הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

Box cuter

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם. אני בן 29 ושוקל לעשות סייקל של טסט( לפי מה שהבנתי אין צורך לשלב בסייקל ראשון) .
אשמח לדעת איזה סוג של טסט מומלץ גם בהתחשב בעובדה שאני סובל מהקרחה גנטית והבנתי שזה מאיץ את העניין.
תודה מראש

שלום לכולם. אני בן 29 ושוקל לעשות סייקל של טסט( לפי מה שהבנתי אין צורך לשלב בסייקל ראשון) .
אשמח לדעת איזה סוג של טסט מומלץ גם בהתחשב בעובדה שאני סובל מהקרחה גנטית והבנתי שזה מאיץ את העניין.
תודה מראש
אין קשר בין סוג הטסט להקרחה גנטית. לצערך טסט עובר רדוקציה ל-dht ומכאן מקור הזרז להקרחה. אפשרות טובה העומדת בפניך היא להוסיף פינסטריד (פרופסיה) לסייקל שישבית את אותו האנזים (5reductance) האחראי להמרה.

• פותח/ת השרשור
תודה תום
אני תמיד ניסיתי להמנע מה פרופסיה אבל כנראה שזאת התשובה . האם תיהיה השפעה על יעילות הסייקל?
ושאלה אחרונה רציתי לדעת אם ניתן לשמר את התוצאות ?

תודה תום
אני תמיד ניסיתי להמנע מה פרופסיה אבל כנראה שזאת התשובה . האם תיהיה השפעה על יעילות הסייקל?
תהיה השפעה שלילית מסויימת אבל מדודה. ל-dht (ההורמון שמהווה זרז להתקרחות ושההמרה אליו תימנע) על-אף האנבוליות והאנדרוגניות הגבוהה שלו יכולת בניית שריר מוגבלת מאוד עקב יכולת היקשרות גבוהה מאוד לאנזים המכונה 3HSD המצוי בריכוז גבוה בריקמת השריר ומונע מטבוליט חשוב מאוד (קבוצת 3KETO) ובעצם מונע מ-dht את האנבוליות.
כך שפגיעה מסויימת קיימת, אך היא מאוד מוגבלת ולטעמי שווה את השימוש בפינסטריד עבור אלה המודעים לרגישותם להתקרחות ממקור גנטי ומעוניינים מאוד לשמר את שערם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית