עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
isport עושות את העבודה
הוא ביקש עד 75 דולר אז נתתי לו אפשרות .עולות 270 שקל בארץ, לא מצאתי דגם אורגינלי במחיר שפוי שלהן.
איזה אוזניות on ear אתה משתמש?הוא ביקש עד 75 דולר אז נתתי לו אפשרות .
אני אישית אוהב ON EAR לאימונים אין סיכוי שזה נופל לך בחיים מהאוזן+שלי אלחוטוית אז הפלאפון לא עלי ואפשר להביא סקוואט וודליפט בשקט
http://www.ebay.com/itm/151278648797?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
אם זה באמת המקוריות אז מאוד מומלץ!!
נוחות, נוגדות זיעה, ווליום טוב ואיכותי יחסית והן כמעט ולא נופלות מהאוזן בזמן ריצה...
אני איתן כבר שנתיים (קודם היה דגם ישן יותר ואז קניתי את אלה לפני שנה שזה הדגם החדש יותר)
Isport freedom היה לי מיקודם ביטסווירלס אבל פשוט גיהנום איתם ביגלל הזיעה. הFreedom מנדפות זעיה וגם עמידות למים (רחיצות) אז הן די אופטימליות לאימוניםאיזה אוזניות on ear אתה משתמש?
600 שקל :/Isport freedom היה לי מיקודם ביטסווירלס אבל פשוט גיהנום איתם ביגלל הזיעה. הFreedom מנדפות זעיה וגם עמידות למים (רחיצות) אז הן די אופטימליות לאימונים
עלו לי 1000 כולל אחריות שנתיים מבאג .600 שקל :/
הוא ביקש עד 75 דולר אז נתתי לו אפשרות .
אני אישית אוהב ON EAR לאימונים אין סיכוי שזה נופל לך בחיים מהאוזן+שלי אלחוטוית אז הפלאפון לא עלי ואפשר להביא סקוואט וודליפט בשקט
תלוי מה אתה מגדיר ממושך .האוזניים לא כואבות אחרי שימוש ממושך בהם ?
נראה לי אני אלך עליהם, הדגם II נראה לך טוב? אתה מכיר מוכר אמין?Klipsch s4
מדהימות, אצלי שנים, עברו הכל כולל כביסה ועדיין עובדות פיקס עם סאונד נהדר
רק תקנה ממוכר עם פידבק טוב כי יש זיופים
אני לא זוכר ממי אני הזמנתי באיביי זה היה כל כך מזמן שזה לא מופיע לי בהיסטוריה חחחנראה לי אני אלך עליהם, הדגם II נראה לך טוב? אתה מכיר מוכר אמין?