הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון טסט פרופ והמינוןת

Dexteritus

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
4
18
1
חבר׳ה עברתי לצד האפל שבוע שעבר והתחלתי להזריק 100 מ״ג טסט פרופ כל יום אחר, אני מרגיש מצויין! אני רק בזריקה השלישית ואני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא אך אני נותן בראש ואשכרה נהנה לתת זריקה כל פעם מחדש, האם לחכות לשבוע השלישי לדעתכם ואז להעלות את המינון ל150 מ״ג כל יום אחר?
נתונים לידע כללי:
גובה- 1.82
משקל- 90 קילו
אחוז שומן- בערך 12%
גיל- 22

חבר׳ה עברתי לצד האפל שבוע שעבר והתחלתי להזריק 100 מ״ג טסט פרופ כל יום אחר, אני מרגיש מצויין! אני רק בזריקה השלישית ואני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא אך אני נותן בראש ואשכרה נהנה לתת זריקה כל פעם מחדש, האם לחכות לשבוע השלישי לדעתכם ואז להעלות את המינון ל150 מ״ג כל יום אחר?
נתונים לידע כללי:
גובה- 1.82
משקל- 90 קילו
אחוז שומן- בערך 12%
גיל- 22
וביום שתרגיש לא טוב ( וסביר להניח שימים כאלה בוא יבואו ) - אז תוריד את המינון ל 50 מ"ג?
זה לא עובד ככה. תזונה, אימונים, חומרים - יש לך תכנית, תדבוק בה. תסיים, תסיק מסקנות.
בהצלחה.

בדרך כלל מעלים מינון לאחר שהגוף מסתגל לחומר , כביכול עם טסט פרופ הגוף מסתגל לחומר אחרי 6-8 שבועות אפשר לעלות אפילו ל 200מג למשך זמן קצר , אני חייב לציין שהמינון שאתה לוקח הוא מאוד נמוך 100מג e3d , בדרך כלל המינון הוא 200מג
באיזה חברה אתה משתמש מסקרן אותי לדעת

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל מעלים מינון לאחר שהגוף מסתגל לחומר , כביכול עם טסט פרופ הגוף מסתגל לחומר אחרי 6-8 שבועות אפשר לעלות אפילו ל 200מג למשך זמן קצר , אני חייב לציין שהמינון שאתה לוקח הוא מאוד נמוך 100מג e3d , בדרך כלל המינון הוא 200מג
באיזה חברה אתה משתמש מסקרן אותי לדעת

אני לוקח 100 מ״ג כל יום אחר אחי לא כל יום שלישי, החברה של הפרופ היא tech labs

• פותח/ת השרשור
שמעתי שהחומרים שלהם ברמה , לא כואבים ומרגישים את החומר
כן התבלבלתי
חייב להגיד לך שאני מרגיש את הטסט מעולה!! רוב היום אני חרמן כאילו פעם ראשונה גיליתי אתר פורנו, אני מתעורר עם זיקפה של מוט בייסבול!
במהלך האימון מרגיש אינטנסיביות רבה, כל סט אחרון הראש רק אומר תן עוד סט, כאב אני אישית עוד לא חוויתי, אך אולי באזור חדירה אחר הכאב יכול ליהיות חזק יותר, אישית מבסוט מאוד מהטסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית