הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גנטיקה, חומרים ואסתטיקה של הגוף

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
גיל תודה,אבל כשאגיע לחיטוב לרדת 2 קילו. ואז יומים של העמסה זה מחסיר 2 קילו ?
ונניח אני עולה אותם הלך החיטוב לא ?

דניאל אני ממליץ לך לקרוא מאמרים על חיטוב ומסה

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שקראתי. לא הכל ברור שם ונכון
מסה 1.5_2 גרם פר משקל גוף חלבון
פחמימות 220-350
חיטוב 2.5-3 גרם חלבון פר משקל
פחמימות מורכבות. לעשות שיטת פירמידה
150 גרם שבוע. 1
120 גרם שבוע שני
וכן הלאה.
אז אני כן מבין קצת. תפסיקו להפנות כל אחד למאמרים. תתקנו במקום להפנות כל הזמן לדברים לא ברורים.
אני בסהכ הבנתי שיש שיטה לשמור על המשקל הקיים בחיטוב וגם גיל אמר את זה
מוריד 2 קילו. ועושה העמסה

DANIEL זה לא הזמן ולא המקום חלאס מה אכפת לו עכשיו מהשטויות שלך אחי? באמת אני שואל יש לך שאלות? תפתח אותם ותבקש ממנו יפה לענות לא במקום הזה זה לא הזמן וזה לא המקום לכל דבר יש את הזמן והמקום שלו. באמת אחי.

וגיל -

חחחחח.... אני עוד אגיע אלייך. אני עוד אגיע.. זה לא יהיה קל וזה לא יקח כמה ימים. לא בזמן הקרוב, אבל אני אגיע.... BE AFRAID BRO ;)

האמת היא שפרופ הוא לא "ממתק" הוא אסטר המוצמד למולקולה שיכולה להיות טסטוסטרון ויכולה להיות מולקולה שכלל אינה סטרואיד. החשיבות שלה היא בהשהיית נשחרור של החומר לדם.

אתה טיפוס קצת מצחיק.. . ביקשת במפורש לא לשאול על חומרים...

(ללא קשר, גוף אסטטי מאוד וא"ש מרשים)
כן אמרתי באופן כללי אני לא אוהב לדבר, לא מכחיש גם אבל לא כל אחד צריך להיכנס לי למחזור דם.אבל ידוע שבסיס זה TP ככה שזה לא משנה הרבה.

דניאל בפשטות אם אתה רוצה עזרה תפנה לפורום המתאים כל אחד וגופו אני אסביר לך בקצרה.
ליום יום אני מאוד חטוב, אם אני אמשיך בדיאטה ולאכול נקי אני ארד עוד באחוזי שומן וזה בגבול מסוים לא מחמיא, ולא מתאים למראה כללי, אוקי?

ברגע שאתה מגיע לאחוז מסוים אתה יכול לעשות מידי שבוע העמסה נקיה, לעלות 2 קילו ככה ולחזור לתפריט הקודם, כך תיווצר ירידה במשקל. סטינו מהנושא כאן אין צורך לחזור לזה שוב ושוב.

שאלה קצת לא קשורה אבל אשמח שתענה,מה ההגיון בלהזריק אם אתה לא מתחרה/שואף להיות מר מכון?אפשר לצבור גודל ולהיות באחוז שומן נמוך גם טיבעי

שאלה קצת לא קשורה אבל אשמח שתענה,מה ההגיון בלהזריק אם אתה לא מתחרה/שואף להיות מר מכון?אפשר לצבור גודל ולהיות באחוז שומן נמוך גם טיבעי
אם אדם מתחרה במסגרת קיקיונית אז קיים יותר היגיון?
המסה והחיטוב שאדם ממוצע יכול להפיק באופן טבעי מוגבלים ובכל מקרה הוא מעוניין ביותר. האם אין היגיון בשימוש בסטרואידים במקרה כזה?

קשה מאוד להיות גם גדול וגם חטוב בלי חומרים.
בוא נגיד שבלי חומרים יהיה לך מאוד קשה להגיע לרמה של גיל.. וגם עם חומריםחומרים

• פותח/ת השרשור
כמו שרשמתי אז.אין סיכוי להיות מודל פיטנס בלי חומרים בקיצור

זה בגלל שאי אפשר להגיע לאחוזי שומן כאלה נמוכים בלי חומרים. מבחינת מסה, פה בארץ יש לפיטנס מסת שריר בדיחה

• פותח/ת השרשור
לא מחשיב אפדרין ושורפים לחומרים.
אין פה בארץ בכלל פיטנס.
גיל לדעתי יכול להיות (;
חומר אנבולי לגדילה זה חומרים ככה אני חושב

אם אתה לוקח שורפי שומן ולא לוקח חומרים שישמרו על השריר אז מן הסתם ישרף שריר, ולכן זה חובה בכל מקרה ויש פה קטגוריית פיטנס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית