לא קשורונראה לך שבמבר לא לומדים ספרות?
יש הרבה יותר הכנה כי הורידו מקצועות מיותרים והכיתה קטנה יותר -> יותר קל ללמוד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא קשורונראה לך שבמבר לא לומדים ספרות?
אני רוצה לראות אותך ״לומד״ משהו כשיש לך 1400 עמודים לקרוא ומשהו כמו 1000 PP slides (בממוצע 300-400 למבחן, 3 מבחנים בסמסטר) לשנן ב 15 שבועות. וכשאני אומר לשנן, זה לשנן מסלולים מטבולים/הורמונלים ולדעת תפקידים/מושגים וזבל כזה או אחר. אם תרצה לדעת מי הוא רופא MD, הוא אחד שהיה תוכי מצויין בזמן ביה״ס לרפואה שלו וידע להקיא את החומר היטב במבחן. חשיבה אנליטית/קריטית, מעט מאוד רופאים יודעים לבצע.אין סיבה שזה יקרה אם תלמד משהו שיש לך עניין בו, הלמידה האמיתית היא עצמאית, מעבר לקפוסא שבנו לך.
הבעיה בבית ספר שאין לך ממש מילה בנושא והחומר הוא אותו חומר שלא מעניין אנשים מסויימים.
אני רוצה לראות אותך ״לומד״ משהו כשיש לך 1400 עמודים לקרוא ומשהו כמו 1000 PP slides (בממוצע 300-400 למבחן, 3 מבחנים בסמסטר) לשנן ב 15 שבועות. וכשאני אומר לשנן, זה לשנן מסלולים מטבולים/הורמונלים ולדעת תפקידים/מושגים וזבל כזה או אחר. אם תרצה לדעת מי הוא רופא MD, הוא אחד שהיה תוכי מצויין בזמן ביה״ס לרפואה שלו וידע להקיא את החומר היטב במבחן. חשיבה אנליטית/קריטית, מעט מאוד רופאים יודעים לבצע.
לא בטוח בכלל שבצבא לא יהיה לי זמן..חבר אני הייתי כמוך שאלתי אותם שאלות ומניסיון שלי תפסק מיד את השאלות האלו.תתרכז בלימודים כמו שהם זה לא כל כך קשה.וסתם שתדע שתגדל ותיהיה בצבא תבין איך לא ניצלת תזמן כמו שצריך.לחשוב שבצבא בקושי יש לך שעה לעצמך ובבית ספר גם עם תשקיע מאה אחוז יהיה לך לפחות שלוש. בהצלחה
בין היתר, שקריאה, כתיבה, דמיון ויצירתיות אינם מילים גסות
אחי, יש לי תמונה של doge, אני אף פעם לא טועה.