הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז...נרשמו למכון.

DashVid

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
21
34
1
בהמשך לאשכול הקודם שלי עם התמונות ותפריט התזונה,קבלתי פוש משמעותי להמשך התהליך שלי.

אז...תפריט תזונה יש לי .

רוצה לציין שירדתי כבר 3.5 קג ב15 יום לפי התפריט תזונה ללא חדר כושר.

הפוסט הקודם.
https://www.lbs.co.il/threads/53481/

נרשמתי לחדר כושר,קבלתי תוכנית אימונים...המאמן אמר לי "תזהרי לא להתנפח" ו...לא בציניות.

התוכנית: FBW

-לחיצת רגליים 3X15
כאן אחליף את התרגיל לסקואט עם משקולות יד.

-פשיטת ברכיים 3X12

-פולי עליון אחיזה רחבה 3X12
-פשיטת מרפקים 3X12

-כפיפות בטן 3X30-15
במכשיר

-לחיצת חזה 3X12
-כפיפת מרפקים 3X12 <------------------------כאן נאמר לי "להזהר שמא אתנפח"

וארובי כולל של,
הליכון 20 דק
וסקי 40 דק

אישית לא נראה לי רע... אני מעוניינת להתחיל מעט עם מכשירים כדי להכיר מעט את חדר הכושר .

מה דעתכם?

כל הכבוד על הירידה!
תמשיכי ככה עם התזונה לא לשנות כלום כל עוד את יורדת (במידה ואת מפסיקה לרדת לפחות 0.5 קילו בשבוע) אז תפחיתי את הקלוריות. קחי בחשבון שמסביב לשבוע של המחזור המשקל עלול לקפוץ לפה ולשם אז לא לתייחס ועדיף למדוד היקפים כדי לעקוב אחרי הירידה בצורה טובה יותר.

לגבי המדריך, אל תקשיבי לו..אף אחד לא יכול להתנפח כשהוא בחיטוב, מה שכן השרירים ישארו במקומם, השומן יירד, יראו שרירים (יש אנשים שחושבים שזה נקרא להתנפח כשפתאום רואים שרירים). בנוסף לכך בחורה לא יכולה להתנפח משמעותית ללא תיסוף של חומרים או גנטיקה מאוד מאוד מיוחדת.

לגבי האימון. למה לא לקחת אימון מהפורטל? יש לך שם אימוני FBW מעולים

המאמן אמר לי "תזהרי לא להתנפח"
במילה אחת - אידיוט!
אין שום מצב שאת יכולה להתנפח לא במאזן קלורי חיובי ובטח שלא בשלילי.

סה"כ התכנית בסדר. מי קבע את סדר התרגילים?
אם תעייני בתכניות האימונים באתר תראי שהן מבוססות על מספר חזרות נמוך יותר ביחד עם העלאה עקבית במשקלי עבודה (כלומר כל שבוע את עולה במשקל בכל תרגיל אפילו אם בחצי קילו). מנסיון ממליצה מאוד לעבוד בשיטה זו. מעבר לאפקטיביות שלה היא גם אופטימלית מבחינת חיזוק הגוף.
בנוסף את יכולה להוריד מספר סטים בשרירים הקטנים לשניים - כלומר כפיפות ופשיטות מרפקים.
אז:
3X6 לשרירים הגדולים
2X8 לקטנים

בנוסף, אם את עושה סקווט זה מחליף גם לחיצה וגם כפיפת ברכיים. עד שתרכשי טכניקה את בהחלט יכולה להתחיל עם המכשירים.

לגבי הבטן, אני אישית מתעבת את כל המכשירים של הבטן!
אבל זה אני....

• פותח/ת השרשור
לגבי הבטן, אני אישית מתעבת את כל המכשירים של הבטן!

אני גם לא הכי מסתדרת איתם,מרגישה עומס על הצוואר.
מי קבע את סדר התרגילים?
אם תעייני בתכניות האימונים באתר תראי שהן מבוססות על מספר חזרות נמוך יותר ביחד עם העלאה עקבית במשקלי עבודה

את התרגילים ואת הסדר קבע המאמן של המכון, בנוגע למשקל ולמספר החזרות..אכן כשעיינתי במאמרים ופוסטים הבנתי שזו השיטה הבאמת מומלצת,השאלה אם נכון לי להתחיל ככה כי זה השבוע הראשון שלי במכון,או שאין בהכרח קשר והתוכנית מותאמת גם לאימונים ההתחלתיים? כיוון שבאמת יש לי הרגשה שעם החזרות הרבות והמשקלים הנוכחיים אני לא ממצה את היכולת הפיזית אלא יותר הרגשה שאני "מתעייפת" אך ורק מהחזרות.

התכנית בפורטל מותאמת למתחילים כמו שהיא מתאימה למתאמנים מתקדמים יותר, השוני היחיד בתרגילים זה המשקלים שאת עובדת איתם.

בחורה כמוך שהיא בתחילת התהליך - מבחינת ידע הן בתזונה והן באימונים, צריכה קודם לקרוא המון ולרכוש את הידע הזה, וגם לעבוד כמה שיותר על תרגול

טכניקה בתרגילים כדי שבעוד חודש כשאת תעלי במשקלים הטכניקה כבר תהיה "מוטבעת" בך.

Back
למעלה תחתית