נק' מוניטין:
15
- 144
- 14
הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על החומר הזה(לא דקה).
חוויות בעיקר.
חוויות בעיקר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פיניל ? (דקה קצר) ? מה אתה רוצה לדעת עליו ? מה התכנון שלך ? אם מה אתה רוצה לשלב אותו במאסה בחיטוב ? אם איזה חומרים באיזה מינונים ?
בעיקרון אני מתחיל בהמלצת מישהו דיבול ופיניל בסייקל מסה.
בכללי אני רוצה לדעת מאנשים שחוו את החומר (פיניל).
אתה לא יכול לשלב רק npp (ננדרולון פניל-פרופיונט) ודיבול, חייב טסט כבסיס.בעיקרון אני מתחיל בהמלצת מישהו דיבול ופיניל בסייקל מסה.
בכללי אני רוצה לדעת מאנשים שחוו את החומר (פיניל).
מצד אחד לבחור בפיניל על מנת להימנע מצבירת נוזלים, ומצד שני לקחת דיבול?תחייב לשלב פה גם טסט' בסייקל הזה. במינון מתאים אם הפיניל. אחרת דיבול + פיניל יגרום לחייל שלך בעיות בתפקוד המיני. צריך פה טסט כחומר בסיס.
פיניל זה אחלה חומר למי שרוצה להמנע מהכמות נוזלים שדקה הרוך יכול לעשות לך.
פיניל זה לא דקה , יש לך פה טעות אחי דנו פה לפני כמה ימים על זה , דקה זה שם של האסטרים כמו פרופ , פשוט npp זה ננדרולון קצר, זה השם של החומר ננדרולוןפיניל ? (דקה קצר) ? מה אתה רוצה לדעת עליו ? מה התכנון שלך ? אם מה אתה רוצה לשלב אותו במאסה בחיטוב ? אם איזה חומרים באיזה מינונים ?
npp זה חומר נהדר שהשתמשתי איתו מעלה את התאבון , הייתי אוכל בכמויות ופשוט הייתי מתענג על כל ביס ממש מאנציז כמו אחרי בוף , חוץ מיזה נותן כח מטורףהייתי רוצה לשמוע חוות דעת על החומר הזה(לא דקה).
חוויות בעיקר.
מצד אחד לבחור בפיניל על מנת להימנע מצבירת נוזלים, ומצד שני לקחת דיבול?
אני מסכים איתך בכל מילה אלא שיש חלופות עדיפות בהרבה על דיבול שיעלו אותך במסה ובכח אפילו יותר ובצורה יבשה (כמובן שבטרייד-אוף של רעילות לכבד למשל).אני יספר לך סוד. אפשר להתחטב אם דיבול. כן קראת נכון. תמיד בתחילת חיטוב אפשר להתחיל תחיטוב אם חומרים כמו דיבול/טורינאבול ואסטרים הרוקים כמו אננטט. ובהמשך בסוף לעבור לאסטרים קצרים ווינסטרול. הכל תלוי במטרות. ברגע שהתזונה שלך מתוקטקת מ-א' עד ת'. אתה לא תיהיה בלון מיים בגלל 30 מלגרם דיבול ביום.
אם הבחור לא יאכל זבל בסייקל ורק אוכל נקי הוא יעלה איכותי מאוד מהסייקל הזה. לאומת זאת אם יכניס דקה הרוך + טסט + דיבול כן יצבור משמעותית הרבה נוזלים. (אלה אם כן גינטית הוא לא צובר הרבה נוזלים) אני מכיר ממש ממש מאט אנשים כאלה.
אפשר גם לצבור מסה אם חומרים כמו טסט פרופ ו-וויני. זה פשוט לא אופטימלי.אני יספר לך סוד. אפשר להתחטב אם דיבול. כן קראת נכון. תמיד בתחילת חיטוב אפשר להתחיל תחיטוב אם חומרים כמו דיבול/טורינאבול ואסטרים הרוקים כמו אננטט. ובהמשך בסוף לעבור לאסטרים קצרים ווינסטרול. הכל תלוי במטרות. ברגע שהתזונה שלך מתוקטקת מ-א' עד ת'. אתה לא תיהיה בלון מיים בגלל 30 מלגרם דיבול ביום.
אם הבחור לא יאכל זבל בסייקל ורק אוכל נקי הוא יעלה איכותי מאוד מהסייקל הזה. לאומת זאת אם יכניס דקה הרוך + טסט + דיבול כן יצבור משמעותית הרבה נוזלים. (אלה אם כן גינטית הוא לא צובר הרבה נוזלים) אני מכיר ממש ממש מאט אנשים כאלה.
אתה לא יכול לשלב רק npp (ננדרולון פניל-פרופיונט) ודיבול, חייב טסט כבסיס.
סייקל כזה אפשרי:
Week 1-7:
Test P 150mg/eod
NPP 100mg/eod
Week 1-5:
Dbol 30mg/ed
Week 2-7:
HCG 500IU/week
Week 8-11:
Nolva: 40-40-20-20mg/ed
Clomid: 100-100-50-50mg/ed
אלה מינונים מתאימים במידה ואכן מדובר בסייקל ראשון.
להלן קישור המכיל הסבר על ננדרולון והצורך בטסט כחומר בסיס:
https://www.lbs.co.il/threads/53546/#post-677560
זה רעיון מצויין לשלב חומרים קצרים וארוכים שייתנו קיק על ההתחלה , אתה לא חייב להמשיך איתם אחרי חודש אתה יכול להוריד . וזה מה שאני יעשה כשאכנס לסייקל הבא שלי אחרי מנוחהתום , אני כרגע על סוס + דקה + דיבול (בטח כבר סיפרתי לך את זה כבר איזה שבעים פעם, אבל בשביל הרישמיות 😃 )
לאחרונה נתחלתי להוסיף לכל הזרקה של דקה עוד 100 מ''ג דקה פיניל.
אני פשוט מתתתת על זה. לא יודע בדיוק מה אני עושה פה בדיוק, להבנתי פשוט נותן קיק חזק לדקה.
מה דעתך ? טוב \ רע \ מיותר ?
מה אני עושה פה בעצם?
כמובן שמלבד תום אשמח לשמוע גם ממכם .... אלכס , ליאור , אייל
זה בסדר גמור ומאוד נפוץ כפי שציין @LiorKim לעשות בחומרים קצרים שימוש להגברת הרמות בדם עד שהאסטר הארוך יאפשר מספיק חומר בדם.תום , אני כרגע על סוס + דקה + דיבול (בטח כבר סיפרתי לך את זה כבר איזה שבעים פעם, אבל בשביל הרישמיות 😃 )
לאחרונה נתחלתי להוסיף לכל הזרקה של דקה עוד 100 מ''ג דקה פיניל.
אני פשוט מתתתת על זה. לא יודע בדיוק מה אני עושה פה בדיוק, להבנתי פשוט נותן קיק חזק לדקה.
מה דעתך ? טוב \ רע \ מיותר ?
מה אני עושה פה בעצם?
כמובן שמלבד תום אשמח לשמוע גם ממכם .... אלכס , ליאור , אייל
זה בסדר גמור ומאוד נפוץ כפי שציין @LiorKim לעשות בחומרים קצרים שימוש להגברת הרמות בדם עד שהאסטר הארוך יאפשר מספיק חומר בדם.
הרבה אוהבים דקה מאחר והוא יותר אנבולי ופחות אנדרוגני מטסט ועוד יותר אוהבים NPP עקב ספיחת הנוזלים המופחתת ובאופן כללי הוא מרגיש כמו סטרואיד אידיאלי: אנבולי, ללא עליית לחץ דם כמעט, נכנס ויוצא מהר כך שנוח יותר מבחינת תופעות לוואי פרוגסטריניות, ללא ארומאטיזציה ועם 5reduction ל-DHN אין סיכון מתופעות לוואי אנדרוגניות (התקרחות, גדילת ערמונית, אקנה וכו).
גם תקופת השימוש המקוצרת הקשורה בד"כ בשימוש בחומרים קצרים מביאה להשבתה עדינה יותר של ה-HPTA (עדיין קיימת מאוד, לנגזרות ננדרולון יכולת היקשרות גבוהה לרצפטור האנדרוגני וההשבתה ניכרת).
בקישור שלהלן מופיע הסבר על ננדרולון ובין השאר על סכנת ההתקרחות המופחתת לעומת נגזרות DHT או טסטוסטרון למשל:הייתי בטוח שיש סכנת התקרחות מ-npp,כנראה שיש מידע מוטעה באינטרנט...
אבל כן יש איזה סיכון לגינו בגלל האפקט הפרוגסטני של עליית הפרולקטין בשימוש ננדרולון נכון ?בקישור שלהלן מופיע הסבר על ננדרולון ובין השאר על סכנת ההתקרחות המופחתת לעומת נגזרות DHT או טסטוסטרון למשל:
https://www.lbs.co.il/threads/53546/#post-677560
נכון מאוד. הסיכון לג'ינו מעליית פרולקטין נמוך בהרבה. נגזרות ננדרולון הן פרוגסטרינים שפעילותם ברמת רצפטור הפרוגסטרון מביאה לעלייה ברמות פרולקטין. הפיתרון הוא בדמות שימוש בדופאמין אגוניסטים כמו קאברגולין (דוסטינקס) למשל.אבל כן יש איזה סיכון לגינו בגלל האפקט הפרוגסטני של עליית הפרולקטין בשימוש ננדרולון נכון ?
הכוונה שאולי הסיכון לא מגיע מהארומטחזציה אלא יותר מעליית הפרולקטין
בקיצור יש סכנה לגינו בין אם יש ארומטיזציה על ידי האנזים 5 reductanceנכון מאוד. הסיכון לג'ינו מעליית פרולקטין נמוך בהרבה. נגזרות ננדרולון הן פרוגסטרינים שפעילותם ברמת רצפטור הפרוגסטרון מביאה לעלייה ברמות פרולקטין. הפיתרון הוא בדמות שימוש בדופאמין אגוניסטים כמו קאברגולין (דוסטינקס) למשל.
מעבר לכך למרות שאין ארומטיזציה קלאסית ע"י אנזים הארומטאז קיימת המרה לאסטרוגן באופן אנזימטי בכבד ולכן הסכנה לג'ינו למעשה קשורה גם באסטרוגן.
זה דווקא לא נכון.בקיצור יש סכנה לגינו בין אם יש ארומטיזציה על ידי האנזים 5 reductance
או על ידי עליית רמות פרולקטין ולפי מה שאתה אומר בננדרולון לא תהייה המרה על ידי האנזים אלא בגלל העלייה של הפרולקטין ..