הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות לפני הCARB CYCLING

• פותח/ת השרשור ari1985
  • פורסם בתאריך

ari1985

משתמש מתחיל
123
0
נק' מוניטין:
0
123
0
המשך לתמונות הפעם תמונות לפני השיזוף(שעווה גם) וכמובן הCARB CYCLING
לדעתי נראה קצת פחות טוב
לשיקולכם
הצעות , תגובות , טענות
יתקבלו בברכה
🤪(אין על בננה)

קבצים מצורפים

• 77907832.jpg
    77907832.jpg
    KB 32.6 · צפיות: 434
  • 70798384.jpg
    70798384.jpg
    KB 34.1 · צפיות: 452
  • 91824765.jpg
    91824765.jpg
    KB 20 · צפיות: 529
  • 37458712.jpg
    37458712.jpg
    KB 17.9 · צפיות: 455
ולמה אתה עושה חיטוב ? אין צורך אלה אם כן יש לך עבודה שקשורה בעניין

• פותח/ת השרשור
רציתי לראות לכמה אני אגיע מבחינת אחוזי שומן
איך אני נראה על אחוז נמוך
יש תמונות של הלפני והאחרי (כפי שאתה תראה באשכולות )
*פתחתי אשכול נוסף על אחרי החיטוב
וכמו כן אני מקווה להתחרות עוד שנה או משהוא כזה אז אני רציתי לראות באיזה רמה אני ומה אני צריך לשפר
אין כמו לרדת לאחוז שומן נמוך כדי לדעת
😛

• פותח/ת השרשור
העלתי כבר תמונות לאחר קצת חיטוב ושיזוף
(לדעתי נראות הרבה יותר טוב)
באשכול אחר

מרשים מאוד אבל לדעתי אין טעם בכלל להמשיך את החיטוב מהסיבה שאתה חטוב מספיק וסתם תאבד הרבה שריר אלה אם כן אתה בסייקל שאתה יכול להרשות לעצמך לרדת לאחוזי שומן מאוד נמוכים בלי חשש לאיבוד מרובה של שריר.

• פותח/ת השרשור
בתמונות האלה הייתי 12 וחצי אחוז שומן עשיתי ירידה סה"כ ל10 אחוז בחיטוב (התמונות האחרות) לא הגזמתי לא רציתי לאבד שריר:nono:

נראה לי שאנאבול חם עליך...

על איזה אחוז שומן עולים להתחרות?

סחטיין על הדו ראשי!

אין כמו נרקיסיזם 😉/

ולעניין התמונות, פלג הגוף העליון נראה טוב מאוד. כמובן שהחזה דורש תשומת לב נוספת.

בהצלחה.

חחח מושון אתה כמו חוש חש הבלש.

לנושא - ידיים פסיכיות איזה פיק יפה אבל יש לך בעיית פרופורציות חמורה, בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
איזה עצוב ש anabol ו ari1985 הם אותו בן אדם, גבר חאלס עם הפיצול אישיות

דבר ראשון לא ניתן להיות בודי בילדר טוב מבלי להיות טיפה אם לא הרבה נרקסיסט
דבר שני המשתמש אנאבול באמת אני יצרתי אותו פשוט כשפירסמתי את התמונות היה אצלי חבר שייבשתי במשך זמן מה ועל הדרך הוא רצה שאני אצור לו יוזר כדי לתת לי כמה תגובות וגם שיהיה לו יוזר אז נכון כתובת הIP היא זהה וכתובות המייל השתמשתי בשלי
אבל תאמין לי שאם רציתי ליצור יוזר פיקטיבי עבור עצמי הייתי טיפה יותר חכם לגלוש על IP אחר וכתובת מייל פיקטיבית כמו כן
לא תמיד אנשים מרמים במיוחד ובמיוחד כשאין לי פה בכלל מה להרוויח חוץ מכמה חוות דעת ופידבאקים של חברי האתר היקרים
וכאמור 😈 הבננה הרקדנית

על סמך המערכת?
ולצערי הכנסתי פרמטרים נוספים חוץ מ IP וכתובת מייל כדי לזהות משתמשים כפולים באתר ומי שחושב שהוא יכול או מוכן להתעלות על כך הוא טועה כי הוא לא יצליח אלא אם הוא ממש חכם.

על סמך המערכת?
ולצערי הכנסתי פרמטרים נוספים חוץ מ IP וכתובת מייל כדי לזהות משתמשים כפולים באתר ומי שחושב שהוא יכול או מוכן להתעלות על כך הוא טועה כי הוא לא יצליח אלא אם הוא ממש חכם.
אם תרצו אין זו אגדה 😃

מספיק שלבנאדם יש מחשב נייד והוא נמצא באזור רבוי רשתות אלחוטיות פתוחות, הוא יוכל לגלוש מכמה משתמשים שונים מבלי שאף אחד ישים לב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית