אז ככה, עשיתי בעקרון 2 סייקלים בחיים אבל הראשון היה דיבול לבד (טעות מוחלטת, למדתי) ל4 שבועות אז אני לא יודע כמה אני מחשיב את זה לסייקל.
השני היה טסט ובולדנון .
כרגע אני במנוחה ואני מנסה ללמוד ולהבין טיפה יותר לפני הסייקל הבא בשביל לממש תתוצאות כמה שיותר (הרי בשביל זה אנחנו פה לא ?)
אז ככה -
1. ווינסטרול למסה - אפשרי? יועיל? אם כן , כמה יועיל והאם זה שווה את זה ?
2. דקה במסה, אני כרגע בסביבות ה11-12 אחוז שומן. אני כן רוצה לעלות הרבה במשקל עוד, השאלה אם דקה באמת יפוצץ אותי בנוזלים עד לרמה שאני אראה 14-15 אחוז שומן או שזה גבולי וסביל?
3. אשמח אם תתנו לי דוגמא לPCT טוב כמו שצריך . ועוד שאלה בנושא, האם הPCT משתנה בהתאם לסייקל? לדוגמא אם עשיתי סייקל עם הרבה שילובים ומינונים גבוהים , הPCT יהיה גם יחסית עם מינונים גבוהים וכ"ו או שזה אותו PCT כל סייקל ?
4. אסטר קצר ארוך יתרונות חסרונות - למסה , משנה יותר מדי?
5. סייקל 8 שבועות , כמה זה יעיל? עדיף להאריך ל10 או לא קריטי?
תודה לעוזרים הלוו מה כבר שאלתתייייי שאף אחד פה לא עונהה
השני היה טסט ובולדנון .
כרגע אני במנוחה ואני מנסה ללמוד ולהבין טיפה יותר לפני הסייקל הבא בשביל לממש תתוצאות כמה שיותר (הרי בשביל זה אנחנו פה לא ?)
אז ככה -
1. ווינסטרול למסה - אפשרי? יועיל? אם כן , כמה יועיל והאם זה שווה את זה ?
2. דקה במסה, אני כרגע בסביבות ה11-12 אחוז שומן. אני כן רוצה לעלות הרבה במשקל עוד, השאלה אם דקה באמת יפוצץ אותי בנוזלים עד לרמה שאני אראה 14-15 אחוז שומן או שזה גבולי וסביל?
3. אשמח אם תתנו לי דוגמא לPCT טוב כמו שצריך . ועוד שאלה בנושא, האם הPCT משתנה בהתאם לסייקל? לדוגמא אם עשיתי סייקל עם הרבה שילובים ומינונים גבוהים , הPCT יהיה גם יחסית עם מינונים גבוהים וכ"ו או שזה אותו PCT כל סייקל ?
4. אסטר קצר ארוך יתרונות חסרונות - למסה , משנה יותר מדי?
5. סייקל 8 שבועות , כמה זה יעיל? עדיף להאריך ל10 או לא קריטי?
תודה לעוזרים הלוו מה כבר שאלתתייייי שאף אחד פה לא עונהה
נערך לאחרונה: