בצפר זה קקי !

למה לא כבר מכינה?
בנוער של היום, ספרות היא כנראה המקצוע הכי חשוב שתלמדו
Suck it
כי במכינה מתעלמים לי מהציון פסיכומטרי..וזה יקר פצצות.
מה גם שאני מרחק נגיעה מהמבחני מור האלה..הייתי אמור לקבל השנה אבל בגלל טעות של משרד החינוך בניקוד של הבגרות שלי......:(

למה בדיוק הכי חשוב?
בין היתר, שקריאה, כתיבה, דמיון ויצירתיות אינם מילים גסות
אתה טועה. במקום ללמוד ולהבין את המקצוע אנחנו לומדים לשנן שבוע לפני הבגרות, ועל הז' של המורה או בכלל משרד החינוך
מה למדנו או הבנו, העיקר שזכרנו הכל לבגרות.
אחי, יש לי תמונה של doge, אני אף פעם לא טועה.

• פותח/ת השרשור
בין היתר, שקריאה, כתיבה, דמיון ויצירתיות אינם מילים גסות
אחי, יש לי תמונה של doge, אני אף פעם לא טועה.
כל זה בתנאי שהסיפורים באמת מעניינים..
הם בוחרים סיפורים כל כך מטומטמים בלי פואנטה שזה משעמם תחת ואתה לא לומד כלום..

כי במכינה מתעלמים לי מהציון פסיכומטרי..וזה יקר פצצות.
מה גם שאני מרחק נגיעה מהמבחני מור האלה..הייתי אמור לקבל השנה אבל בגלל טעות של משרד החינוך בניקוד של הבגרות שלי......😭
ממתי מתעלמים מהציון פסיכומטרי במכינה?
כל זה בתנאי שהסיפורים באמת מעניינים..
הם בוחרים סיפורים כל כך מטומטמים בלי פואנטה שזה משעמם תחת ואתה לא לומד כלום..
אילו סיפורים אתה לומד?

• פותח/ת השרשור
ממתי מתעלמים מהציון פסיכומטרי במכינה?
אילו סיפורים אתה לומד?
לא יודע את השמות 0.0
אבל שיר אחד שצלצלצ רעד קולך
סיפור על יהודי סוחר שפגש עשירה שהיא קניבלית
וסיפור על אחים חיזו בטטה

קיבלתי 766
במכינה נוצר מצב שזה לא משנה כלום..כל עוד קיבלתי מעל 720..צריך לקבל ממוצע 90 כדי לקבל מבחן מור
אז אם אני מוציא פסיכומטרי גבוהה כדי לי להשלים בגרויות או שזה ספציפי למור? אתה מתכנן ללמוד בחול?

אז אם אני מוציא פסיכומטרי גבוהה כדי לי להשלים בגרויות או שזה ספציפי למור? אתה מתכנן ללמוד בחול?
כן אם אתה מוציא פסיכו גבוה אין לך טעם לעשות מכינה..לשפר בגרויות יותר פשוט
ולא אין לי שום תכנון ללמוד בחול

אתה טועה. במקום ללמוד ולהבין את המקצוע אנחנו לומדים לשנן שבוע לפני הבגרות, ועל הז' של המורה או בכלל משרד החינוך
מצטער לבסר לך את זה, אבל זה ילווה אותך עד סוף הלימודים האקדמאים שלך (אם תיגש אליהם). אבל זה גם תלוי בתואר שתבחר.

מצטער לבסר לך את זה, אבל זה ילווה אותך עד סוף הלימודים האקדמאים שלך (אם תיגש אליהם). אבל זה גם תלוי בתואר שתבחר.
זה הס אם אני זוכר את מה שלמדתי יום לפני המתכונת.

למה לא כבר מכינה?
בנוער של היום, ספרות היא כנראה המקצוע הכי חשוב שתלמדו
Suck it
אני באמת חושב שספרות יכול להיות אחד המקצועות החשובים, אבל ברגע שבמשך שנה המורה שלך מקריאה לך כל שיעור מסיכום שהיא מצאה באינטרנט, ואז במבחן בודקים אם אתה זוכר את כל הפרטים, במקום לפתח קריאה, יצירתיות וסקרנות זה יוצר דחייה מספרים, חשיבה בתוך הקופסא, קיבעון ומקטין את היצירתיות ל0.

אני ממש אוהב ספרים ובחופש כשאין לי בית ספר(=לא מכריחים אותי לבזבז 8-10 שעות כל יום) אני יכול לסיים ספר תוך כמה ימים כי אני ממש נהנה מזה וכשהייתי קטן רציתי לכתוב ספרים(עד שבית ספר הוציא ממני את החשק) ואני מרגיש שהדבר היחיד שבית ספר "תרם" לי זה סלידה מהספרים של א.ב. יהושע שאני די בטוח שאם לא היינו לומדים אותם בכיתה אלא שהייתי קורא אותם בעצמי הייתי נהנה מהם מאוד.

אין סיבה שזה יקרה אם תלמד משהו שיש לך עניין בו, הלמידה האמיתית היא עצמאית, מעבר לקפוסא שבנו לך.
הבעיה בבית ספר שאין לך ממש מילה בנושא והחומר הוא אותו חומר שלא מעניין אנשים מסויימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית