הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נאפוסים ולחץ דם

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
שלום לכולם ושבת שלום.
רציתי לדעת האם לקיחת כדורים של "נאפוסים" מעלה את הלחץ דם? מדובר ב-30 מ"ג ליום (כל כדור 10 מ"ג), ללא חומר בסיס טסט.
תודה.

כן כמאט כמו כל סטרואיד שסופח נוזלים יכול לגרום לתופעה. זו אחת מהתופעות לוואי שאפשר להרגיש מסטרואידים זה עלייה בלחץ דם. צריך לשמור על זה.

כן כמאט כמו כל סטרואיד שסופח נוזלים יכול לגרום לתופעה. זו אחת מהתופעות לוואי שאפשר להרגיש מסטרואידים זה עלייה בלחץ דם. צריך לשמור על זה.

בימים האחרונים הייתי במרפאה ... להזרקה של אנטי דלקטיים ( וולטרן + צלסטון).
בדקו לי לחץ דם, 145/77 .... עשו בעיות
כמובן שהזריקו בסוף כי הרופא שלי יודע שאני בסייקל ובדיוק מה אני עושה, ובמשקל שלי אין בעיה להזריק.

השאלה אם אני לא מסכן את עצמי איכשהו עם הלחץ דם הזה? לי זה לא ממש מפריע או מורגש...
יש לציין שכל חיי הייתי עם לחץ דם ודופק מושלם, עד שהתחלתי עם השטויות , והגודל הזה שלי 😃

בימים האחרונים הייתי במרפאה ... להזרקה של אנטי דלקטיים ( וולטרן + צלסטון).
בדקו לי לחץ דם, 145/77 .... עשו בעיות
כמובן שהזריקו בסוף כי הרופא שלי יודע שאני בסייקל ובדיוק מה אני עושה, ובמשקל שלי אין בעיה להזריק.

השאלה אם אני לא מסכן את עצמי איכשהו עם הלחץ דם הזה? לי זה לא ממש מפריע או מורגש...
יש לציין שכל חיי הייתי עם לחץ דם ודופק מושלם, עד שהתחלתי עם השטויות , והגודל הזה שלי 😃
לאורך זמן מדובר בסיכון הגבוה ביותר לטעמי. הפגיעה של סטרואידים במערכת הקרדיו-וסקולרית (בולדנון ודיבול מצטיינים בכך) ופרופיל הכולסטרול בגוף היא קשה ובלתי נמנעת כל עוד מדובר בשימוש ממושך (המכיל הפסקת קצרות).
האם זה אומר שתתפגר מחר? בהחלט לא. אנשים חיים עשרות שנים עם לחץ דם גבוה אך הנזק הוא מצטבר והופך אותך לרגיש יותר ויותר לאותו לחץ דם גבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית