אני מפנים.

את רוב הפציעות שלי אני חווה כשאני בעומס יתר. המוטיבציה מתגברת על הרבה דברים.
אני משנה את התוכנית אימונים שלי בהתאם למצב המפרקים מדי פעם.
סוף סייקל מוריד משקלים עד שמרגיש את המפרקים בריאים...

לא עובד כמו פאוורליפטר - שש חזרות נקיות זה מינימום בשבילי לא מעמיס לשתי חזרות...

אשמח להצעות מה ואיך לשנות...
*מיניסיוני אני מגיב טוב כשיש על השריר הרבה משקל. הרבה חזרות זה חמוד אבל לא עובד עלי כל כך טוב.

רק לעדכן - שתי זריקות וולטרן + שתי זריקות צלסטון.
עבד פלאים - חבל שסבלתי שבועים...

נראה צריך לשלב את זה קבוע בסייקל שלי כדפוק בראש.
צרבות הגיעו כמו שהבטחת 😃

תודה על התגובה... לא יעזור אני קצת דפוק בראש... אוהב להרים כבד. לא בשביל האגו... פשוט אוהב. הטכניקה שלי טובה ומשתפרת כל הזמן כי אני לומד ומקשיב לטובים, מנסה ואםזה מתאים אז אני מפנים.

את רוב הפציעות שלי אני חווה כשאני בעומס יתר. המוטיבציה מתגברת על הרבה דברים.
אני משנה את התוכנית אימונים שלי בהתאם למצב המפרקים מדי פעם.
סוף סייקל מוריד משקלים עד שמרגיש את המפרקים בריאים...

לא עובד כמו פאוורליפטר - שש חזרות נקיות זה מינימום בשבילי לא מעמיס לשתי חזרות...

אשמח להצעות מה ואיך לשנות...
*מיניסיוני אני מגיב טוב כשיש על השריר הרבה משקל. הרבה חזרות זה חמוד אבל לא עובד עלי כל כך טוב.

רק לעדכן - שתי זריקות וולטרן + שתי זריקות צלסטון.
עבד פלאים - חבל שסבלתי שבועים...

נראה צריך לשלב את זה קבוע בסייקל שלי כדפוק בראש.
צרבות הגיעו כמו שהבטחת 😃
בד"כ אין בעיה במשקלים גבוהים בתרגילים מורכבים (בנץ', פרס, דדליפט, סקוואט למשל), הבעיה היא בעומס יתר בתרגילים מבודדים אז העומס עלול ליפול תדיר על הגידים והמפרקים.
לחיצה צרפתית למשל הוא תרגיל קלאסי לפציעה במרפק במהלך סייקל. אם המשקל גבוה עלול עומס עצום ליפול על אלמנט שפשוט אינו מיועד ומורגל לשאת בו. כנ"ל תרגילי הבייספס למיניהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית