הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל מסה

אליאור

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
18
107
0
סוסטנון 250- 1-10 בשבועות - אמפולה יום כן יום לא
טרן אצטט 75- 1-10 שבועות -מיל וחצי יום כן יום לא
אנפולון 50 - 1-4 שבועות - כדור בוקר כדור ערב
כוריגון - 9-12 - חצי אמפולה (2500) כל 3 ימים

PCT

נולבדקס 13-17 40 מ"ג בוקר ערב שבוע אחרון 20 מ"ג
כלומיד 13-16 100 מ"ג מחולק בוקר ערב

תזונה - 600גרם פחמימה 400 גרם חלבון

תוספים - גיינר אחרי אימון

כל מה שיש לכם להגיד חופשי אני אשמח לשמוע

לא יודע מה הנתונים שלך ןמה הניסיון שלך עם סייקלים אבל ה PCT שלך על הפנים לפני הבחור שהגיב לפני אין לך יותר מדי נסיון תן תנתונים שלך היסטוריה עם חומרים אז נוכל לתת דיעה יותר עניינית

• פותח/ת השרשור
קודם כל ממזמן עברתי את גיל 18 וכבר אני אחרי 3 סייקלים של טרן לא יודע מה מפחדים ממנו עשיתי בדיקות זה לא השפיע יותר מכל סטרואיד אחר אני עוד חודש נכנס לסייקל אני מעריך שאני יהיה 90 קילו 15 אחוז מטר 76
ומה הבעיה בPCT?

לא עדיף תלך כבר עם פרופ נטו ותשמור על רמות דם יציבות לאורך כל הסייקל ?גם סוסטנון סתם יקר.

לא עדיף תלך כבר עם פרופ נטו ותשמור על רמות דם יציבות לאורך כל הסייקל ?גם סוסטנון סתם יקר.

אני מכיר מישהו שעשה סייקל של עליה במסה ובנוסף לסוסטנון שלו הוא לקח גם פרופיונאט מה דעתך על זה אחי?

אתה לוקח כוריגון במשך הסייקל?...
אני אישית אהבתי את הסייקל הזה אני גם בקרוב מתחיל בסגנון רק שבמקום טרן אני לוקח טריטרן של StealthLabs אחלה דבר שבעולם לא הרגשתי חומר כלכך חזק יותר מזה בחיים.
בן כמה אתה ומה הנתונים שלך?אני מעולם לא ראיתי..

• פותח/ת השרשור
בן 19 95 קילו 17 אחוז שומן בערך כוריגון אני לוקח שבועיים לפני הזריקה האחרונה עד שבועיים אחרי הטרן שכתבת נשמע מעניין

חחחחחחחחח גיל 18 עברתי מזמן חשבתי אתה כבר בן 28 חחחחחחח ואללה אחי סחטיין עליך אחלה סייקלים אתה מרביץ יחסית לגיל שלך !תמשיך לתת בראש!!!!

אני מכיר מישהו שעשה סייקל של עליה במסה ובנוסף לסוסטנון שלו הוא לקח גם פרופיונאט מה דעתך על זה אחי?

אני חושב שזה מיותר כי שלושה מתוך הסוגי טסט' שיש לך בסוסטנון הם אסטר קצר
הוא רוצה עוד טסט' ? שפשוט יעלה את המינון המזדיין.

לי יש משפט בחיים
"שונא סוסטנון יחיה"

אני חושב שזה מיותר כי שלושה מתוך הסוגי טסט' שיש לך בסוסטנון הם אסטר קצר
הוא רוצה עוד טסט' ? שפשוט יעלה את המינון המזדיין.

לי יש משפט בחיים
"שונא סוסטנון יחיה"

מנסיונך ידידי.
אני אישית חולה על סוסטנון.איזה סוסטנון לקחת שאתה כלכך שונא אותו?

בעיקרון סייקל נראה סבבה אני אישית גם הייתי מוותר על הסוסטנון ועובר לפרופ לגבי ה PCT נראה סביר
אני הייתי מתחיל עם כל החומרים אחרי סיום הסייקל נולבה את לוקח מעט מידי זמן ולגבי HCG מינון נמוך מדי
הייתי מעלה ל 1500 יחידות כל 4 ימים למשך 16 יום (סהכ 6000 יחידות) אבל בגדול לא רע

מנסיונך ידידי.
אני אישית חולה על סוסטנון.איזה סוסטנון לקחת שאתה כלכך שונא אותו?

אורגנון,זה לא שיש משהו רע בסוס' ברמת החומר עצמו,פשוט הריבוי אסטרים הזה והקפיצות ההורמונליות כל הזמן (שלושה אסטרים קצרים עם פיקים שונים ואסטר ארוך אחד שלא מפסיק לעבוד) עושים לי יותר תופעות לוואי.

• פותח/ת השרשור
מזה כולם פה לא יודעים לקרוא דברתי על סוסטנון בית מרקחת ולא על הטרן ידוע שטרן זה וטרינרי
ועדי בחיית אם אני כותב שאני לוקח 2500IU כל 3 ימים אז "לעלות" ל1500???
ושאני כותב נולבדק מ13-17 זה אומר ששבוע - 13/14/15/16/17 זה 5 שבועות 4 שבועות על 40 מ"ג ועוד שבוע על 20 זה קצת??

מזה כולם פה לא יודעים לקרוא דברתי על סוסטנון בית מרקחת ולא על הטרן ידוע שטרן זה וטרינרי
ועדי בחיית אם אני כותב שאני לוקח 2500IU כל 3 ימים אז "לעלות" ל1500???
ושאני כותב נולבדק מ13-17 זה אומר ששבוע - 13/14/15/16/17 זה 5 שבועות 4 שבועות על 40 מ"ג ועוד שבוע על 20 זה קצת??

אני לא אמרתי לעלות HCG אם כן אז טעות שלי אני רק ציינתי מינון מומלץ וכן 5 שבועות נולבה זה לא מספיק ואין צורך להוריד את המינון בהדרגה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית