הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

guyeeee

מושעה
59
6
נק' מוניטין:
9
59
6
אז ככה, עשיתי בעקרון 2 סייקלים בחיים אבל הראשון היה דיבול לבד (טעות מוחלטת, למדתי) ל4 שבועות אז אני לא יודע כמה אני מחשיב את זה לסייקל.
השני היה טסט ובולדנון .

כרגע אני במנוחה ואני מנסה ללמוד ולהבין טיפה יותר לפני הסייקל הבא בשביל לממש תתוצאות כמה שיותר (הרי בשביל זה אנחנו פה לא ?)

אז ככה -

1. ווינסטרול למסה - אפשרי? יועיל? אם כן , כמה יועיל והאם זה שווה את זה ?

2. דקה במסה, אני כרגע בסביבות ה11-12 אחוז שומן. אני כן רוצה לעלות הרבה במשקל עוד, השאלה אם דקה באמת יפוצץ אותי בנוזלים עד לרמה שאני אראה 14-15 אחוז שומן או שזה גבולי וסביל?

3. אשמח אם תתנו לי דוגמא לPCT טוב כמו שצריך . ועוד שאלה בנושא, האם הPCT משתנה בהתאם לסייקל? לדוגמא אם עשיתי סייקל עם הרבה שילובים ומינונים גבוהים , הPCT יהיה גם יחסית עם מינונים גבוהים וכ"ו או שזה אותו PCT כל סייקל ?

4. אסטר קצר ארוך יתרונות חסרונות - למסה , משנה יותר מדי?

5. סייקל 8 שבועות , כמה זה יעיל? עדיף להאריך ל10 או לא קריטי?

תודה לעוזרים הלוו מה כבר שאלתתייייי שאף אחד פה לא עונהה

נערך לאחרונה:
שאלת המון שאלות... קצת מתיש...

1. ווינסטרול הוא עדיפות נמוכה כאוראלי לסייקל מסה. עדיפות לדיבול, אנדרול, סופרדרול, m1t, מטילסטנבולון, דימטזין.
  2. עם תזונה נכונה דקה בחירה מעולה.
  3. PCT בפרוטקול סטנדרטי יספיק, תוכל למצא אותו בחיפוש.
  4. משפיע על אורך הסייקל, התמודדות עם תופעות הלוואי ועוד מספר פרמטרים.
  5. תלוי בהרכב הסייקל.

• פותח/ת השרשור
שאלת המון שאלות... קצת מתיש...

1. ווינסטרול הוא עדיפות נמוכה כאוראלי לסייקל מסה. עדיפות לדיבול, אנדרול, סופרדרול, m1t, מטילסטנבולון, דימטזין.
  2. עם תזונה נכונה דקה בחירה מעולה.
  3. PCT בפרוטקול סטנדרטי יספיק, תוכל למצא אותו בחיפוש.
  4. משפיע על אורך הסייקל, התמודדות עם תופעות הלוואי ועוד מספר פרמטרים.
  5. תלוי בהרכב הסייקל.

סבבה תודה.

ועוד שאלה, במקום שאני אפתח עוד אשכול.
בעקרון עשיתי בחיים 2 סייקלים. דיבול לבד סייקל ראשון 4 שבועות (טעות)
סייקל שני מינונים נמוכים טסט בולדנון שתיהם 320 מ"ג בשבוע בערך.

עכשיו הייתי בהפסקה של חצי שנה לפחות.

השאלה אם הגוף כבר מכיר תחומרים ואפשר ללכת על שילוב של 2-3 חומרים לדוגמא TEST 500 מג ודקה 400 מג או שללכת נקי 8 שבועות 500 מג טסט ? כי עבר לפחות חצי שנה אם לא יותר

אני תמיד חושב שכדי כמה שפחות חומרים בסייקלים ראשונים כי אחרי זה הגוף מכיר ומתרגל וכדי שישפיע עליו תצטרך ךעלות במינונים בסייקלים הבאים

אתה יכול ללכת על טסט ודקה במינונים שציינת זה בסדר גמור
למדות שהמינונים שעשית בסייקל 2 הם ממש נמוכים ומעניין אם עלית בסייקל או לא

• פותח/ת השרשור
אתה יכול ללכת על טסט ודקה במינונים שציינת זה בסדר גמור
למדות שהמינונים שעשית בסייקל 2 הם ממש נמוכים ומעניין אם עלית בסייקל או לא

האמת שהתחלתי אותו גם אני פחדתי שבגלל המינונים אני לא אראה כלום אבל הופתעתיי לראות שעליתי בסוף הסייקל משו כמו 4-5 קילו לפחות. שזה ניראה לי די סבבה יחסית לסייקל כזה

האמת שהתחלתי אותו גם אני פחדתי שבגלל המינונים אני לא אראה כלום אבל הופתעתיי לראות שעליתי בסוף הסייקל משו כמו 4-5 קילו לפחות. שזה ניראה לי די סבבה יחסית לסייקל כזה
זה מפתיע כי המינונים נמוכים כניראה החומרים שהשגת הם או שרפואי או ug במינון יותר מהרשום

• פותח/ת השרשור
זה מפתיע כי המינונים נמוכים כניראה החומרים שהשגת הם או שרפואי או ug במינון יותר מהרשום

שזה עוד אחת מהבעיות שליי (הרבה בעיות אה) שאני לא מבין כלכך בחברות ומה טוב ומה רע.

12716_SDC10600.jpg

זה לא שלי , מצאתי את זה באינטרנט אבל זה הבקבוקים שהיו לי. A&S LABS

ישלך מושג ?

שזה עוד אחת מהבעיות שליי (הרבה בעיות אה) שאני לא מבין כלכך בחברות ומה טוב ומה רע.

12716_SDC10600.jpg

זה לא שלי , מצאתי את זה באינטרנט אבל זה הבקבוקים שהיו לי. A&S LABS

ישלך מושג ?
מכיר טוב קיבלת חומרים טובים מבאטץ טוב שמעתי הרבה אכזבות מהם זכית בסייקל הזה

• פותח/ת השרשור
מכיר טוב קיבלת חומרים טובים מבאטץ טוב שמעתי הרבה אכזבות מהם זכית בסייקל הזה

שאלה אחרונה, ניראלך מ250 מ"ג דקה אני יקבל משו או סתם בזבוז כסף?

מסיבות אישיות אני מעדיף עכשיו משו שלא יעיף אותי יותר מדי וניראלי 400 מ"ג דקה יטיס אותי ויהיה שקוף.

אז מתלבט על 250 כדי שיהיה סוג של עדין כזה. ילך ניראלך או שזה או 400 או לוותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית