הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לאוזניות (in ear) עד 75$ כולל משלוח.

עולות 270 שקל בארץ, לא מצאתי דגם אורגינלי במחיר שפוי שלהן.
הוא ביקש עד 75 דולר אז נתתי לו אפשרות .
אני אישית אוהב ON EAR לאימונים אין סיכוי שזה נופל לך בחיים מהאוזן+שלי אלחוטוית אז הפלאפון לא עלי ואפשר להביא סקוואט וודליפט בשקט

אני אישית אוהב ON EAR לאימונים אין סיכוי שזה נופל לך בחיים מהאוזן+שלי אלחוטוית אז הפלאפון לא עלי ואפשר להביא סקוואט וודליפט בשקט
איזה אוזניות on ear אתה משתמש?

http://www.ebay.com/itm/151278648797?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
אם זה באמת המקוריות אז מאוד מומלץ!!
נוחות, נוגדות זיעה, ווליום טוב ואיכותי יחסית והן כמעט ולא נופלות מהאוזן בזמן ריצה...
אני איתן כבר שנתיים (קודם היה דגם ישן יותר ואז קניתי את אלה לפני שנה שזה הדגם החדש יותר)

עלו לי 1000 כולל אחריות שנתיים מבאג .
מאיביי כולל משלוח אפשר להביא ב 600-700 .
אני דיי נהנה מהאוזניות אז לא ככ אכפת לי להוציא כזה סכום
גם ממה שהבנתי המכס הבני בליעל האלה עושים בעיות לציוד אלחוטי וגם זה היה חלק מהשיקולים למה לקנות בארץ

האוזניים לא כואבות אחרי שימוש ממושך בהם ?

האוזניים לא כואבות אחרי שימוש ממושך בהם ?
תלוי מה אתה מגדיר ממושך .
אני ביכלל לא מרגיש אותן באימון והן יושבות יופי למשך השעה-שעה וחצי אימון בלי שום כאבים .
כשאני עם אותן האוניות במחשב למשך 3-4 שעות אז יש טיפה כאבים . אבל כמה פעמים כבר יוצא לך להיות זמן כזה ממושך ?

יש המלצה לאוזניות אלחוטיות ?

Klipsch s4
מדהימות, אצלי שנים, עברו הכל כולל כביסה ועדיין עובדות פיקס עם סאונד נהדר
רק תקנה ממוכר עם פידבק טוב כי יש זיופים

• פותח/ת השרשור
Klipsch s4
מדהימות, אצלי שנים, עברו הכל כולל כביסה ועדיין עובדות פיקס עם סאונד נהדר
רק תקנה ממוכר עם פידבק טוב כי יש זיופים
נראה לי אני אלך עליהם, הדגם II נראה לך טוב? אתה מכיר מוכר אמין?

נראה לי אני אלך עליהם, הדגם II נראה לך טוב? אתה מכיר מוכר אמין?
אני לא זוכר ממי אני הזמנתי באיביי זה היה כל כך מזמן שזה לא מופיע לי בהיסטוריה חחח
אבל תמצא מוכר שיש לו הרבה פידבק חיובי, תקרא את התיאור טוב טוב ותראה שהכל נראה הגיוני. ועדיף כמובן לא מסין...
הדגם II נראה לי פשוט חדש יותר אז אני מניח שהוא משןדרג, לי יש את הקודם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית