הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בצפר זה קקי !

אין סיבה שזה יקרה אם תלמד משהו שיש לך עניין בו, הלמידה האמיתית היא עצמאית, מעבר לקפוסא שבנו לך.
הבעיה בבית ספר שאין לך ממש מילה בנושא והחומר הוא אותו חומר שלא מעניין אנשים מסויימים.
אני רוצה לראות אותך ״לומד״ משהו כשיש לך 1400 עמודים לקרוא ומשהו כמו 1000 PP slides (בממוצע 300-400 למבחן, 3 מבחנים בסמסטר) לשנן ב 15 שבועות. וכשאני אומר לשנן, זה לשנן מסלולים מטבולים/הורמונלים ולדעת תפקידים/מושגים וזבל כזה או אחר. אם תרצה לדעת מי הוא רופא MD, הוא אחד שהיה תוכי מצויין בזמן ביה״ס לרפואה שלו וידע להקיא את החומר היטב במבחן. חשיבה אנליטית/קריטית, מעט מאוד רופאים יודעים לבצע.

אני רוצה לראות אותך ״לומד״ משהו כשיש לך 1400 עמודים לקרוא ומשהו כמו 1000 PP slides (בממוצע 300-400 למבחן, 3 מבחנים בסמסטר) לשנן ב 15 שבועות. וכשאני אומר לשנן, זה לשנן מסלולים מטבולים/הורמונלים ולדעת תפקידים/מושגים וזבל כזה או אחר. אם תרצה לדעת מי הוא רופא MD, הוא אחד שהיה תוכי מצויין בזמן ביה״ס לרפואה שלו וידע להקיא את החומר היטב במבחן. חשיבה אנליטית/קריטית, מעט מאוד רופאים יודעים לבצע.

בגלל זה אמרתי שיש לך בחירה, לא בהכרח באוניברסיטה.

באמת זה מקצועות פח, אבל התעודת בגרות פותחת לך דלתות .

למרות שאני כנראה לא מתכוון להשתמש בה אני מנסה להוציא תעודה טובה, כי לך תדע לאן החיים יובילו אותך..

אני חושב שיש שלושה מקצועות חשובים בבית ספר השאר אני לא שם עליהם זין אנגלית מתמטיקה ופיזיקה כל השאר אלו מקצועות מיותרים

חבר אני הייתי כמוך שאלתי אותם שאלות ומניסיון שלי תפסק מיד את השאלות האלו.תתרכז בלימודים כמו שהם זה לא כל כך קשה.וסתם שתדע שתגדל ותיהיה בצבא תבין איך לא ניצלת תזמן כמו שצריך.לחשוב שבצבא בקושי יש לך שעה לעצמך ובבית ספר גם עם תשקיע מאה אחוז יהיה לך לפחות שלוש. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
חבר אני הייתי כמוך שאלתי אותם שאלות ומניסיון שלי תפסק מיד את השאלות האלו.תתרכז בלימודים כמו שהם זה לא כל כך קשה.וסתם שתדע שתגדל ותיהיה בצבא תבין איך לא ניצלת תזמן כמו שצריך.לחשוב שבצבא בקושי יש לך שעה לעצמך ובבית ספר גם עם תשקיע מאה אחוז יהיה לך לפחות שלוש. בהצלחה
לא בטוח בכלל שבצבא לא יהיה לי זמן..
כי דפקו אותי עם הפרופיל.. דפר 70 קבא 54 פרופיל 45 על אסטמה פעילה..
הם דפקו אותי אני הולך לדפוק את אמא שלהם עד הסוף, כל דבר אני מוציא פטור עכשיו

בין היתר, שקריאה, כתיבה, דמיון ויצירתיות אינם מילים גסות
אחי, יש לי תמונה של doge, אני אף פעם לא טועה.

אתה טועה. בתור אחד שקורה ספרים ( לא הרבה) אני אומר לך שבספרות בבצפר, דמיון ויצירתיות הינם אסורים בתכלית האיסור. לא משאירים לך שום מ"מ במוח שיחשוב. רוצים ממך לכתוב בדיוק אחד לאחד מה שכתוב בספר הלימוד/ מה שהמורה לימדה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית