הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה חברה הכי טובה

guyeeee

מושעה
59
6
נק' מוניטין:
9
59
6
טובבב קצת רקע עלי,

בן 19 , עשיתי בנתיים 2 סייקלים.
הראשון היה דיבול לבד במשך 5 שבועות - טעות לגמרי. הפסקתי באמצע כי הבנתי שזה טעות. אבל לא נורא , מטעויות לומדים.
סייקל שני , דיבול טסט ובולדנון. הלך סבבה

עכשיו אני חושב על הסייקל הבא 500-750 מ"ג טסט , 500 דקה ו300-400 טרן.

השאלה היא לא על הסייקל אבל אם יש לכם הצעות או המלצות אחרות - אשמח לשמוע.

השאלה היא כזו - בסייקלים הקודמים שלי עשו לי מחירים שמסתבר היו גבוהים מאוד יחסית. אז שאלתי סוחר אחר שהציע לי והסביר לי קצת שזה תלוי בחברות וכ"ו.

אז ככה, סוחר אחד אמר לי לקחת חברה "אקספו" שהוא אומר שזה הכי איכותי וטוב.
והשני אומר לי לקחת משו באותו מחיר חברה "AS" משו כזה. לא יודע אם זה חברה אבל הוא אמר AS.

בקיצור , מה עדיף ומה מומלץ

זה מעגל אינסופי... שורה תחתונה אחרי פיסיטי אחרי הכל אתה כנראה 20-30 אחוז פחות ממה שהייתה בסוף הסייקל. זאת בהנחה שאתה באמת יודע מה שאתה עושה.... (בלאסט אנד קרוז אולי יעזור להחזיק יותר)

לגבי סייקל בלי בסיס (טסט) - חוסר הבנה טוטאלי של מה שהבנאדם עושה. אם הוא לומד מזה לעתיד כל הכבוד. אם לא הוא טיפש.
החכם ילמד מהטעיות של האחרים ולא יחזור עליהם. יש פה הרבה שחלקו והסבירו. רק להפנים קצת רבאק ולא להתווכח על כל דבר.

אני לא מבין איך לעזאזל זה קשור? אני יכול להביא לך עשרות דוגמאות של אנשים (מבוגרים וילדים) שהתחילו לקחת חומרים עוד באותו היום שהם נגעו במוט בפעם הראשונה, בינהם גם אביעד מנהל פורום סטרואידים ותרופות, שהתחיל לקחת חומרים מבלי להתאמן אפילו (אם תסתכל קצת אחורה פה בפוסטים תוכל לראות שאני צודק), תן לי הסבר מדעי למה זה לא יכול לקרות ואני אפסיק להתווכח איתך, למה זה לא יכול להיות? איך המצב הגופני הקודם שלך קשור למה שיישמר לאחר הסייקל? (הכל פה נאמר ברוח טובה ומרצון באמת לדעת)
מה הקשר הסבר מדעי אחי ? העסק הזה עובד רק כך. מי שגדל טוב טבעי והגיע לתוצעות מרשימות טבעי ועולה על סייקל או רצף של סייקלים מתקדם עוד יותר טוב. ואחרי PCT מצליח לשמר הרבה מהתוצעה. מי שמתחיל סייקל אם יד 34 סנטימטר / 70 קילו או ( מישהו שהוא גוש שומן) לא מגיע לשום דבר. או שגודל קצת ו אחרי ה-PCT מאבד כמאט את הכל. ולא מצליח לשמר את התוצעה כי לא היה בסיס מהתחלה. זה כמו לבנות בניין 100 קומות אם הבסיס לא יהיה חזק יגיע טורנאדו ויפיל תבניין. אותו דבר קורה לחברה צעירים שרק התחילו להתאמן ולוקחים חומרים גודלים קצת אחרי הPCT חוזרים למצב הטבעי שלהם.

מה הקשר הסבר מדעי אחי ? העסק הזה עובד רק כך. מי שגדל טוב טבעי והגיע לתוצעות מרשימות טבעי ועולה על סייקל או רצף של סייקלים מתקדם עוד יותר טוב. ואחרי PCT מצליח לשמר הרבה מהתוצעה. מי שמתחיל סייקל אם יד 34 סנטימטר / 70 קילו או ( מישהו שהוא גוש שומן) לא מגיע לשום דבר. או שגודל קצת ו אחרי ה-PCT מאבד כמאט את הכל. ולא מצליח לשמר את התוצעה כי לא היה בסיס מהתחלה. זה כמו לבנות בניין 100 קומות אם הבסיס לא יהיה חזק יגיע טורנאדו ויפיל תבניין. אותו דבר קורה לחברה צעירים שרק התחילו להתאמן ולוקחים חומרים גודלים קצת אחרי הPCT חוזרים למצב הטבעי שלהם.
ALEX אני לא מלומד או מנוסה בסייקלים כמוך - אבל מסכים איתך לחלוטין...
יש כל כך הרבה לעשות וללמוד בשנים הראשונות בעולם הפיתוח גוף, ששום סייקל יצליח לקצר את הדרך אליו.
בגלל זה החבר'ה לא מצליחים לשמר את המסה... לא יודעים להתאמן \ לאכול ומזה עצימות.

אבל מי שכן בנה בסיס טוב יידע להשתמש בסייקל ומכל מרכיב הקיים בו. כולל הפיסיטי.

ALEX אני לא מלומד או מנוסה בסייקלים כמוך - אבל מסכים איתך לחלוטין...
יש כל כך הרבה לעשות וללמוד בשנים הראשונות בעולם הפיתוח גוף, ששום סייקל יצליח לקצר את הדרך אליו.
בגלל זה החבר'ה לא מצליחים לשמר את המסה... לא יודעים להתאמן \ לאכול ומזה עצימות.

אבל מי שכן בנה בסיס טוב יידע להשתמש בסייקל ומכל מרכיב הקיים בו. כולל הפיסיטי.
זהו אז אצלי זה קורה עכשיו , יש לי את הבסיס וכל הסייקלים שבהם ירדתי סתם הלכו פארש , אני עכשיו אחרי סייקל עוד מעט מסיים פיסיטי 3 ימים , ונראה שלא ירדתי בכלל .
הסייקל הקודם שעשיתי זה רק חומרים קצרים טרן טסט ודקה קצר

וואו אתם כל כך ביאסתם אותי עכשיו שזה לא ייאמן, כל העבודה הקשה והכאבים מההזרקות הכל הלך פארש? על כלום? זה מה שאתם רוצים להגיד לי?

זהו אז אצלי זה קורה עכשיו , יש לי את הבסיס וכל הסייקלים שבהם ירדתי סתם הלכו פארש , אני עכשיו אחרי סייקל עוד מעט מסיים פיסיטי 3 ימים , ונראה שלא ירדתי בכלל .
הסייקל הקודם שעשיתי זה רק חומרים קצרים טרן טסט ודקה קצר

ליאור, למרות שהפרוטוקולים לפיסיטי הם סטנדרטים וברורים, מה עשית בדיוק שעזר לך לשמר את ההשגים?
אשמח אם תתיחס גם לעניין האוכל והאימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית