עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם נכשלת 0.0?.צרת רבים חצי נחמה?
באמת? איך?..תסתכל על הצד החיובי, אם תיכשל בבגרויות תוכל להשלים את חלקן או את כולן על חשבון הצבא.
כי זה טונות של חומר ללמוד.. יש לי מתכונת חוזרת יום רביעי.איך נכשלת בהיסטוריה?זה כזה חרטא
אני ניגש השנה להשלמה של ה5 יחידות...חח הלוואי שיילך לי טוב
אחרי הצבא עושים מכינה וזהו.....באמת? איך?..
וכאילו מתמטיקה פיזיקה מחשבים אין לי בעיה כי זה מקצועות שאתה יכול לשמוע איתם מוזיקה..
תנסה ללמוד להסטוריה ולשמוע מוזיקה ...
כי זה טונות של חומר ללמוד.. יש לי מתכונת חוזרת יום רביעי.
יש לי מחברת וחצי ללמוד ו70דפים ( כאילו בנוסף למחברת וחצי )..
ניראלך יש לי זין עכשיו לשבת ללמוד את זה?
זה לא על חשבון הצבא אבל לא?..אחרי הצבא עושים מכינה וזהו.....
בספרות לא יודע, עדיין מחכה לתוצאות, אבל בלשון (ב') אני לא יודע כלום ובספרות גם בלחץגם נכשלת 0.0?.
והמתכונת בלשון אומרים כל השכבה בין 20~60 ...
על חשבונך.... אחרי שלוש שנים של ריקבון אתה חייב להתרענן....אם אתה לא במקצוע טכני.זה לא על חשבון הצבא אבל לא?..
ספרות למזלי אין בגרות בכיתה י"א.. כל המבחנים שלי 20..בספרות לא יודע, עדיין מחכה לתוצאות, אבל בלשון (ב') אני לא יודע כלום ובספרות גם בלחץ
יש לי מתמטיקה 4יחידות ואנגלית 5 על ציונים יפים..על חשבונך.... אחרי שלוש שנים של ריקבון אתה חייב להתרענן....אם אתה לא במקצוע טכני.
הצבא ממן וגם לא בטוח שתקבל בגריות חובה .
אנגלית שלוש יחידות מטמטי שלוש היסטוריה לשון ספרות כל מה שלא מורכב.
ואצלי אתה חושב יותר טוב? 26 עמודים סיכום של אנטיגונה, וזה רק סיפור אחד מתוך רבים שצריך לזכור 🙁ספרות למזלי אין בגרות בכיתה י"א.. כל המבחנים שלי 20..
מורה מעצבנת רצח, נשבע לך היא מכתיבה את כל הסיפור רק יותר ארוך !!
יש לי מתמטיקה 4יחידות ואנגלית 5 על ציונים יפים..
כל המקצועות כמו לשון אזרחות הסטוריה זה חרא
מה חשוב ספרות בחיים תגיד לי?.ואצלי אתה חושב יותר טוב? 26 עמודים סיכום של אנטיגונה, וזה רק סיפור אחד מתוך רבים שצריך לזכור 🙁
היא עונה שזה חשוב כי היא מבינה שזה לא, ומתחרטת שלקחה את המקצוע הזה... אבל מנסה להאכיל את עצמה לוקשים שזה שווה משהומה חשוב ספרות בחיים תגיד לי?.
כל שיעור אני שואל אותה, מה אני יעשה עם ספרות, היא עונה לי זה חשוב:97:
המורות של המקצועות האלה הכי מעצבנות.....היא עונה שזה חשוב כי היא מבינה שזה לא, ומתחרטת שלקחה את המקצוע הזה... אבל מנסה להאכיל את עצמה לוקשים שזה שווה משהו
למה לא כבר מכינה?איך נכשלת בהיסטוריה?זה כזה חרטא
אני ניגש השנה להשלמה של ה5 יחידות...חח הלוואי שיילך לי טוב
בנוער של היום, ספרות היא כנראה המקצוע הכי חשוב שתלמדוהיא עונה שזה חשוב כי היא מבינה שזה לא, ומתחרטת שלקחה את המקצוע הזה... אבל מנסה להאכיל את עצמה לוקשים שזה שווה משהו
למה בדיוק הכי חשוב?למה לא כבר מכינה?
בנוער של היום, ספרות היא כנראה המקצוע הכי חשוב שתלמדו
Suck it
אתה טועה. במקום ללמוד ולהבין את המקצוע אנחנו לומדים לשנן שבוע לפני הבגרות, ועל הז' של המורה או בכלל משרד החינוךלמה לא כבר מכינה?
בנוער של היום, ספרות היא כנראה המקצוע הכי חשוב שתלמדו
Suck it
באמת? איך?..
אוקיי תודה 😃הצבא פשוט נותן לך את האפשרות הזו, כשתגיע לזה תהיה לך מש"קית חינוך (או ת"ש/שלישה, לא תמיד יש משקיות חינוך) שתוכל לשאול אותה את כל השאלות.